- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.395
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.921
Bat 27 ekimmi kuzum 17 Ekim miCanım beni de ekler misin sat 19 Eylül bat 27 ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 27 ekimmi kuzum 17 Ekim miCanım beni de ekler misin sat 19 Eylül bat 27 ekim
benim beyaz akinti cok oldu canimBacikolar akıntım başladı hafif hafifi normal mi ? Belirtileri var mı böyle bişey
Ya hadi inşallah kuzum bende de vardır bu ay . Seninki gibi pozitif görürüm inşallah . İnsan herşeyden umutlanıyorbenim beyaz akinti cok oldu canim
insallah canimcim Allah nasip etsin benim de kesin degil ama :) ben de normalden fazla her gun beyaz boyle sumuksu akinti derler afedersin o oldu bir de gecen hafta uyku hali oldu cok aksamlari 9da uyudum heraldeYa hadi inşallah kuzum bende de vardır bu ay . Seninki gibi pozitif görürüm inşallah . İnsan herşeyden umutlanıyor
Ayy az kalmis kuzum senin. Ne zaman test yapacaksin. Insallah gorursun pozitifiBen de bugün aşırı yorgunluk var ama işyerinde yoruldum sanırım ondan. Azcık belimi hissediyor gibiyim. Aşılamanın 8. Günü daha. Erken yani belirti için..
İnşallh kan testinde de görürsün canım benim . Kasette çıktı senin biliyorum . Benimde öyle şuan az önce hissettim . Hadi bakalım sen güzel bir beta hcg değeri al bizde gebelik haberi alalıminsallah canimcim Allah nasip etsin benim de kesin degil ama :) ben de normalden fazla her gun beyaz boyle sumuksu akinti derler afedersin o oldu bir de gecen hafta uyku hali oldu cok aksamlari 9da uyudum heralde
Ahahaha cok guldumfnd_50 bebeğim bugün yumurta yok mu ateş tablonu attın mı sabah göremedim?
amin insallah canim cuma gunu cikarsa haber verecegim kan sonucumu :) sen de test yapinca yaz bizi etioetleyip cok mesaj var kaciriyorumİnşallh kan testinde de görürsün canım benim . Kasette çıktı senin biliyorum . Benimde öyle şuan az önce hissettim . Hadi bakalım sen güzel bir beta hcg değeri al bizde gebelik haberi alalım
Tamam kuzum benim 26 sı daha var günüme inşallah . Önce senin haberini kutlayalım sağlıkla sevinçleamin insallah canim cuma gunu cikarsa haber verecegim kan sonucumu :) sen de test yapinca yaz bizi etioetleyip cok mesaj var kaciriyorum
Ben de gorduuuuuuummm hadi insallah koyulasir guzelce kuzumAl seni mi kırcam kız
İnşallah canım benim inşallah yarında çıkar çıkmazsa hayal kırıklığı yaşarım yaBen de gorduuuuuuummm hadi insallah koyulasir guzelce kuzum
Daha var regl gününe dimiAdet agrılarım geldiiiibacagım sızlıyor karnımda agrıyor.
yine de cok kalmamis canim cok heyecanli ay benim yarin iste.. gecen ay 23 tu ama korkuyorum cok regl olcam diye 10 tane testin ustune hala daha. Insan regl i gecmeden rahat edemiyorTamam kuzum benim 26 sı daha var günüme inşallah . Önce senin haberini kutlayalım sağlıkla sevinçle
İnşallah yasamazsin o hayal kirikligini bitanem ama negatifi gorsek bile yikilmiyoruz toparlanip devam ediyoruz biliyorsunİnşallah canım benim inşallah yarında çıkar çıkmazsa hayal kırıklığı yaşarım ya
Biraz fazla saçmaladım heyecan yaptım ay neyse yoktur tabi 2. Günde olur mu belirti delirmee kendine geelll