- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #4.401
İnşallah kuzumCuma günü herkes bi test denemesi yapacak bence canım mübarek günde mübarek haberler alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzumCuma günü herkes bi test denemesi yapacak bence canım mübarek günde mübarek haberler alalım
Çok teşekkür ederim mesajın için kuzum, bendede hormonlar birazcık bozulmuş dedi, özel diil devlet hastanesi olunca da çok kısa bir sürede bu kadar bilgi oluyor işte bende ilk andan dogum kontl filan istemedmİnofolic kullan kuzum arkadaşım onunla hamile kaldı ona da tehlikeye arz etmeyecek ufak polikistik över var yumurtalığında dedi kullandığı ay hamile kaldı
Rabbim hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kardeşimMerhaba bende Aralık gibi transfer olucam 2.asilama oldum ikiside tutmadi simdj tüp bebek yaptircam bu hafta yumurta toplancak çok tedirginim nasıl olcak diye dualarınızda bana da yer verirmisiniz
Nasıl cıktı test sonucların canım?fsh lh e2 falanÇok teşekkür ederim mesajın için kuzum, bendede hormonlar birazcık bozulmuş dedi, özel diil devlet hastanesi olunca da çok kısa bir sürede bu kadar bilgi oluyor işte bende ilk andan dogum kontl filan istemedm
Canım inşallah ya silikleşicek diye işte korkudan yapıyorum her gün ki adetime 2 gün var :) amin canım dualar hepimizle olsun en yakın zamanda sana da nasip olsun sağlıkla mutlulukla hamiş duası olucak testim güzel çıkarsa o zaman da dua edeceğim. Ama belki seninki de öyle olur henüz regl günün gelmedi:)Hiç öyle düşünme eğer kanamadan bir şey olmuş olsaydı şimdiye kadar o çizgiler daha da silikleşir ve kaybolurdu. Rahat ol var ve seninle inşallah, bundan sonra da dua edelim sağlıkla ilerlesin ve artsın değerler. Stres yapıp canını sıkma zigotun :)
Tabi veririm sürekli bakıyorum zaten açıklanmış mı diye inşallah hakkımız da neyse o olur yokmuş gibi düşünelim sonradan çok üzülüyoruz
Yok ben tahlil vermedim evde yaptım öğlen çıkan silik çizgiyi telefonda çekince görünmedi sizlere atacaktım demin yaptiim bu sefer fotoda belli oluyo sadece ben görmüyorumSizde test günümü bekliyorsunuz oraya kaçırdım ben
Dogum konrtl hapı tedavisi dedi, ama çocuk istedigin için infolic combi kullan 2 ay olmazsa o şeklde başlayalaım dedi,sonuçlar e nabıza düşsün sizinle paylaşırım.Bebek istiyorsan doğum kontrol niye kullanacaksın ki plikistikover olup Hamile olanda çok ama amh önemli sonucun tam çıkmadan seni bir şeye yönlendireme
Yok benim kırmızlar kapıda bekliyor geldi gelecek :) hem mutlaka ufacıkta olsa bi şey çıkardı olsaydı kalmış 3 gün. Öbür aylara inşallah . Hamişlerimiz mutlulukla tamamlasın, yeni haberleri de alalım inşallah.Canım inşallah ya silikleşicek diye işte korkudan yapıyorum her gün ki adetime 2 gün var :) amin canım dualar hepimizle olsun en yakın zamanda sana da nasip olsun sağlıkla mutlulukla hamiş duası olucak testim güzel çıkarsa o zaman da dua edeceğim. Ama belki seninki de öyle olur henüz regl günün gelmedi:)
Çıktı doktor ona göre yorumladı ama e nabıza düşmediği için ben göremiyorum bende çok merak ettim, daha erken ögreneblicegm bi site filan var mı acaba bildiginiz ?Nasıl cıktı test sonucların canım?fsh lh e2 falan
E nabıza dusmedıyse goremezsınız sanırım hastanenın kendı sayfasında onlıne sonuc bolumune bı bakabılırsınızÇıktı doktor ona göre yorumladı ama e nabıza düşmediği için ben göremiyorum bende çok merak ettim, daha erken ögreneblicegm bi site filan var mı acaba bildiginiz ?
Olsun ümit kesme ama bir sonraki ay nasip olsun inşallah canım isteyen herkese Allah nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarYok benim kırmızlar kapıda bekliyor geldi gelecek :) hem mutlaka ufacıkta olsa bi şey çıkardı olsaydı kalmış 3 gün. Öbür aylara inşallah . Hamişlerimiz mutlulukla tamamlasın, yeni haberleri de alalım inşallah.
Evett orda bi çizgi görünüyorYok ben tahlil vermedim evde yaptım öğlen çıkan silik çizgiyi telefonda çekince görünmedi sizlere atacaktım demin yaptiim bu sefer fotoda belli oluyo sadece ben görmüyorum Eki Görüntüle 3303432
Yaaa çok sevindim tebrik ederim canım bebiş var galibaaa gayet net görünüyor tekrarlayacak mısın yarın testiniYok ben tahlil vermedim evde yaptım öğlen çıkan silik çizgiyi telefonda çekince görünmedi sizlere atacaktım demin yaptiim bu sefer fotoda belli oluyo sadece ben görmüyorum Eki Görüntüle 3303432
Eveet öğlen yaptigimi sadece ben görüyordum şimdi eşimde gördü iki gün daha evde test yapıp Perşembe kan vericemEvett orda bi çizgi görünüyor
Salı çarşamba da tekrar edicem koyulasirsa Perşembe test vericem inşallah vardır canım yaaYaaa çok sevindim tebrik ederim canım bebiş var galibaaa gayet net görünüyor tekrarlayacak mısın yarın testini
Ayyy hadi güzel haberlerle inşallahEveet öğlen yaptigimi sadece ben görüyordum şimdi eşimde gördü iki gün daha evde test yapıp Perşembe kan vericem
İnşallah canım ya amiinn koyulaşarak devam etsin inşallahSalı çarşamba da tekrar edicem koyulasirsa Perşembe test vericem inşallah vardır canım yaa
İnşallah canım yaaaaAyyy hadi güzel haberlerle inşallah
Ayyy hadi güzel haberlerle inşallah
Hepimiz bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallahİnşallah canım ya amiinn koyulaşarak devam etsin inşallah
İnşallah canımHepimiz bu ay güzel haberler verelim birbirimize inşallah