- 20 Ağustos 2022
- 3.860
- 3.299
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.601
Daha topici açar açmaz dedim bebiş geliyor diye inşallah testler yanıltmaz Allahım sesimizi duyYerim seni bak yerimmmnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha topici açar açmaz dedim bebiş geliyor diye inşallah testler yanıltmaz Allahım sesimizi duyYerim seni bak yerimmmnn
Bilmem ki olsaydı direk çıkardı kafasında olduğun için kuruma çizgisidir dedimBu kadar kuruma çizgisi olur mu ki? Emin misinnn kuruma olduğuna canım
Laboquik kaset testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap kuzum ama eğer erkeni varsa elinde 3 saat idrara sıkışık ol nedense ben Laboquik testini fazla sevemedim hassaslığı konusunda tereddütüm var. Yerim seni canım pozitif olucaksınız ki bebiş gelsinYa merve her eve senden bir tane lazım ya
Yarın yapıyim dedim ama gece yaparsam kaç saat idrara sıkışık olmam lazım
Dedin vallahi ya lütfen bu testler yanıltmasın beniDaha topici açar açmaz dedim bebiş geliyor diye inşallah testler yanıltmaz Allahım sesimizi duy
Yarın gelmez şimdi sana akşam erkenden uyu da zaman geçsin kuzumDedin vallahi ya lütfen bu testler yanıltmasın beni
Bilmiyorum ki canım hayatımda hiç kuruma çizgisi de görmedim sadece anında çıkmadı bende kuruma çizgisidir dedimKuruma için fazla koyu değil mi renk
Laboquik testi çok hassas test canım diğer arkadaşlara da örnek olsun elinde olan varsa tereddute düşmesin diye yazıyorum be kürtajdan sonra değerim sıfırlandimi diye test vermiştim 23 çıkmıştı eve gelince bu testi uyguladıgimda hemen göstermişti sonucuLaboquik kaset testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap kuzum ama eğer erkeni varsa elinde 3 saat idrara sıkışık ol nedense ben Laboquik testini fazla sevemedim hassaslığı konusunda tereddütüm var. Yerim seni canım pozitif olucaksınız ki bebiş gelsin
Herkesin aynı şeyi düşünmesi beni şuan ifade edemiyceğim kadar umutlandırdı inşAllah hayırlısıyla vardır da ben yanılıyorumdurHemen çıkmaya bilir canım adetin geçmediği için HCG anca idrarda belli olur ve 8. Dk da baya belli etmiş kendini dün ve bugün yaptığın testler arasında da renk farklılığı baya var yarın tekrardan yap testini göreceksin sende hamilesin
Bencede ben sabah yapıyimLaboquik kaset testi varsa yarın sabah ilk idrarla yap kuzum ama eğer erkeni varsa elinde 3 saat idrara sıkışık ol nedense ben Laboquik testini fazla sevemedim hassaslığı konusunda tereddütüm var. Yerim seni canım pozitif olucaksınız ki bebiş gelsin
Vallahi geçmiyo ya offff test yapasım geliyoYarın gelmez şimdi sana akşam erkenden uyu da zaman geçsin kuzum
Kuzum bende kimyasal yaşadım kan verdim 6 çıktı sonra eczaneden alayım dedim takip etmek için 5 tane 5 gün üst üste yaptım bende 30 değere kadar göstermemişti erken gebelikte göstermişti ama ondan tereddütlerim var o testte göre ama benim geç de yükseldiği için görememiş olabilirimLaboquik testi çok hassas test canım diğer arkadaşlara da örnek olsun elinde olan varsa tereddute düşmesin diye yazıyorum be kürtajdan sonra değerim sıfırlandimi diye test vermiştim 23 çıkmıştı eve gelince bu testi uyguladıgimda hemen göstermişti sonucu
Elinde kaç tane var akşama patlat bi tane daha ayyyy bende duramıyorum kiVallahi geçmiyo ya offff test yapasım geliyo
Aynen kuzum etiket yapmayı unutmaBencede ben sabah yapıyim
6 tane beni durdurman lazım sen gene veriyorsun gazıElinde kaç tane var akşama patlat bi tane daha ayyyy bende duramıyorum ki
Yanlış kişiyim o durduran kişi ben olamam 30 tane test alıp 10 günde bitiren biriyim ben6 tane beni durdurman lazım sen gene veriyorsun gazı
İşte biz aynıyız Allahım batmak üzereyim artıkYanlış kişiyim o durduran kişi ben olamam 30 tane test alıp 10 günde bitiren biriyim ben
Bu ay son olucak artık kuzum yap yapabildiğin kadar bu ayİşte biz aynıyız Allahım batmak üzereyim artık
Ay dur gaza geldim sizin saatle 6 da yapayım mı tutayım 2 saatBu ay son olucak artık kuzum yap yapabildiğin kadar bu ay