- Konu Sahibi Zumruduanka96
Ben innovita kullandım bu ay 30 ovülasyon 5 gebelik testi var..Hanımlar ovülasyon testi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben innovita kullandım bu ay 30 ovülasyon 5 gebelik testi var..Hanımlar ovülasyon testi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Kız görüyorum ben senii hoşgeldin kuzummmm. Hemen tablomuzda yerini alıyorsun Zumruduanka96 cığım eklemiştir bile kız siz bizim uğurumuzsunuz sizsiz olur mu hiç yaaaKız ben görünmez miyim niye kimse görmüyo beni
30 ovülasyon 2 gebelik 1 ultra gebelik olan paketi de var acaba bu mu daha kullanışlı 20+6 olan mı?17 aydır laboquik kullanıyorum asla yanıltmadı kuzum. 20ovulasyon +6 gebelik testi paketi var. Ben ondan alıyorum. Gebelik testleri de çok iyi. Rica ederim kuzummmm
Ona sen karar ver kuzum bana 20+6lık olan iyi geliyor. Ben erken gebeliğe ihtiyaç duymuyorum. Labo'da rivayete göre 10. Günde gösteriyormuş, erken gebelik de o zamanlarda gösteriyor zaten. Ben hiç pozitif görmedim tabi bunu test edemedim hangi set kafana yatıyorsa onu al canım.30 ovülasyon 2 gebelik 1 ultra gebelik olan paketi de var acaba bu mu daha kullanışlı 20+6 olan mı?
Benimde regl 10 gun var yaaaa insallah bu kez tutarİnşallah amin amin
Ben çok umutluyum bu ay inşallah hayallerimiz suya düşmez
Adetime daha 10 gün var ama test yapmak istiyorum
İnşallah ya test yapmak istiyorum zor duruyorum gerçekten bı an önce bat gelsin artık gecikmeyi beklicem ama kararım kesinBenimde regl 10 gun var yaaaa insallah bu kez tutar
Yumurtlama oldu anlamına geliyor canım inşallah saglıkla tutarKızlar adetimin 21. Günü bugün ben progesteron hormonumu ölçtürdüm doktor ölçelim demişti 16.55 çıktı yüksek mi sizce
İnşallah çok teşekkür ederimYumurtlama oldu anlamına geliyor canım inşallah saglıkla tutar
Ben bir gebenin günlüğünden aldım canımHanımlar ovülasyon testi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Sen cansın balım valla benim hatam affet beniKız ben görünmez miyim niye kimse görmüyo beni
Güzel bir deger canım ümitlendirmek istemem ama şimdiden döllenme de olmuş olabilir zaten varsa bir hafta sonra testte çıkarİnşallah çok teşekkür ederim
Teşekkürler kuzum hepimize uğur getirsinZumruduanka96 tatlışko yeni topiğin, topiğimiz hayırlı olsun. Ben de yerime alayım burda. Sat 19 ağustos bat 16 Eylül
Sat =15 ağustos Bat:11 eylül Zumruduanka96 beni de ekler misin?EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @bliiss 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Afratafrac melegim can Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Ağustos 10 Eylül Y ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim E esrarengiz1156 @hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Çok sagol cnm allah size de nasip etsinNe demek canımm kendimiz mutlu haber almışız gibi seviniyoruz vallahi, bize de umut oluyor
Çok.tesekkur ederjm ederim tabikki allah razi olsun sizede nasip olsunE esrarengiz1156 hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak da nasip olur inşallah amin bizlere de dua etmeyi unutma hamilelerin duası kabul olurmus
Yaaa cok sağol insllh sözlerde hamile kalırsınızYaaaa çok sevindiiiimm Allaha çok şükür kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim o kadar çok sevindim ki umut oldun bana hepimize
Ekledim canım benimSat =15 ağustos Bat:11 eylül Zumruduanka96 beni de ekler misin?
Çok amiinn peşinden gelelimÇok sagol cnm allah size de nasip etsin
Canım benim hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinYaaa cok sağol insllh sözlerde hamile kalırsınız