- 18 Haziran 2021
- 1.618
- 851
- Konu Sahibi Zumruduanka96
E esrarengiz1156 kız testi atta bir bakalım gözümüz şenlensin çift çizgiyi görüp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de öyle oldum ama sağlıklı olsun da şimdi kilolu olayım da sonra düzeltiriz yaay aynı ben bende her regl oluşumda cips kola çikolata kahve baya gömüyordum 60 kiloydum şimdi 70 dayandım baya kilo aldım hatta bu kilom yüzümden bazıları hamile ama söylemiyor diyorlarmış arkamdan ay o da ayrı konu gelme delirme ama şuan hiç takmıyorum çok şükür herşeye
Vallahi öyle oldu ama şu ara onu da istemiyorumSonunda sağlıklı cipside buldun azminle
benim depresyon yemişleri bunlar. Ben yaptım siz yapmayın şimdi de canım istiyor çok tutuyorum kendimi. Ama dün biraz kola içtim dayanamadımişin sırrı cips nutella kola mı acaba :)
Hayırlı olsun kuzum topigin şans getirsin inşallahEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Ağustos 10 Eylül Y ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
İnşallah Uykum var sürekli özellikle saat 3 bucuktan sonra çalışmak çok zor oluyor benim için, yemek yapmakta zorlandım dün uyusam yemek yok uyumasam ruh gibiyim beni en zorlayan şey şu an o, bir de tansiyon düşüklüğüm var, hamileligin başında olcmustum 12-7 civarıydı şu ara hep 10-6 9-6 gibi oyle olunca basım dönüyor ruhum çekiliyor gibi hissediyorum Perşembe kontrolüm var inşallah güzel sonuçlarla gelirim siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfenHamilelerin duası kabul olurmuş teşekkürler senin nasıl gidiyor ?
Ayy inşallah valla yıkılmadık ayakta kalmaya çalışıyoruz. eşimde çok istiyor baba olmayı ovülasyon vs takip ederken artık bat tarihlerimi bile ezberliyor oda her bat geldiğinde hayal kırıklığı yaşıyor bana belli etmemeye çalışsada anlıyorumAynısını bu ay bende yaşadım kuzum çatlama olurkende lekelenmem oldu çatlamadan 1 hafta sonrada . Dedim bu yerleşme kanaması oldu bu sefer hamileyim kesin aradan bir kaç gün geçti yine lekelenme dedim olabilir arkasından adetim geldi zaten . Hayal kırıklığını biliyorum sabır vazgeçmek yok denemeye devam bu ay olacak inşallah
Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz şu an yumurtlama dönemindeyimm sat 31 ağustos bat 26 eylül :) İnsallah gelmez de bebeğimin haberini getirir banaa. Bende de tek yumurtalıkta çikolata kisti var insallah hepimize şans getirirrHayırlı olsun kuzum topigin şans getirsin inşallah
ben kafayı yemektense bunları yemeyi tercih ederimbenim depresyon yemişleri bunlar. Ben yaptım siz yapmayın şimdi de canım istiyor çok tutuyorum kendimi. Ama dün biraz kola içtim dayanamadım
Merhabalar beni de ekleyebilir misiniz şu an yumurtlama dönemindeyimm sat 31 ağustos bat 26 eylül :) İnsallah gelmez de bebeğimin haberini getirir banaa. Bende de tek yumurtalıkta çikolata kisti var insallah hepimize şans getirirr
Beni de ekleyebilir misinizz sat 28 ağustos bat 26 eylül :)EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül B Butterfly193 22 Ağustos 22 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül S Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @Bahar esintisi 29 Ağustos 25 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül @zehram031 29 Ağustos 24 Eylül @Pkolu_anneadayi 12 Ağustos 10 Eylül Y ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @TurnaBulut 3 Eylül 3 ekim @LesLey 7 Eylül 5 Ekim hayatbeninedenyoruyosun 12 Eylül 17 Ekim
Ama ben çok kilo aldım vallaben kafayı yemektense bunları yemeyi tercih ederim
Yaaaa çok sevindiiiimm Allaha çok şükür kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim o kadar çok sevindim ki umut oldun bana hepimizeKİzlar hamileyimmmmm
Bana bıraktılar topiği çekip gittiler toplucaAaa kızlar ben hala diğer topikteyim meğerse herkes buradaymış ben daha terfi etmedik sanıyorum bat 28 Eylül Zumruduanka96
Hayırlı olsun canım saglıkla gelsin inşallahKİzlar hamileyimmmmm
Kuruma çizgisi olabilir belki bı de erken gebelik testi ile dene istersen belki geç döllenmedirBu Sabah 8de yaptığım testte silik çizgi var napmalıyım sabahki halinde bir şey yoktu
İlk fotoğraf şuanki, diğeri sabahki hali
Çatlamanın 17. Günündeyim
Ben hala aynı kilomdyım. Kaçıncı haftadan itibaren almaya başladın kuzumAma ben çok kilo aldım valla
Ekliyorum kuzumAaa kızlar ben hala diğer topikteyim meğerse herkes buradaymış ben daha terfi etmedik sanıyorum bat 28 Eylül Zumruduanka96