- 22 Şubat 2023
- 9.649
- 10.712
- 37
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.581
Canım o çok kuruma çizgisine benziyor gibi geldi banaBuna ne demeli geçen ayki testim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım o çok kuruma çizgisine benziyor gibi geldi banaBuna ne demeli geçen ayki testim
Geçen ay yapmıştım akşam kan vermeye gittim birde ne göreyim kan değerlerim düşük kuruma çizgisi olduğunu anladım zaten sonra regl oldumCanım o çok kuruma çizgisine benziyor gibi geldi bana
Bu ay bekliyorum bakalım nasip ya Rabbim evlat isteyen herkesin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlar la dolu etsinCanım o çok kuruma çizgisine benziyor gibi geldi bana
ay senin bu testlerin napicaz canimcim ya insallah kan testinde gorururz kirmizilar gelmez de hepsini cope atarsin insanin psikolojisiyle oynuyorBeni buraya yatırın gayri canikolar :))
Bu test beni zorluyor. begmsss Zumruduanka96 edahandro @Afratafrac @IADK @Smyrnasi @Alinnnn L A L @melisaa93 ve diğer kardeşlerim
Geçen ay yapmıştım akşam kan vermeye gittim birde ne göreyim kan değerlerim düşük kuruma çizgisi olduğunu anladım zaten sonra regl oldum
Kayısı bulabilirsen kayısı yeme yada kayısı çayı tüket iyi gelir kabızlığa ama gebelik sıkıntı işteO iyi durumda şuan kabızlık var işte ama şişliği indi canım
Umudunu yitirme belki vardır testlerle ilgilide fazla bi bilgim yok ama sanırım algılamaz o kadar ya yada algılayabilir kafam karıştı şuanacaba erken gebelik testleri çok hassas olduğu için en düşük mg ları bile yakaladığı için mi yanlış pozitiflik çıkarıyor, yani belki de LH ı bile algılıyor olabilir, o 2si birbirine karışıyormış hcg ile. ben de geçen ay pozitif gördüm erken gebelikte ve regl oldum sonra :/
en garantisi bence dümdüz kaset test almak ve bat gününü beklemek tabi yapabilene :) hem düşük maliyet hem daha az üzüntü :) biraz sabır gösterilebilsek sıkıntı olmayacak da işte...
ben sabah kaset test yaptım bu arada kalbim kadar saf beyaz çıktı bat 22 eylül.. yapamayacam dedim yine de yaptım aferin bana ama erken gebelik olmadığı için umudumu yitirmedim henüz :)
canım sana bunun için süper formülüm var ki hem mideni de rahatlatır. Akşamları yatmadan, 1 büyük bardak suya 1 limon sık ve 2-3 tatlı kaşığı kadar chia koy. 10-15 dak beklet, arada karıştır. Chialar jöleleşsin biraz yani ve öyle iç onu yat. Bu tam bir iç duş formülü, beni çok rahatlatıyor şişkinliği alıyor, bağırsak hareketlerini düzenliyor.O iyi durumda şuan kabızlık var işte ama şişliği indi canım
canım sana bunun için süper formülüm var ki hem mideni de rahatlatır. Akşamları yatmadan, 1 büyük bardak suya 1 limon sık ve 2-3 tatlı kaşığı kadar chia koy. 10-15 dak beklet, arada karıştır. Chialar jöleleşsin biraz yani ve öyle iç onu yat. Bu tam bir iç duş formülü, beni çok rahatlatıyor şişkinliği alıyor, bağırsak hareketlerini düzenliyor.
formül benim değil bu arada, Ayşegül Çoruhlu'nun paylaşımı. güvenilir yani.
Amin amin kuzumBu ay bekliyorum bakalım nasip ya Rabbim evlat isteyen herkesin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlar la dolu etsin
Deneyim bakalım kuzum iyi gelicek micanım sana bunun için süper formülüm var ki hem mideni de rahatlatır. Akşamları yatmadan, 1 büyük bardak suya 1 limon sık ve 2-3 tatlı kaşığı kadar chia koy. 10-15 dak beklet, arada karıştır. Chialar jöleleşsin biraz yani ve öyle iç onu yat. Bu tam bir iç duş formülü, beni çok rahatlatıyor şişkinliği alıyor, bağırsak hareketlerini düzenliyor.
formül benim değil bu arada, Ayşegül Çoruhlu'nun paylaşımı. güvenilir yani.
Yok bacım görünmüyorZumruduanka96 testını at bebısm bız ne sılık cızgıler tespıt ettık bu gozlerle :) oyle mızıkcılık yok :)
Bu hangi uygulama canım?Ateşe göre yumurtlamadan sonra 9.gün ateş bu şekilde devam ediyor kızlar bugün biraz düşüş var az bişey adet geliyor diyebilir miyiz @fnd_50 @melegim can Eki Görüntüle 3303486
Al seni mi kırcam kızZumruduanka96 testını at bebısm bız ne sılık cızgıler tespıt ettık bu gozlerle :) oyle mızıkcılık yok :)
Zumruduanka96Hayırlı olsun canım şans getirsin hepimize
Sat 22 Ağustos
Bat 19 Eylül
Hadi bakalım
İnşallah güzel haber alıcaydın kuzumZumruduanka96
Eylül treni biraz evvel kalktı biz binemedik canım
Sat 19 Eylül
Bat 16 Ekim olarak yeni biletlerimizi alalım bakalım
Evet gözükmüyor canım dahaerken zaten yaAl seni mi kırcam kız
Ben gördüm silikliği bu gözler dediği gibi neler görmedi kiAl seni mi kırcam kız
Amin amin kuzum