- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.161
Hiç deme napıyoduk acep o sırada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç deme napıyoduk acep o sırada
Öğrenirsin kuzum zamanlaAman ne bileyim o kadar bilgi var ki buralarda kafam karıştı ne kadar çok bilmediğim şey varmış
Şttttt kesin özel işlerimiz vardıHiç deme napıyoduk acep o sırada
Cümlemizden canım benim ayakta çok durma yorma kendini sakın doktor ilişkiyide yasaklamıştı bende kahverengi lekelenmem var diye. Yarın doktoruna gidiceksin zaten Allahın izniyle bişeycik olmaz içini ferah tutAllah razı olsun canım sayenizde içim rahat ediyor, yarın doktora gidince bana da verir muhtemelen
Evet kuzum benimde böyledi akşam yapmıştım daha belirgin çıkmıştı varsa elinde bi daha yapsana kuzum Zumruduanka96Amin amin kuzum inşallah en iyi Merve3553 anlar. O da böyle erken yapmıştı diye hatırlıyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım kuzum
Hiç çişim yok ki sabah yapayım mı kuzum hem son 2 testim kalmışEvet kuzum benimde böyledi akşam yapmıştım daha belirgin çıkmıştı varsa elinde bi daha yapsana kuzum Zumruduanka96
Aşk olsun sabah ki testi diyorsann ilk ben gördüm işaretledim hatta akşama yaptın mı yapmadıysan koş bi tane daha yap bakalım benim akşama yaptığımda koyulaşma olduMerve3553 görmüşmüydü şuan tam hatırlayamadım kız gel burayada Aydınlat beni huhuuuu
Aşk olsun sabah ki testi diyorsann ilk ben gördüm işaretledim hatta akşama yaptın mı yapmadıysan koş bi tane daha yap bakalım benim akşama yaptığımda koyulaşma olduMerve3553 görmüşmüydü şuan tam hatırlayamadım kız gel burayada Aydınlat beni huhuuuu
İşin tuhafı aynı testtende yok şimdiAşk olsun sabah ki testi diyorsann ilk ben gördüm işaretledim hatta akşama yaptın mı yapmadıysan koş bi tane daha yap bakalım benim akşama yaptığımda koyulaşma oldu
Yaa bebeğim çok teşekkür ederim tamam yazıyorumBize de özelden söyle o zaman eşitlik hak hukuk adalet Zumruduanka96
Kız ben melisa diye dua ediyom sana
Ben akşam ne yediğimi hatırlamıyorum kiAşk olsun sabah ki testi diyorsann ilk ben gördüm işaretledim hatta akşama yaptın mı yapmadıysan koş bi tane daha yap bakalım benim akşama yaptığımda koyulaşma oldu
Hangi test var kuzum bence sen yap bugün saten varsa yarın git eczaneye o testten bi 5 tane al koyulaşmasını takip etmek için alacaksın zaten hadi yap yap bekliyoruzİşin tuhafı aynı testtende yok şimdi
Hangi test var kuzum bence sen yap bugün saten varsa yarın git eczaneye o testten bi 5 tane al koyulaşmasını takip etmek için alacaksın zaten hadi yap yap bekliyoruzİşin tuhafı aynı testtende yok şimdi
Oy oy dur yapcamHangi test var kuzum bence sen yap bugün saten varsa yarın git eczaneye o testten bi 5 tane al koyulaşmasını takip etmek için alacaksın zaten hadi yap yap bekliyoruz
Hadi yap gel bunda da belli belirsiz görürsek yarın git test al koyulaşmasını takip edelim kuzum ayy bence var ben ümitliyimOy oy dur yapcam
Ayy maşallah canım benim sağlıkla ilerlesin inşallahAmin inşallah
14 perde daha çok minigizzz
Aminnnn darısı isteyen herkese
İnşallah canım
Tesekkur ederim darisi burdaki herkesin basina insallah 6 gun var. Test freely ve baya iyi algilama seviyesi predictorle ayni nerdeyse hepsiburada epedy saticisindan almistim ben de diger arkadaslarin onerisiyle.Canım bat a kaç var ? Ve testin markasını yazar MSI’ın . Tebrik ederim sağlıkla al kucağına
Ya çıkmazsa test farklıHadi yap gel bunda da belli belirsiz görürsek yarın git test al koyulaşmasını takip edelim kuzum ayy bence var ben ümitliyim
Hiç üzülme yarın sabah tekrar yap eğer onda görürsek yine gidip test al kuzum takip edicek kadar iki testte aynı mı şuan elinde olan ? Ama bence göreceksin erken gebelikseYa çıkmazsa test farklı
Yap kuzum hepimiz umutluyuz çıkacak hem testin güvenirliğini öğrenmiş oluruz ama genelde 20 üzeri algılar her testYa çıkmazsa test farklı