- 29 Haziran 2023
- 711
- 669
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.501
Pembe Pembe maşallahMerhaba kızlar
yumurtalamadan sonra hesapladığımda 11. Günümdeyim
İlk idrarımla test yaptım saniyesinde silik çizgi belirdi sizce hamilemiyim
Eki Görüntüle 3303518
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe Pembe maşallahMerhaba kızlar
Eki Görüntüle 3303518
Fotoda daha silik duruyor bi tık daha belirgin normaldeMaşallah çok belirgin çıkmış
hep beraber gidip yatalım, adamları lazım olduklarında çağırırızBeni buraya yatırın gayri canikolar :))
Bu test beni zorluyor. @begmsss Zumruduanka96 @edahandro @Afratafrac @IADK Smyrnasi @Alinnnn @Belisimm melisaa93 ve diğer kardeşlerim
S sssakdg Canimm batın ne zaman Zumruduanka96 seni listeye alsinnn hamis olarakFotoda daha silik duruyor bi tık daha belirgin normalde
Bence yumurtlama üzerinden 12gün geçince kesin sonuç çıkıyorHahaha aşkım ne bileyim ya test insanı strese sokuyor. Sence hangi gün yapmam lazım
Benim biraz değişikti bu ay bişey olduğunu hissettim ama insan yok ya diyor değildir diyor 1,5 seneden sonra inanması güçPembe Pembe maşallah
Yumurtlama günleri hahahahhep beraber gidip yatalım, adamları lazım olduklarında çağırırız
Takip etmedim ki yumurtlamayı kasik ağrım olmustu 2-3 günBence yumurtlama üzerinden 12gün geçince kesin sonuç çıkıyor
Canım maşallah hayırlı olsun , çok belirgin . Birkaç gün tekrarla koyulaşmayı görürsün . Bat ne zaman ?Merhaba kızlar
Eki Görüntüle 3303518
Nelerdi belirtilerinBenim biraz değişikti bu ay bişey olduğunu hissettim ama insan yok ya diyor değildir diyor 1,5 seneden sonra inanması güç
Arayanın bulduğu bir çizgim varBende de pembe innovita vardı gölge çıkarmıştı sayfasına attım negatif dediler. Altta beliren gölge değil yüzeyde beliren çizgi pozitif olur demişlerdi.testin tam nasıl yüzeyde beliren çizgi var mı
21 Eylül bat
Yumurtlama günü dahil edelim mi canım birgün birgündürBence yumurtlama üzerinden 12gün geçince kesin sonuç çıkıyor
O zaman regline 2 gün kala yapabilirsin canım Öncesinde hep acaba mı diyoruz ama 2 gün kala net sonuç verirTakip etmedim ki yumurtlamayı kasik ağrım olmustu 2-3 gün
Cuma mübarek gün o zaman yapayım namaza kalkıncaO zaman regline 2 gün kala yapabilirsin canım Öncesinde hep acaba mı diyoruz ama 2 gün kala net sonuç verir
Gayet net ama testlere olan inancımı yitirdim sen tahlil vermeden rahatlayamam ben inşallah günün geçer de tahlil sonucunla seviniriz canımArayanın bulduğu bir çizgim var
Maşallah benim de aynii ama daha hiç test yapmadim21 Eylül bat
Bilemedim canım sanki yüzeyde çizgisi yok bu testin İnşAllah pozitiftir biz görememişizdirArayanın bulduğu bir çizgim var
Nooo yumurtlama gününden bir sonraki güne 1.gün diyeceksin öyle sayacaksınYumurtlama günü dahil edelim mi canım birgün birgündür
Yumurtalama günümden beri ilk defa göğüs ağrım oldu ve dolgunluk ve geçmedi ama sadece dokununca yada merdivenlerden inerken vs bi hafif ağrı oldu aynı devam şuanda , yumurtalamadan 5-6 gün sonra mide bulantısı başladı bende çok erken diye hiç umursamadım normal üşüttüm sandım şuandada öğürtülerim var midem kalkıyor arada bide şişkinlik var çok bekledim inşallah doğrudur inanamıyorum haylaNelerdi belirtilerin