- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.441
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canimmmİnşallah yarın yaparım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canimmmİnşallah yarın yaparım o zaman
Barkod no istiyor onu da bulamadımE nabıza dusmedıyse goremezsınız sanırım hastanenın kendı sayfasında onlıne sonuc bolumune bı bakabılırsınız
Evet canım bende özele mi gitsem acaba diye düşündümBaşka doktorada git bence bu önemli birşey sonuçta tek demesiyle kalma
Yarın sabah ilk idrarla yap kuzum koyulaşmayı takip et beni de etiket yap kuzum giremiyorum pek ben merak ettim seniAy ağzın bal yesin kizzz
Yarın sabah ilk idrarla yap kuzum koyulaşmayı takip et beni de etiket yap kuzum giremiyorum pek ben merak ettim seniAy ağzın bal yesin kizzz
Ay hadi inşeallah ya güzel haberlerini bekliyorum bazen şaşırıyor bünyeler benimde çok nadirde olsa oluyorAdete iki gün kalmış olur çıkar tabiki. Benim yumurtlama 9 u çatlama 10 u çok erken gördüm ben de çok sabırsızlık salı çarşamba da test yapıp koyulasirsa test vericem. Benim bu ay çok garip oldu normalde 28-30 gün arası olurum bu ay erken yumurtladim ovulasyon testi ile baktım o yüzden daha çok var adete ama erken yumurtlama sanırım benimki
Ben bunun üzerine bir düşeyim yani devamlı ağrım yok hatta şuan daha iyiyim grip oldum da iğne yedim bugün ağrı kesici o rahatlattı beni ama genede gidicem en azından şimdilik batımı beklicemKuzum benimde ameliyatta söylediler ikinci sezeryan da sonrasında ağrım olunca geçmeyince şüphelendim acaba dedim yapoşıklıktan dolayı mı oldu o şekilde gittim doktora ama kist çıkmıştı kuzum
Bencede git valla ben ilk oğlumu 1.5 sene aradım kaç tane doktora gittim bilmiyorum yani sayısını en son özele gittim istanbulda bağcılarda metin bey vardı adam cidden işinin ehli şimdi bu ay olmazsa ona gidicem yine herşey Allahtan tabi ama olmuyor üzerine düşmek gerekiyorEvet canım bende özele mi gitsem acaba diye düşündüm
Tamamdır etiketlerim canımYarın sabah ilk idrarla yap kuzum koyulaşmayı takip et beni de etiket yap kuzum giremiyorum pek ben merak ettim seni
İnşallah ben de sizlerden bekliyorumAy hadi inşeallah ya güzel haberlerini bekliyorum bazen şaşırıyor bünyeler benimde çok nadirde olsa oluyor
Ağrı kesici iğnemi şüphen olduğunu söylemişmiydin doktora ona göre iğne vursalardıBen bunun üzerine bir düşeyim yani devamlı ağrım yok hatta şuan daha iyiyim grip oldum da iğne yedim bugün ağrı kesici o rahatlattı beni ama genede gidicem en azından şimdilik batımı beklicem
Neye şüphem mi vardı canım anlamadım benAğrı kesici iğnemi şüphen olduğunu söylemişmiydin doktora ona göre iğne vursalardı
Hem ağrı kesiciydi gebelik için mi dedin zararlı mı oluyor ki ben şuan antibiyotik soğuk algınlığı öksürük şurubu falan da kullanıyorum zararlı mı? Daha batıma 15gün var benim yani gebelik varsada çok erken daha oluşmamıştır ki sen beni belki başka biriyle karıştırıyorsundurAğrı kesici iğnemi şüphen olduğunu söylemişmiydin doktora ona göre iğne vursalardı
İnşAllah yerleşme düşüşüdürAteşe göre yumurtlamadan sonra 9.gün ateş bu şekilde devam ediyor kızlar bugün biraz düşüş var az bişey adet geliyor diyebilir miyiz fnd_50 melegim can Eki Görüntüle 3303486
Çatlamadan sonraki güne 1 diyeceksin canım. Senin muhtemelen 7.dpo dahaGünaydin kızlar Benim pik'in 9 günü Galiba o sayılmıyor dedi çatlamasını saycam