- 23 Ağustos 2023
- 1.304
- 1.063
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.741
vardi onda da cikmisti canim silik ama onu yapmadim 3 gundur bakayim bugun bi :)Başka yokmu kuzum normal test alsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vardi onda da cikmisti canim silik ama onu yapmadim 3 gundur bakayim bugun bi :)Başka yokmu kuzum normal test alsan
Aaaaa burda yok galiba öylecidden ya canim ama hamile hastaneleri varmis burda bakalim gorucez pozitifse.
Yap bakalım onda nasıl çıkcakvardi onda da cikmisti canim silik ama onu yapmadim 3 gundur bakayim bugun bi :)
Burda varmış sırf hamileler içinmiş o hastaneler güzel diyorlar baya, bakalımAaaaa burda yok galiba öyle
Ay yarın kan vericem ama yapayım, tüm parayı teste yatırdım bu ay hahYap bakalım onda nasıl çıkcak
Araştırmam lazım Bursa’da vardır inşallahBurda varmış sırf hamileler içinmiş o hastaneler güzel diyorlar baya, bakalım
Ayy yok içiniz rahat olsun 160 lara kadar çıkan beta hcg de öylesine yapmıştım silikti ona göre değerlendirip stres yapmayın inşallah sağlıklı ilerlesin kucağınıza alın canımay cok tesekkur ederim, delirdim diyorum acaba git gide siliklesecek mi noluyor dedim cok tesekkurler
Kız burda 6 hafta olmadan kan kan yok doktor kontrolünde yokAy yarın kan vericem ama yapayım, tüm parayı teste yatırdım bu ay hah
Canım lh takibine devam ediyor musun? Senin varsa bile en erken yarın çıkar kuzum o da çok silik çıkar . Regl olmayalım ama olana kadar ümit var
Canımcım evet bugün de baktım LH ama bu ifadeli bişey değil sanki, dediğin gibi en mantıklısı zamanını bekleyip regl olup olmayacağımı görmek
Bu testi beş gün kala.mi yaptın çok belirgin hamileyken adet sancısı oluyor ama kısa sureli uzun süre iyi değil kan ver takip et inşallah kimyasal değildir canımbenim de oldu 5 gun kala ama boyle sag kasigima saplandi tuhaf bi sekilde.
ama son2 gundur arada kasiklarim huzursuzlaniyor regl gibi. yarin adet bakalim akintim var beyaz seffaf.
hadi ya, aslında işte sonuç olarak LH bir gösterge değil ben haybeye kafamı karıştırıyorum :))canim benim 10 tane hamilelik testim cift cizgi. LH koyu degil hic silik cikiyor mesela
Ben üstü kaçırmışım canım ben Türkiye'de sin sandım ooo orda sonuçlar niye geç yani bir sıkıntı olmasa geç iyi aslında bebegide kalp atışını duyarsın en azından tabi valla öğrenen kadar zamn çok geçiyorcanimcim ben 6 gun kala yapmis oldum cunku 20-21 gosteriyor uygulama BAT i, son adetim, de 23 agustostu. Yumurtlamam 4 unde oldu ben 15 inde test yaptim iste 11 gun sonra Hamile yazdi testin ustunde paylasmistim burada.
yurtdisindayim iste yarin sabah 8de kan vericem de burda diyorlar 10 is gununu bulabilir sonuc, hani hamileysem dogururum ogrenene kadar
Yok canımcım cumaki testim çok aşırı silikti sabah, bu son 2 gündür arttı böyle:) amin canım benim inşallah hepimizBen üstü kaçırmışım canım ben Türkiye'de sin sandım ooo orda sonuçlar niye geç yani bir sıkıntı olmasa geç iyi aslında bebegide kalp atışını duyarsın en azından tabi valla öğrenen kadar zamn çok geçiyor
evet evet kesinlikle direk hamilelik testi bence :)hadi ya, aslında işte sonuç olarak LH bir gösterge değil ben haybeye kafamı karıştırıyorum :))
Ay inşallah canım benim inşallah duramıyorum halen test yapasım geliyor
Benimde bazen sağda bazen solda . Bir değişik haller . Ruh halimiz bozulacak o değildeAynen canım inşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz benimde altı gün var sanki bugün adet olsucam gibi sancı gelip gidiyor
Yok burda Aile hekimi gibi bişeye gidip kan verebiliyorsun canım pregnancy için ama bekki benden tekrar istee sonraKız burda 6 hafta olmadan kan kan yok doktor kontrolünde yok
Akıl dağlımız yerinde kalsa bariBenimde bazen sağda bazen solda . Bir değişik haller . Ruh halimiz bozulacak o değilde
Aynen valla psikolojim bozulmuş eşimnkinide bozdum valla ne yapicaz ya altı gün kala böyle oluyoz.hepBenimde bazen sağda bazen solda . Bir değişik haller . Ruh halimiz bozulacak o değilde
Baya dalgalı lh canım . Aynı saatlerde miBak hatta son 3 günü şöyle sıralı atayım, bir dalgalanma var sanki.
Hurdada aile doktoru var ama test pozıtıfse hamlıesın dıyıp kan almıyorlar yaYok burda Aile hekimi gibi bişeye gidip kan verebiliyorsun canım pregnancy için ama bekki benden tekrar istee sonra