💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ya merve her eve senden bir tane lazım ya🥹😍
Yarın yapıyim dedim ama gece yaparsam kaç saat idrara sıkışık olmam lazım
Laboquik kaset testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap kuzum ama eğer erkeni varsa elinde 3 saat idrara sıkışık ol nedense ben Laboquik testini fazla sevemedim hassaslığı konusunda tereddütüm var. Yerim seni canım pozitif olucaksınız ki bebiş gelsin 💃💃🥰

Laboquik kaset testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap kuzum ama eğer erkeni varsa elinde 3 saat idrara sıkışık ol nedense ben Laboquik testini fazla sevemedim hassaslığı konusunda tereddütüm var. Yerim seni canım pozitif olucaksınız ki bebiş gelsin 💃💃🥰
Laboquik testi çok hassas test canım diğer arkadaşlara da örnek olsun elinde olan varsa tereddute düşmesin diye yazıyorum be kürtajdan sonra değerim sıfırlandimi diye test vermiştim 23 çıkmıştı eve gelince bu testi uyguladıgimda hemen göstermişti sonucu

Hemen çıkmaya bilir canım adetin geçmediği için HCG anca idrarda belli olur ve 8. Dk da baya belli etmiş kendini dün ve bugün yaptığın testler arasında da renk farklılığı baya var yarın tekrardan yap testini göreceksin sende hamilesin
Herkesin aynı şeyi düşünmesi beni şuan ifade edemiyceğim kadar umutlandırdı inşAllah hayırlısıyla vardır da ben yanılıyorumdur🤲🏻🥹

Laboquik testi çok hassas test canım diğer arkadaşlara da örnek olsun elinde olan varsa tereddute düşmesin diye yazıyorum be kürtajdan sonra değerim sıfırlandimi diye test vermiştim 23 çıkmıştı eve gelince bu testi uyguladıgimda hemen göstermişti sonucu
Kuzum bende kimyasal yaşadım kan verdim 6 çıktı sonra eczaneden alayım dedim takip etmek için 5 tane 5 gün üst üste yaptım bende 30 değere kadar göstermemişti erken gebelikte göstermişti ama ondan tereddütlerim var o testte göre ama benim geç de yükseldiği için görememiş olabilirim

X