- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.393
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.541
Şimdi yaptım sanki gözle hafif bi gölge görünüyo emin olamadım ya canımKuzum test yaptın mı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi yaptım sanki gözle hafif bi gölge görünüyo emin olamadım ya canımKuzum test yaptın mı bugün
Daha erken ya ben bugün 8 günümdeymişimKuzum test yaptın mı bugün
Testi at bakayım kuzum ayyy hadi inşallah yok ben senden umutluyum nedense topik açan hamiş oluyorŞimdi yaptım sanki gözle hafif bi gölge görünüyo emin olamadım ya canım
resimde hiç görünmüyo kuzum gözle zor belli oluyo sanki ya ay inşallahTesti at bakayım kuzum ayyy hadi inşallah yok ben senden umutluyum nedense topik açan hamiş oluyor
Canım adet olmadım ki daha geçti ama istersen sadece sat yaz bat artık gelince söylerimcans16 kuzum ekliyim senede listeye
O zaman inşallah gelmez gelirseler geldi gün ekliyim o zaman hatırlatırsın balımCanım adet olmadım ki daha geçti ama istersen sadece sat yaz bat artık gelince söylerim
sat 19 ağustos
Gelmez inşallahhO zaman inşallah gelmez gelirseler geldi gün ekliyim o zaman hatırlatırsın balım
Çatladıktan sonra mı yoksa yumurtlama olunca 12 gün mü geçmesi lazım kuzumBence yumurtlama üzerinden 12gün geçince kesin sonuç çıkıyor
Valla olabilir ben gebelikte korona dışında hasta olduğumu hatırlamıyorum ondan bile ilaçsız atlattımHa pardon özür dilerim yanlış oldu ağrı kesiciyi çok tavsiye etmiyorlar gebelik şüphesi olana. Onu demek istemiştim de
Aa bi çizgi gördüm sanki bir gün çift çizgi bir gün tek çizgi bunun anlamı ne oluyor acaba inşallah hamişliktirBeni buraya yatırın gayri canikolar :))
Bu test beni zorluyor. @begmsss Zumruduanka96 edahandro @Afratafrac @IADK Smyrnasi @Alinnnn L A L melisaa93 ve diğer kardeşlerim
Yaa yerim hep böyle pozitif olabilsek keşkeİnşallah çiçeğim, olsaydı daha koyu çıkacağını biliyorum hem de adet ağrım var ama birazda eğlenelim ne yapalım
Çok şükür canım dikkat et kendineBiraz daha iyim kuzum
Çatladıktan sonra canımÇatladıktan sonra mı yoksa yumurtlama olunca 12 gün mü geçmesi lazım kuzum
Canım bu kuruma çizgisine benziyor 10 dakikadan sonrasını dikkate almamak lazımKızlar bi bakabilirmisiniz? Adet tarihim dündü dün 2.idrarla 1 tane yapmıştım negatifti.bugun sabah idrariyla yine yapayim dedim baktım çizgi cikmadi yoktur dedim sanırım regl olucam artık diye düşündüm attim kenara.2 saat sonra atmak için elime aldigimda baktım tekrar durum bu şekilde.tabi kuruma çizgisi mi anlayamadım 2 3 gün sonra tekrarlamayı dusunuyorum. Fikirlerinizi bekliyorum kızlar.
Eki Görüntüle 3303524
Test yaptın mı bebiş yapıyordur belkiİyim kuzum ara ara midem bulanıyo
Kız o kadar çok mu mide bulantın hamiş dicem sana az kaldı. Geçmiş olsun ama ben sevmiyorum bu belirtilere Bugün test yapmadın dimi kuzum??İyim kuzum ara ara midem bulanıyo