- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.841
Allah razı olsunAllah kabul etsin güzel gönlünden öpüverdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunAllah kabul etsin güzel gönlünden öpüverdim
nasip olsun bu ay insallah canim haber verirsin2 ay oncede bi belirti yasadim erken gebelk testinden yaptim negatifti. Yine husrana ugramamak adina adeti beklicem bakalm
Efekt olayı nee neyi kaçırdım
9 u yumurtlama 10 çatlama gunumdu canım yani bugün catlamanin 9.gunu.Hayirli olsun kuzum kacinci gunu bugun yumurtlamanin.?
Insallah saol cnmnasip olsun bu ay insallah canim haber verirsin
Çok aklımda yoktu hatta yumurtlama olmadı diye düşünüyorum ama testler atılıyor benim bat yaklaşıyor insan özeniyorTest yapmak oyun gibi oldu :) bişey de yapmayınca boşlukta gibiyim haha ovulasyonla o kdr yumurtlama takip ediyoruz sonra boşa düşüyoruz
Olmadı bida görünün doktoraHayır daha yeni oldu bu durum, aksi gibi de doktordan geldikten sonra oldu. bugün doktora gidip kan verdim yarın sonucum çıkacak . Sabahtan beri ayaktaydım ve baya yoruldum gelirken de minibüse falan bindim ondan mıdır
Güzel haberlerle gel inşallah kuzumEki Görüntüle 3304069
Bu fotoya efekt uyguladım dün gözüksün diye bugünkü daha kötüydü gerek kalmadı efekte
9 u yumurtlama 10 çatlama gunumdu canım yani bugün catlamanin 9.gunu.
Hastaneye gidiyorumm dua edinnn
Benim 26. Gün hafif adet sancısı yaşadım hatta geliyor dedim gelmedi bugün aşırı derece başım ağrımaya başladı her adetten önce ağrır valla onun dışında ara ara saniyelik ağrılar giriyor kasıklarıma bilmiyorum artık adette olabilirim beklemedeyimBu da tek seferlik demi
Normalde yarın sabah yapsam mi diyordm da pek belirtim de yok
Şuan hafifledi gibi damla damla var. İnşallah devam etmezse yarın doktora gidince söylicemOlmadı bida görünün doktora
inşallahGüzel haberlerle gel inşallah kuzum
Sabahlar olmasınnn sabaha tekrarla hemen foto at bencede var kuruma çizgisi dedikleri bana hikaye geliyo iki senede o kadar cok marka kullandım ki hiç görmedim kuruma çizgisini. Sabaha inşallah koyulaşır bebeğim ❤Sabah yapayım kızzz
Yarın sabah yapayım garanti olsun ya bu sefer ılk ıdrar olmadı ıçın Buda çıkmazsa moralım bozulmasınBen çok umutluyum senden ya o çizgi de boşa çıkmadı bence akşam yapsana bi tane daha
Dualarım seninle canım benimİnşallah canım dua et benim için
İnşallah canım inşallahhhh bakalım sabah olsana yapsamSabahlar olmasınnn sabaha tekrarla hemen foto at bencede var kuruma çizgisi dedikleri bana hikaye geliyo iki senede o kadar cok marka kullandım ki hiç görmedim kuruma çizgisini. Sabaha inşallah koyulaşır bebeğim ❤
Uzanıp dinlen canım. Kırmızı olmadıkça korkmayın diyorlar. Devam ederse istersen tekrar bi git dr a.5. Hafta içerisinde kurumuş kirli kan gibi kahverengimsi ve pütürlü leke yaşayan var mı Normal mi bu. Leke dedim ama baya var ben daha önceki gebeliğimde hiç yaşamadım şuan ondan dolayı biraz korktum. yoruldum biraz ondan mı oldu acaba
Ah bitanem inşallah birlikte bekliyoruz 26 Eylül sabahı yapacağım ben testi . Tam günümdeAy askım evet birebir aynıyıız insallah ikimizde pozitifi görürüz bu ayy
Evet yapma kuzum , regl bekleyelim . Dün akşam bende de oldu o biraz evde iş yaptım belim köprü . Neden oluyor anlamıyorum inşallah seninde bebiştendirsayılır, 3-5 arası hep. yapmıycam bi daha gereksiz oldu bu lh karışıklığı :)
benim bayaa belim ağrıyor ya, hiç belirti aramam ama iki büklüm oturuyorum böyle regl olacakmışım gibi
Hep aynı yönde mi ? Sağ sol değişiyor muNasıl desem sert bi sancı değil yumuşak Kendimi belli ediyor yanı anlatamadım sızlama gibi
Allah razı olsun balım çok teşekkür ederim sağlıkla yarına ulaşayım inşallah, sizde hep benim duamda olacaksınız Allahın izniyleDualarım seninle canım benim