- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.461
Olabilir mi yerleşme 6.-7. Günde oluyor sanıyordum mutlu oldum şimdi hadi inşallahhhhİnşAllah yerleşme düşüşüdür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir mi yerleşme 6.-7. Günde oluyor sanıyordum mutlu oldum şimdi hadi inşallahhhhİnşAllah yerleşme düşüşüdür
Testim bu şekilde bugün 3 gün kaldıGünaydın canlar
Adete 3 gün kaldıGünaydın kızlar uyanın hadiii güzel haberler verin bize test atın
Testim bu şekildeYarın yaparsan çıkar canım hakkında hayırlısı olsun
Genelde 7-10.günler arasında oluyor yazıyor netteOlabilir mi yerleşme 6.-7. Günde oluyor sanıyordum mutlu oldum şimdi hadi inşallahhhh
Kasıklarım o kadar çok ağrıyor ki bugün bacaklarım uyuştu resmen. Ya üşüttüm bilmiyorum. Kemikleri sızlıyor resmenGenelde 7-10.günler arasında oluyor yazıyor nette
Ve aynı doktor der kiKızlar bakııın
Kuzum günaydın , aynı durum bende de var . Bat 7 acaba adet mi yoksa bebiş mi bilmiyorum . Tedirgin oldumKasıklarım o kadar çok ağrıyor ki bugün bacaklarım uyuştu resmen. Ya üşüttüm bilmiyorum. Kemikleri sızlıyor resmen
Benim pazar 5 kaldı galiba bat aKuzum günaydın , aynı durum bende de var . Bat 7 acaba adet mi yoksa bebiş mi bilmiyorum . Tedirgin oldum
o zaman yükselmesini beklicem yarın dimi kuzumGenelde 7-10.günler arasında oluyor yazıyor nette
2 gün var aramızda canım inşallah bebiştendirBenim pazar 5 kaldı galiba bat a
Evet baş ağrısı da bir belirti olarak söyleniyor . Kişiye göre değişiyor .Müthiş bir baş ağrısıyla uyandım bugün 28. Günüm test yapmamakta hala diretiyorum ara ara sol yada sağ kasığıma ağrı giriyor normalde adetten önce de hep başım ağrıyordu var mı benim gibi olan kızlar baş ağrısı da bir belirti mi
Olsun ümidi kesmek yok adet gelene kadar umut var canım inşallah bebiş vardırTestim bu şekilde
hastaneyi arasanız kodu söylerler, tabii telefonu açan olursa :)Barkod no istiyor onu da bulamadım
Sıra alarak giriş yaptığım için mhrs de bulamadım,beklemekten başka çözüm yok o da allah bilir e nabıza ne zaman düşcek bakalım
Kasıklarım ağrıyor diyen herkes için direkt gebelik düşünüyorum İnşAllah öyledirKasıklarım o kadar çok ağrıyor ki bugün bacaklarım uyuştu resmen. Ya üşüttüm bilmiyorum. Kemikleri sızlıyor resmen