- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.701
İnşallah canım ya arada gelip gidiyor sancı az önce göğusume sancı girdi dedim bakım masaj yaparım ama nasıl bir ağrı baktım iki göğüsüm damarları nasbelirginkeşmis halka genişlemiş uçları diklesmis kapakara olmuş damarlar halkanın etrafını bile sarmış beyaz tenli olduğum için daha net anlaşılıyor inşallah evren benimle oynanmıyordur birde benim karnım şiş ser
Canım benim olursa ilk hamileliğim olacak , geçen ay da olmadı maalesef regl oldum . Yine hafif ağrılar sancılar vardı ama bu ay daha 7 8 gün var bilemedim . İnsan çok umutsuz ve tedirgin oluyor . İnşallah dileyen herkesin bebeği olurCanım ilk hamilelik geçirenler ikici ucuncu çocuk ta belirti pek görülmez genelikle ben o yüzden daha çok göğüs için dikkat ediyorum benimde adet sancısı gelip gidiyor ben bu iki aydır adet çok rahat gördüm sancısız ama bu sefer sancım var biraz ve bu beni biraz mutlu birazda mutsuz ediyor göğüsler insanı inandiriyor zaten ben dün ümidimi kesmiştim bugün göğüslerim den sonra tekrar dedim acaba hamileyim ama olmasam sağlık olsun diyip gecicem artık