💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bak seni bekledik 🤭 bu ay kıralım o zincirleri inşAllah 🤲🏻 Regl olmadan önce sipariş et bebeğim takviyeleri hazır bulunsun 2.gün başlayın ☺️ Çakşır kökü suyunu mecitefendi almanı bende tavsiye ederim tadı güzeldi. İnofolic alırsan da mavi kutulu olandan almanı tavsiye ederim ☺️ Bir de bal çörekotu tarçın kürü de çok etkili yapmak istersen ☺️
Ne kadar süre kullancam aşkım bunları 😊 kircaz inşallah hadi bakalım 🤲 hep dua ediyorum hepimiz için

Bir yumurtalığın daha erken bir yumurtalığın daha geç yumurtluyor olabilir canım
Evet sanirim sol tarafta kist var ama normal yumurta kisti dedi doktor sağ taraftaki yumurtamda yavaş demisti adetlerim duzensiz olmaya basladi sanirim bu ay gec gelicek yumi allahtan 20tane kaset almistim bu hafta gorurum insalh pik 🤲🏻🙈🐣

Day’s doctor diye erken gebelik testi vardı onda da silik çıkmıştı akşam yapmıştım ama adını duymadığım için ondan da emin olmadım artımed yaptım bugün öğlen yine silik çizgi çıktı bu da yalancı pozitif veriyormuş yine emin olamadım yani 😂 testler böyle
Bende geçen ay day’s doctor erken test yaptım doğru sonuç negatif çıkarmıştı🌸

X