- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.681
İnşallah canım benim ya sabah güzel uyanalımBende bugün test Alicam sabah ilk idrarla yaparız inşallah hamileyizdir canım
e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim ya sabah güzel uyanalımBende bugün test Alicam sabah ilk idrarla yaparız inşallah hamileyizdir canım
e
Erken erken bana benzemeyin ben kaç gündür yapıyorum zatenDur bende yapayım yarın 8.gun oluyor
zaten varsa cıkıyor boyle erkenden bebısm,ben kendımden umudu kestım,sabah yıne yaptım yoktu,eger bebıs varsa kendını gosterıyor 8. gunde falan.eger bu cızgı hemen 5 dkkada cıktıysa kessssıııın varr.❤Kırmama hiççç ay herkes gördü valla çok heyecanlandım ya
Yok Sanko biz yalan söylüyoruzKız inanmıyorlar ben ikici kurtajda öğrendim silik sonra inansın diye adet günü yaptım kıpkırmızı yine inanmadı doktora gittim ultrosanda gördü inan di ya
Canım ilk hamilelik geçirenler ikici ucuncu çocuk ta belirti pek görülmez genelikle ben o yüzden daha çok göğüs için dikkat ediyorum benimde adet sancısı gelip gidiyor ben bu iki aydır adet çok rahat gördüm sancısız ama bu sefer sancım var biraz ve bu beni biraz mutlu birazda mutsuz ediyor göğüsler insanı inandiriyor zaten ben dün ümidimi kesmiştim bugün göğüslerim den sonra tekrar dedim acaba hamileyim ama olmasam sağlık olsun diyip gecicem artıkKarnım benimde geçen öyleydi . Şimdi sızım sızım sızlıyor . Öğlene doğru sanki
Sağ kaşığıma bi yumru dayandı ama geçti . Göğüslerime hiç dikkat etmedim canım ben sadece hassasiyet var o kadar
Ben hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum yazaten varsa cıkıyor boyle erkenden bebısm,ben kendımden umudu kestım,sabah yıne yaptım yoktu,eger bebıs varsa kendını gosterıyor 8. gunde falan.eger bu cızgı hemen 5 dkkada cıktıysa kessssıııın varr.❤
Evet ya bazı kocalar cinsYok Sanko biz yalan söylüyoruz
İnşallahİnşallah canım benim ya sabah güzel uyanalım
Aynen.Evet ya bazı kocalar cins
Bende yaaa Alicam test bir yanım alma diyorBen hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ya
İstersen bekle kuzum benim en büyük hatam hep bunu yapıyorum işteBende yaaa Alicam test bir yanım alma diyor
Akıllanmayızİstersen bekle kuzum benim en büyük hatam hep bunu yapıyorum işte
AslaaaAkıllanmayız
2 gün daha takip et canım olmadı eczaneden devamını alırsın koyulaşırsaÇatlamanın ikinci günü Ovü testim böyle devam ediyor acaba yine yumurtlarmıyım son 2 testim kaldı bana koyulaşıyor gibi geldi
Bende katilmak istiyorum. 5 ay önce 6 haftalik bi düsük yasadim cok istiyorum insallah olur bu ay. Sat 11 eylül bat 5 ekim. Bu arada 9 ekim evlilik yıl dönümümüz insallah hediye gibi gelir. O kadar istiyorum ki. Rabbim tüm isteyenlere de banada nasip etsinEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI️ ️BAT️ ️SAT️ DURUM @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @begmsss @Smyrnasi 19 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @nurd35 22 Ağustos 18 Eylül @Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül @aksjakana 25 Ağustos 19 Eylül @ZeynpBuse 19 Ağustos 19 Eylül @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 eylül @pellypell 28 Ağustos 22 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül imagination forever 28 Ağustos 22 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @Dunyamelekoldu 25 Ağustos 23 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül @Nur5434 24 Ağustos 25 Eylül @Bahar esinti 29 Ağustos 25 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @Nooneathome9 28 Ağustos 27 Eylül @Happyending 29 Ağustos 28 Eylül rojbininannesi 28 Ağustos 28 Eylül @bliiss 28 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül B bernaad 2 Eylül 28 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül Linakiz 3 eylül 30 Eylül @fnd_50 2 Eylül
30 Eylül @simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim @TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim
Misafirim geliyor yarın 3-4 gün boş geçicem bari koyulaşmasın da üzülmeyim değerlendiremedik diye2 gün daha takip et canım olmadı eczaneden devamını alırsın koyulaşırsa
Valla canım kendinde suç arama insan çok hevesleniyor moral istiyor ama bazen olmuyor ben diğer aylarda o kadar istekliydimki adet olduğumu kabulenmeyip adetten sonra bile yapıyordum yine ama bu sefer nedense hiç yapamak istemiyorum sonuçtan korkuyorum hayal kırıklığı danİstersen bekle kuzum benim en büyük hatam hep bunu yapıyorum işte
İşte onun için bekle kuzum yapma erkenValla canım kendinde suç arama insan çok hevesleniyor moral istiyor ama bazen olmuyor ben diğer aylarda o kadar istekliydimki adet olduğumu kabulenmeyip adetten sonra bile yapıyordum yine ama bu sefer nedense hiç yapamak istemiyorum sonuçtan korkuyorum hayal kırıklığı dan