- 27 Eylül 2022
- 54
- 38
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Amin cnm allah razi olsunCanım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm allah razi olsunCanım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Bende bu ay gecikemyi düşünüyorum ama dayanilir gibi degil yaaaaaİnşallah ya test yapmak istiyorum zor duruyorum gerçekten bı an önce bat gelsin artık gecikmeyi beklicem ama kararım kesin
Dayan dayan bunu ben söylüyorum bakBende bu ay gecikemyi düşünüyorum ama dayanilir gibi degil yaaaaa
Hayırlı olsun kuzum sağlıkla kucağına al bebeğiniÇok.tesekkur ederjm ederim tabikki allah razi olsun sizede nasip olsun
Aaaa kanka sen.mi Soyliyorsun bunu simdiDayan dayan bunu ben söylüyorum bak
Aynen ben akıllandım artıkAaaa kanka sen.mi Soyliyorsun bunu simdi
Kurbaneyyy asıl sizsiz olmaz canlarım benim nasıl alışmışım size gidemiyom bi yereKız görüyorum ben senii hoşgeldin kuzummmm. Hemen tablomuzda yerini alıyorsun Zumruduanka96 cığım eklemiştir bile kız siz bizim uğurumuzsunuz sizsiz olur mu hiç yaaa
Yirim sen cansın sennnSen cansın balım valla benim hatam affet beni
Gitmeeee kalKurbaneyyy asıl sizsiz olmaz canlarım benim nasıl alışmışım size gidemiyom bi yere
Hahaha tabi 2 gun sorna eczaneye kosa kosa gidersin senAynen ben akıllandım artık
Yoookkk kocam 10 tane test almış hedayeeHahaha tabi 2 gun sorna eczaneye kosa kosa gidersin sen
Ekledim balım
Cuma kontrol canısı cuma da femara başlangıcı olacakmis bakalım bu ay ne olacak çakşır a baslattcam eşimi garin bende takviyelere devamHoşgeldin kuzumm
Bence de kesin gidecekHahaha tabi 2 gun sorna eczaneye kosa kosa gidersin sen
Kuzum sen takviye ne almıştın? Hadi hayırlısı çok şükür adetin geldi de ilacına başlayabiliyorsun kuzum. Arayı çok açmayalım. Geçen aydaki gibi önlü arkalı gidelim de birlikte alalım güzel haberimiziCuma
Cuma kontrol canısı cuma da femara başlangıcı olacakmis bakalım bu ay ne olacak çakşır a baslattcam eşimi garin bende takviyelere devam
Gelinin kocasından 10 tane tesssttt hanımlaarr benim de 15 tane testim var ama iğneden ötürü hemen başlamam ben muhtemelen 12. Günü beklerim.Yoookkk kocam 10 tane test almış hedayee
Düzelttim bebeğim beynim eror verdiBebişim 12 Eylül 10 Ekim yanlış yazmışsın Zumruduanka96
Aaaa bende bekliyorum hakkımı yemeyin vallaha yapmadımGelinin kocasından 10 tane tesssttt hanımlaarr benim de 15 tane testim var ama iğneden ötürü hemen başlamam ben muhtemelen 12. Günü beklerim.