- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.661
Herkes gördü Allahım inşallah yanılmıyoruzdurAyyy vala gordummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes gördü Allahım inşallah yanılmıyoruzdurAyyy vala gordummm
Amin hayırlısıO baya erken öğrenmişsin kuzum olsun hayırlısı
Ay inşallah yükselir teşekkür ederimBen de adete 10 gün varken gördüm silik çizgiyi düşük de olsa çıkar 2 gün sonra bir daha verirsin yükselir Allah’ın izniyle tebrikler
İnsallahh canimm bu testin yaniltacagini düşünmüyorumHerkes gördü Allahım inşallah yanılmıyoruzdur
Aynen canım önce elimzden geleni yapılması gerekeni yapıp sonra tevekkül edilmeliBencede git valla ben ilk oğlumu 1.5 sene aradım kaç tane doktora gittim bilmiyorum yani sayısını en son özele gittim istanbulda bağcılarda metin bey vardı adam cidden işinin ehli şimdi bu ay olmazsa ona gidicem yine herşey Allahtan tabi ama olmuyor üzerine düşmek gerekiyor
Fotoda böyleyse sen daha net görüyorsundur. Hadi bakalım yarın biraz daha koyusu geliyor inşallahAl seni mi kırcam kız
Kendinden ümidi kesmek yok illaha olucak hastanelerde git sakın iptal etmeZumruduanka96 kendimden umidimi kestim canim ya inşallah. Bu ay mutlu haberi sen veririsin kuzum inaniyorum cokk bu kez tutucak benim kendime pek inancim kalmadi akintim var kahvrengi hastaneye bile gitmek istemiorum heran randuvuyu iptal edebilir cok yiprandim cok zor bir surec allahim bizlere sabir güç umut versin sende hisediyorum bu ay insallah tutucak
Evet kuzum bebiş var ver kanı ama düşük çıkar 2 günde bir tekrarlarsın kanıMerve3553 Eki Görüntüle 3303742
Eki Görüntüle 3303743
Koyulaşma var efekt olmadan görünüyor bugün iş çıkışı kan vericem
Aa teşeküürler ben bunu da deneyim bihastaneyi arasanız kodu söylerler, tabii telefonu açan olursa :)
Ben görüyorum ama kocam olacak kişi görmüyo gözleri bozuk bu adamın heralde yaFotoda böyleyse sen daha net görüyorsundur. Hadi bakalım yarın biraz daha koyusu geliyor inşallah
ben gordum valla bebısım.kırmaz panpam benı ama çizgi var orda çok ınce :) sabahkı testını beklıyorum,eger sabahkındede aynısı cıkarsa hamişsiiiinnn ❤Al seni mi kırcam kız
Eve canım biliyorum düşük çıkacak çünkü çok erken öğrendim. İlk çocuğumu da böyle erken öğrenmiştim 16 idi o zamanda sonucun iki günde bir arttı tabiEvet kuzum bebiş var ver kanı ama düşük çıkar 2 günde bir tekrarlarsın kanı
Bu kocalar hiç görmüyor ya boşver sen Onlar istiyor kırmızı kalemle çizilmiş gibi olsun. 2 aylıkken haber ver bari hamileyim diyeBen görüyorum ama kocam olacak kişi görmüyo gözleri bozuk bu adamın heralde ya
Efekt olayı nee neyi kaçırdımMerve3553 Eki Görüntüle 3303742
Eki Görüntüle 3303743
Koyulaşma var efekt olmadan görünüyor bugün iş çıkışı kan vericem
Karnım benimde geçen öyleydi . Şimdi sızım sızım sızlıyor . Öğlene doğru sankiİnşallah canım ya arada gelip gidiyor sancı az önce göğusume sancı girdi dedim bakım masaj yaparım ama nasıl bir ağrı baktım iki göğüsüm damarları nasıl belirginkeşmis halka genişlemiş uçları diklesmis kapakara olmuş damarlar halkanın etrafını bile sarmış beyaz tenli olduğum için daha net anlaşılıyor inşallah evren benimle oynanmıyordur birde benim karnım şiş sert
eYapalım
Dur bende yapayım yarın 8.gun oluyorYapalım
Kız inanmıyorlar ben ikici kurtajda öğrendim silik sonra inansın diye adet günü yaptım kıpkırmızı yine inanmadı doktora gittim ultrosanda gördü inan di yaBen görüyorum ama kocam olacak kişi görmüyo gözleri bozuk bu adamın heralde ya
Kırmama hiççç ay herkes gördü valla çok heyecanlandım yaben gordum valla bebısım.kırmaz panpam benı ama çizgi var orda çok ınce :) sabahkı testını beklıyorum,eger sabahkındede aynısı cıkarsa hamişsiiiinnn ❤
Anca öyle inanacak heralde olursadaBu kocalar hiç görmüyor ya boşver sen Onlar istiyor kırmızı kalemle çizilmiş gibi olsun. 2 aylıkken haber ver bari hamileyim diye