- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.881
adetim 7 gün geçti 5 gün önce kan testim 0,2 cıktı ancak hala adet olamadım adet söktürücü içmem gerekir mi yardım eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide biraz bekleyelim bakalım aydınlanırız belkiHaftası ilerlemiş hamileler belki açıklık getirebilir
Kız bunda çok net çizgi var hani net değildi daha ne olsun kız yarını iple çekiyorum. İnşallah koyulaşacakAl seni mi kırcam kız
E pekiiii yarın çıkıcak zatenYarın sabah yapayım garanti olsun ya bu sefer ılk ıdrar olmadı ıçın Buda çıkmazsa moralım bozulmasın
Ay nasıl heyecanlandım anlatamam Zumruduanka96 geliryor mu kııızzzz ay meraktan çatlayacağım. Senin testin çoktur bi daha akşama yapsana yani şimdiSabah yapayım kızzz
Merak ettik seniii, cezalı görünüyordun sonra pasifleştirmişsin hesabı da. Noldu acaba diye konuştuk baya. İyi olmana sevindim canımCanımmm adet olunca gittim sonra yine kopamadım, son durumlar ne bakalım güzel haberin var mı
Tamam sen de haklısın yapma baariiii yarın yapYarın sabah yapayım garanti olsun ya bu sefer ılk ıdrar olmadı ıçın Buda çıkmazsa moralım bozulmasın
Ay evet kuzum seni çok merak ettik nerelerdesinCanımmm adet olunca gittim sonra yine kopamadım, son durumlar ne bakalım güzel haberin var mı
Vala yerleşsin de nere yerleşirse fark etmezBacılar mesela sağdan yumurtlayınca kesin sağa mı yerleşiyor sağdan yumurtlayıp sola yerleşmesi mümkün mü?
Anladım canımmEki Görüntüle 3304069
Bu fotoya efekt uyguladım dün gözüksün diye bugünkü daha kötüydü gerek kalmadı efekte
9 u yumurtlama 10 çatlama gunumdu canım yani bugün catlamanin 9.gunu.
Hastaneye gidiyorumm dua edinnn
Ben zor gördüm ondan öyle dedim mmKız bunda çok net çizgi var hani net değildi daha ne olsun kız yarını iple çekiyorum. İnşallah koyulaşacak
İnşallah kuzumE pekiiii yarın çıkıcak zaten
Ovülasyon testiyle takip ettim kuzum bu ay, 3 günü de değerlendirdim hatta sperm gidişini kolaylaştırıcı jelde kullandım. İnşallah bu ay nasip olmuştur, tek taraflı çikolata kistim var ama umarım bebeğim tutunmuştur :)Gelmez inşallah kuzum . Ah şöyle bir damla gelse yerleşme kanaması sen uygulamadan mı yoksa ovülasyon testinden mi takip ettim kuzum yumurtlamayı
Sen zor bile görsen böyle bir bilgi karşısında neden havai fişekleri patlatmadık. Ben de sanıyorum ki çizgi yokBen zor gördüm ondan öyle dedim mm
Oy sizin o gören gözlerinizden öpeyimZumruduanka96 ben de bakar bakmaz gördüm. Çok net belli
Çok sıvı tükettim kuzum bukadarı çıkmazsa üzülmeyim sabah yapcam sözAy nasıl heyecanlandım anlatamam Zumruduanka96 geliryor mu kııızzzz ay meraktan çatlayacağım. Senin testin çoktur bi daha akşama yapsana yani şimdi
Ben bu ay herkesten çok umutluyum güzel haberler geliyorTamam sen de haklısın yapma baariiii yarın yap