- 9 Ağustos 2023
- 1.179
- 646
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.561
Şuan 14. Günümdeyim hala beklemedeyim test yapup hayal kurıklığıda yaşamak istemiyorum ikide bir wcye gidip duruyorum geldi mi gelmedi mi diye eziyetÇatladıktan sonra canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 14. Günümdeyim hala beklemedeyim test yapup hayal kurıklığıda yaşamak istemiyorum ikide bir wcye gidip duruyorum geldi mi gelmedi mi diye eziyetÇatladıktan sonra canım
Zumruduanka96 "ben sevmiyorum " demedim ya klavye düzeltmiş "ben seviniyorum" demek istemiştim kuzumKız o kadar çok mu mide bulantın hamiş dicem sana az kaldı. Geçmiş olsun ama ben sevmiyorum bu belirtilere Bugün test yapmadın dimi kuzum??
Evet çok kötüydüm dün bugün az daha iyim akşam yoğurt yerken bir tiksinme öğürtü geldi anlatamam direk tuvalete koştum ki ben yoğurdu çok severim evet kuzum o bulantıdan sonra bugün yaptım sanki var gibi ama emin olamıyorum öyle net bişey görünmüyorKız o kadar çok mu mide bulantın hamiş dicem sana az kaldı. Geçmiş olsun ama ben sevmiyorum bu belirtilere Bugün test yapmadın dimi kuzum??
Yaptım da net bişey görünmüyo kuzum daha yaTest yaptın mı bebiş yapıyordur belki
Oy oy oy Allah'ım inşallah bebiştendir yarına netleşecek inşalah testinEvet çok kötüydüm dün bugün az daha iyim akşam yoğurt yerken bir tiksinme öğürtü geldi anlatamam direk tuvalete koştum ki ben yoğurdu çok severim evet kuzum o bulantıdan sonra bugün yaptım sanki var gibi ama emin olamıyorum öyle net bişey görünmüyor
Kuzum noldu iyi misinEvet çok kötüydüm dün bugün az daha iyim akşam yoğurt yerken bir tiksinme öğürtü geldi anlatamam direk tuvalete koştum ki ben yoğurdu çok severim evet kuzum o bulantıdan sonra bugün yaptım sanki var gibi ama emin olamıyorum öyle net bişey görünmüyor
İnşallah canım benim ya bebiştendir yada üşüttümOy oy oy Allah'ım inşallah bebiştendir yarına netleşecek inşalah testin
Şuan iyim canım dün mide bulantım aşırı fazlaydıKuzum noldu iyi misin
Test yap netleştir canım niye kendine eziyet ediyorsunŞuan 14. Günümdeyim hala beklemedeyim test yapup hayal kurıklığıda yaşamak istemiyorum ikide bir wcye gidip duruyorum geldi mi gelmedi mi diye eziyet
Niye kuzum orda havalar soguk mu üşütun mu acba dikkat etŞuan iyim canım dün mide bulantım aşırı fazlaydı
Yok bu aralar sıcak havalar anlamadım bende hiçNiye kuzum orda havalar soguk mu üşütun mu acba dikkat et
İnsallah gebeliktendir canim hayirlisiYok bu aralar sıcak havalar anlamadım bende hiç
Sen yinede dikkat et bağışıklığın düştü kahve çok tüketme bu arada hemoroidin nasıl ?Yaptım da net bişey görünmüyo kuzum daha ya
Sanırım artımedEn güvenilir gebelik testi markası nedir
Laboquik freely diyor kızlarEn güvenilir gebelik testi markası nedir
Eczaneden alayım test kuzum Şuan evde innovitanın var pek güvenemiyorum dün yumurtlama testi yaptım iki tane ikisine kırmızı çıktıTest yap netleştir canım niye kendine eziyet ediyorsun
O iyi durumda şuan kabızlık var işte ama şişliği indi canımSen yinede dikkat et bağışıklığın düştü kahve çok tüketme bu arada hemoroidin nasıl ?
O kadar haklısın ki. Bu testler insanın ruh sağlığını bozuyor. İnsanın pozitif sanıp hayırlı olsun diyesi geliyor ama yanılma payı insanı çok yoruyor. En iyisi sen bundan yapma bir daha. Zaten inşallah gerçekten hamilesindir de test yapmaya da gerek kalmazBeni buraya yatırın gayri canikolar :))
Bu test beni zorluyor. @begmsss Zumruduanka96 edahandro @Afratafrac IADK @Smyrnasi @Alinnnn L A L melisaa93 ve diğer kardeşlerim
Buna ne demeli geçen ayki testimAa bi çizgi gördüm sanki bir gün çift çizgi bir gün tek çizgi bunun anlamı ne oluyor acaba inşallah hamişliktir