- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Var gibi sanki canım kaç günün varArkadaşlar sizce çift çizgi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi sanki canım kaç günün varArkadaşlar sizce çift çizgi mi
Ne demek canımm kendimiz mutlu haber almışız gibi seviniyoruz vallahi, bize de umut oluyorYAa çok tesekkur ederimmm mutluluguma ortak oldugunuz için çok tesekkur ederim
İyiki varsın kuzum hiçbirimiz cesaret edemedik topik başkanı olmaya sayende muhteşeeemm enerciiiiiiilerimiiizzleee toplandııııkkk inanıyorum ki bu güzel enerji sayesinde moral motivasyon tavan olarak hamiş haberlerimizi alacağız, stresimizi atacağız, birbirimize kol kanat gereceğiz, düştüğümüzde birbirimize omuz çıkacağız Sizleri Çoooook Seviyoruuumm Canım ArkadaşlarımmmmÇok teşekkür ederim kuzum benim amacım hepimizi bir arada tutmakve herkes hamiş çıkıcaz bu topikten inşallah
Anladım kuzum 5. Dakikaysa var gibi. Üstüne görme az lekenlenme gibi oluyor ama tabiki istisnalar vardır umarım bebişim seninledir. İstersen kan testi ver. Veya idrar testiyle takip et kuzum27 Ağustosta korunmasız beraberlik oldu 31’inde regl olmam gerekirken 7eylülde oldum. İlk iki gün biraz yoğun gibiydi ilk gün ağrılıydı hatta ama üçüncü ve dördüncü gün sadece peçeteye sildikçe hafif geldi ve kahverengileşmişti. Bu gün beşinci gün ama bitti neredeyse normalde yedi gün sürer. Ve dünden beri de gün içerisinde bulantım oluyor ara ara. Bu şekilde üstüne görme olur mu diye düşündüm ve test yaptım. Beşinci dakikada falan gördüm hayalet çizgiyi
Silik çizgi var sankii yarın bir gün tekrarla canımArkadaşlar sizce çift çizgi mi
Anladım kuzum 5. Dakikaysa var gibi. Üstüne görme az lekenlenme gibi oluyor ama tabiki istisnalar vardır umarım bebişim seninledir. İstersen kan testi ver. Veya idrar testiyle takip et kuzum
Bol enerjilii hamişli bi ay geçiricez bizde seni seviyoruzİyiki varsın kuzum hiçbirimiz cesaret edemedik topik başkanı olmaya sayende muhteşeeemm enerciiiiiiilerimiiizzleee toplandııııkkk inanıyorum ki bu güzel enerji sayesinde moral motivasyon tavan olarak hamiş haberlerimizi alacağız, stresimizi atacağız, birbirimize kol kanat gereceğiz, düştüğümüzde birbirimize omuz çıkacağız Sizleri Çoooook Seviyoruuumm Canım Arkadaşlarımmmm
Evet istersen hemen yapErken gebelik testi yapsam daha net belli olur dimi
Tamam canım az kalmış zaten Aynen böylesi daha iyiPerşembe bat günüm oluyor canım yumurtlamaya göre o gün vereyim dedim şuan kollarimi deldirmiyim dedim burası bize baya şey öğretti temkinli gidiyorum
Eşime dememek için zor duruyorum çünkü regl gibi oldum yani o da öyle biliyor eğer hamileysem güzel bir sürpriz yapabilirim diyeEvet istersen hemen yap
Yok kuzum hamile kalmadan önceyi kastediyorum ben kuş boyu depresyon hamile kalamıyorum diye yemeye vurdum kendimiBen hala aynı kilomdyım. Kaçıncı haftadan itibaren almaya başladın kuzum
Aynen kuzum bi testlerle netleştir. Çizgi bana siyah geldi ama ola da bilir tabiki erken gebelik varsa yap mutlaka bize de atEşime dememek için zor duruyorum çünkü regl gibi oldum yani o da öyle biliyor eğer hamileysem güzel bir sürpriz yapabilirim diye
Laboquik canım 20 li paketlerdenHanımlar ovülasyon testi olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
Laboquick'le innovita arasında kalmıştım laboquick bakayım bari. TeşekkürlerLaboquik canım 20 li paketlerden
17 aydır laboquik kullanıyorum asla yanıltmadı kuzum. 20ovulasyon +6 gebelik testi paketi var. Ben ondan alıyorum. Gebelik testleri de çok iyi. Rica ederim kuzummmmLaboquick'le innovita arasında kalmıştım laboquick bakayım bari. Teşekkürler
Kız ben görünmez miyim niye kimse görmüyo beniAşkım seni gözden kaçırmışım ya ekledim bile
Bi de doktor kontrolüyle de test ettim bu markayı. Doktor kontrolünden önce testi yapıyordum, pik olmak üzere oluyordu. Doktoruma çatlamak üzereyim diyordum ve evet ultrasonda da çatlamak üzere olduğum görülüyordu.. en son bu cumartesi test ettim pike yakındı doktor muayenesinde 19mmdi yumurtam. Yani çatlamaya yakın.Laboquick'le innovita arasında kalmıştım laboquick bakayım bari. Teşekkürler