💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Keşke bu gözler sabah yaptığım testlerin az önceki kuruma çizgisi yerine yaptığım anda bu çizgileri görebilseydi demek ki nasip değilmiş🤲🏻
Yarın adet günüm hepinize hayırlı zamanda hayırlı hamilelik haberlerinizi almayı nasip etsin rabbim🤲🏻🤲🏻🤍
Kuzum bu kuruma değil bak demiştim sana herkes benimle aynı fikirde ☺️

Eklentiler

• IMG_2371.jpeg
    IMG_2371.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 58244642-9B58-4870-AFDF-60A4B43E8353.jpeg
    58244642-9B58-4870-AFDF-60A4B43E8353.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 62
kizlar ayın 18inde adet olmam gerekiyordu gelmemişti. bugün sabah ilişkiye girdik o günden beri ilk defa ve meniyi sildigim zaman kan gördüm açık renkli bir kan. ben adet oldum sandım ama daha şimdiye kadar ondan sonra hiç kan gelmedi. gebelik istiyorum test yapamaya da henüz erken diye yapmayı düşünmüyorum. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? belirti olarak ben kaşık ve karın ağrısı hissediyorum ayni zamanda göğüslerimde de ağrı var

Ne kadar sürede çıktı kuzum bunlar takip ettin mi kuruma değildir belki testin markası ne kuruma çizgisi çıkarıyor mu acaba araştırdın mi
Evet takip ettim canım.
Bu 8.ci dakikada ki durum.
Days doctor markası ikisininde. Araştırmadım malesef sadece ben olsaydı direk çıkardı kafasındayım

Eklentiler

• IMG_0664.jpeg
    IMG_0664.jpeg
    93,4 KB · Görüntüleme: 60
Ya neden ben hala inanamıyorum anlamıyorum kuruma olmasa direk çıkmaz mı çizgi ya yarın adet günüm sonuçta 11.ci günüm bugün nasıl olabilir ki ya
Kuzum hemen çalmayabilir 14 dakika sonra dedin tamam işte 14 dakikayı baz alabiliriz ama 20 dakikadan sonrasını saymıyoruz bence hamilesin bak yarın tekrar bi test daha yap bu sefer daha koyu olucak 🌸

kizlar ayın 18inde adet olmam gerekiyordu gelmemişti. bugün sabah ilişkiye girdik o günden beri ilk defa ve meniyi sildigim zaman kan gördüm açık renkli bir kan. ben adet oldum sandım ama daha şimdiye kadar ondan sonra hiç kan gelmedi. gebelik istiyorum test yapamaya da henüz erken diye yapmayı düşünmüyorum. siz de böyle bir şey yaşadınız mı? belirti olarak ben kaşık ve karın ağrısı hissediyorum ayni zamanda göğüslerimde de ağrı var
2 gün gecikmen var canım neden yapmıyorsun test bence hemen yapmalısın testini

Canım bi arkadaş ta bu şekilde hamile olduğunu öğrendi bence test yapabilirsin varsa çıkar

Kuzum hemen çalmayabilir 14 dakika sonra dedin tamam işte 14 dakikayı baz alabiliriz ama 20 dakikadan sonrasını saymıyoruz bence hamilesin bak yarın tekrar bi test daha yap bu sefer daha koyu olucak 🌸
Elimde son bir tane laboquick kaset test var onuda yapıcam daha da yapmam zaten adet günüm yarın

Kuzum normalde döngüm 25-26 gün sürerdi önceden 12-13. Gün yumurtlamayı görürdüm ama benim haziranda 5 aylık gebeliğim malesef sonlandı bu 3.döngüm henüz oturmadı sanırım her ay farklı oluyor geçen ay döngün 31 gün sürmüştü mesela ama doktora gittiğimde mutlaka bahsedicem bu durumdan
Öncelikle başım sağ olsun kuzum benim o seni en güzel yerde bekliyor bu durumdan kaynaklı da olabilir adet düzenin bence normale döner kuzum

Evet takip ettim canım.
Bu 8.ci dakikada ki durum.
Days doctor markası ikisininde. Araştırmadım malesef sadece ben olsaydı direk çıkardı kafasındayım
Hemen çıkmaya bilir canım adetin geçmediği için HCG anca idrarda belli olur ve 8. Dk da baya belli etmiş kendini dün ve bugün yaptığın testler arasında da renk farklılığı baya var yarın tekrardan yap testini göreceksin sende hamilesin

X