- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #5.021
Hepimiz aynıyız bence canım yalnız değilsinvalla gözüm bozulmuş heryerde çizgi görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimiz aynıyız bence canım yalnız değilsinvalla gözüm bozulmuş heryerde çizgi görüyorum
Hayırlısi canım inşallah bu ayy olurben elendim kızlar çok hafif pembe lekelenme gördüm sökülmesi için bekliyorum artık yarın doktora gidicem rahim filmi için randevu almaya
Ay ben olsam sevinirdim kesin yerleşme kanaması diye bakalım devamı gelecek mi tam yerleşme günlerindesinKuzum anlamadım ki ateş takibi yapıyorum herşey normal görünüyordu bir saat önce lavaboya girdiğimde peçeteye kahverengi akıntı geldi , genelde böyle olunca ertesi güne sökülüyor. Ama asıl anlamadığım benim çatlamadan beri kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür bi anda geçti hiç bişeyim yok adet belirtisi bişey modum baya düştü
Hepimiz aynıyız bence canım yalnız değilsin
8. Gün öğreneceksin inşallah pozitifini kuzum. Cuma gün yani azıcık kalmışDe valla ben neler diyorum testlerim gelince hemencik yaparım o zaman zaten 7 8 gün olur inşallah çıkar da birşeyler bu bir gebenin günlüğünden aldığım ovulasyonla beraber gelmişti anlayamadım o yüzden ne olduğunu
Yaa inşallah bebeğim beraber yapıp beraber öğreneceğiz inşallahh8. Gün öğreneceksin inşallah pozitifini kuzum. Cuma gün yani azıcık kalmış
Ya bak düşüşte var. Ben iyice ümitlendim Yarın test yapsanaOvülasyon yapmadım kuzucum salaklık ettim ateş takibi yapayım dedim bak tablom böyle Eki Görüntüle 3304215
Sen bana at bakalım ateş tablonu kuzum. Yerleşme düşüşü yaşamış mısın belki yerleşme lekelenmelisidirKuzum anlamadım ki ateş takibi yapıyorum herşey normal görünüyordu bir saat önce lavaboya girdiğimde peçeteye kahverengi akıntı geldi , genelde böyle olunca ertesi güne sökülüyor. Ama asıl anlamadığım benim çatlamadan beri kasık ve bel ağrım vardı 2 gündür bi anda geçti hiç bişeyim yok adet belirtisi bişey modum baya düştü
27 Ekim kuzum pcos dan dolayı döngüm 37 gün ama şaşmazBat 27 ekimmi kuzum 17 Ekim mi
Aynen 2 günde bir pik görmeye alıştık sen elinden geleni yaptın canım artık nasipte varsa tutar milyonlarca ihtimalden biriİyi
İyi alıştınız heeee tabloyu atıyorum bugün çatladı yarın yükselişe geçer ateş. Ovu testi silikleşti onu da atıyorum ama bugün ilişki olmayacak yarın olur artık tutarsa kısmet tutmazsa da kısmet melegim can edahandro @Afratafrac
İçerde olanlarla tutacak kuzum merak etme baby lodingggg…İyi
İyi alıştınız heeee tabloyu atıyorum bugün çatladı yarın yükselişe geçer ateş. Ovu testi silikleşti onu da atıyorum ama bugün ilişki olmayacak yarın olur artık tutarsa kısmet tutmazsa da kısmet melegim can edahandro @Afratafrac
Hamileyimmmmm daha çok yeniHappyending canım naptınnn
Çatlamanın 2 günü çok erken canımÇatlama 2.gün daha Çok erken biliyorum ama ani bi belirtimi söylemek istiyorum oturuyordum kalktım midem azıma geldi baya baya hemde Mide bulantısı yaşamıştım ama bu ilk kez oldu 6 aydır . Bu kadar erken belirti olamaz mı acaba yaa edahandro Zumruduanka96 Niqu @genc-anne B bernaad
Kan sonucun çıktı mı canımHamileyimmmmm daha çok yeni
Kız beta kaçHamileyimmmmm daha çok yeni
Ayyy çok.sevindim hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına al inşallahHamileyimmmmm daha çok yeni
Maşallah canimmHamileyimmmmm daha çok yeni
Ayyyy inşallah inşallah aşkım ağzından bal damlıyorİçerde olanlarla tutacak kuzum merak etme baby lodingggg…
Ben pozitife inandırmadım kuzum kendımı yarın çıkmasa moralım bozulur düyeDayanmak çok zor gülüm. Beynime hakim olamadım sen bugün pozitifi görünce gaza geldim sanırım
Sorma başım beladaYine gölgelerle imtihan ediyoruz