- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Allah razı olsun balım benim rabbim yardımcın olsun her konudanZumruduanka96 Kuzum hislerime kombinasyon olarak dua da edeceğim senin için bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun balım benim rabbim yardımcın olsun her konudanZumruduanka96 Kuzum hislerime kombinasyon olarak dua da edeceğim senin için bol bol
Doktorun ne dediyse onu al kuzmValla canisi bende maxigo alacaktım bu ay inafolic combi kullan dedi doktorum ama kararsizim
Ayyy inşallah ben de çok ümitlenmek istemiyorum haftaya test yaparımGüzel bir deger canım ümitlendirmek istemem ama şimdiden döllenme de olmuş olabilir zaten varsa bir hafta sonra testte çıkar
Bilmiyorum ya çok kararsızımDoktorun ne dediyse onu al kuzm
Mavi olanı değil bu beyaz yeni çıkanı alsammiInofolıc kullan kuzum bak herkes çok memnun ama sen bilirsin
Beni de ekleyin sat 28 Ağustos bat 28 Eylül inşallah bu ay olurEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @pempbepsikolog 19 Ağustos 16 Eylül @Reydiya 15 Ağustos 11 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @bliiss 28 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @kelebekxx tweeetyyy @özgeeeee1 @ozgeeeee1 @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Afratafrac melegim can @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim @esrarengiz1156 @sed2 11 Eylül 15 Ekim hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Al al doktorun onu dediyse öyle yap canım daha iyi bilir doktorun. Belki senin o kadar vitamine ihtiyacın yoktur. Hem ben o kadar takviye aldım bak 1 yumurtam gelişti. Eskiden hiç takviye kullanmadan 3 yumurtam olurdu. Hala anlam veremiyorum neden bir tanecik olduğuna.Mavi olanı değil bu beyaz yeni çıkanı alsammi
Kaliteli olsun bir olsun kuzum 3 de olsa bir tanesi döllenecek büyük ihtimal bir yumurta bir sperm yeter bizeAl al doktorun onu dediyse öyle yap canım daha iyi bilir doktorun. Belki senin o kadar vitamine ihtiyacın yoktur. Hem ben o kadar takviye aldım bak 1 yumurtam gelişti. Eskiden hiç takviye kullanmadan 3 yumurtam olurdu. Hala anlam veremiyorum neden bir tanecik olduğuna.
İnaşllah kuzum kaliteli bi yumoşum olsun benim olsun doğru diyorsunKaliteli olsun bir olsun kuzum 3 de olsa bir tanesi döllenecek büyük ihtimal bir yumurta bir sperm yeter bize
Aaa yeni mi çıkmış ben görmedim resim atsan yaMavi olanı değil bu beyaz yeni çıkanı alsammi
Ekledim kuzumBeni de ekleyin sat 28 Ağustos bat 28 Eylül inşallah bu ay olur
Bilmiyorum ki gönlüm hala maxijuno daAl al doktorun onu dediyse öyle yap canım daha iyi bilir doktorun. Belki senin o kadar vitamine ihtiyacın yoktur. Hem ben o kadar takviye aldım bak 1 yumurtam gelişti. Eskiden hiç takviye kullanmadan 3 yumurtam olurdu. Hala anlam veremiyorum neden bir tanecik olduğuna.
Bu canısı kullanan var mı kızlar ada soraymmmmmmAaa yeni mi çıkmış ben görmedim resim atsan ya
Evleneli 13 ay oldu 68 kg ile evlendim suan 74 kg yum 1 hafta once spora basladim kd doktoruda vermen lazim dedi pko var dedi ama veremiyorum diyete baslamistim yılbaşında yine veremedim bana tek faydası çaya attığım şekeri bıraktım 9 aydır şeker kullanmiyorumAma ben çok kilo aldım valla
Değerlendiricez kuzum gece inşallah. Şimdi ovu yaptım böyle daha koyu geldi sanki anlamadım takipteyim bakalım iyi ki ateş var ya. Ben piki ya kaçırdım ya da olmadı pik olacak mı bilemedimKuzum bugünü degerlendir mutlaka iki üç gün sürebilir çatlaması
melisaa93Değerlendiricez kuzum gece inşallah. Şimdi ovu yaptım böyle daha koyu geldi sanki anlamadım takipteyim bakalım iyi ki ateş var ya. Ben piki ya kaçırdım ya da olmadı pik olacak mı bilemedim
Bana da çok dedi doktor. Kilo vermeden hamile kalamazsın dedi pcos olduğu için. Yoksa hiçbir sorun yok diyordu. Ben de stresten hep yedim hep yedim. 73 ile hamile kaldım ben deEvleneli 13 ay oldu 68 kg ile evlendim suan 74 kg yum 1 hafta once spora basladim kd doktoruda vermen lazim dedi pko var dedi ama veremiyorum diyete baslamistim yılbaşında yine veremedim bana tek faydası çaya attığım şekeri bıraktım 9 aydır şeker kullanmiyorum