- 13 Aralık 2022
- 7.757
- 7.384
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #3.721
İnşallah ama ben umutluyum yaAa benim de bugun midem cok yandi. Off hamilelik planlayinca her sey belirti gibi geliyor insallah yaniltmaz bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama ben umutluyum yaAa benim de bugun midem cok yandi. Off hamilelik planlayinca her sey belirti gibi geliyor insallah yaniltmaz bizi
Ben varim canimKızlar aranızda sezeryan olanınız var mı?
Ayy bir an tüylerim diken diken oldu. Cok korkarim yildiz kaymasindan her sahit olusumda ya birini kaybettim ya kötü bir olaya sahit oldum. Neyse Allahtan starlink yazmisin canim. Bir doga olayi degil neyse kiKızlar ya birkaç saat önce tam arabaya binecekken gökyüzü dikkatimizi çekti. 20 kadar yıldız hızla kayıyor arka arkaya dizilmişler. Şok olduk bu ne acaba dedik. Hayranlık ve hafif bilinmezliğin verdiği korkuyla izledik. Bir yerde yok oldular. Afalladık resmen ne olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Sonra netten araştırdım anladım ki starlink uydularıymış. Millet uzayda neler yapıyor biz nelerle uğraşıyoruz bakın fotosunu atıyorum İnşAllah hepiniz bu ana denk gelirsiniz
Insallah kuzum ya.. 3 ay diyorsun yani ok ona da varimBu sıpaların sagı solu belırsız kuzum ya bakma sen lh testlerı fln bıyere kadar.olacagı varsa her kosulda oluyor,olacak,nıyet ettık bu 3 ay ıcınde olacak
Meteorcuyu saygıyla anıyoruzAha gökyüzü olayı yine keşke uzayda yaşasak ya
Evet canım doğa olayı değil çok şükür Bende ne olduğunu öğrenene kadar tedirgin oldumAyy bir an tüylerim diken diken oldu. Cok korkarim yildiz kaymasindan her sahit olusumda ya birini kaybettim ya kötü bir olaya sahit oldum. Neyse Allahtan starlink yazmisin canim. Bir doga olayi degil neyse ki
Ne olmuş yanı ben tam anlayamadım yine her zamanki gibiMeteorcuyu saygıyla anıyoruz
Kız anlattım ya uzun uzun hatta fotoğrafta ekledimNe olmuş yanı ben tam anlayamadım yine her zamanki gibi
Heeee uyduymuşşşKız anlattım ya uzun uzun hatta fotoğrafta ekledim
Biz daha güzel atarızKankam benim yaşlanınca bizde şakkıdı şakkıdı atmaz göbecikleri
Ayy hadi inşallah bebiş yapıyordurL A L ay benim midem kaynıyo mu ekşiyomu kursağıma geliyo sanki herşey ya başağrım ve uykum var
Ay sorma öyle bir köy ki köy merkezi avucum kadarBende yumurtlama da köy deydim nedir bu köy
AynennnBiz daha güzel atarız
Az kaldı kusucammo derec kötü ya valla bebiştendir üşüttüm mü anlamadımAyy hadi inşallah bebiş yapıyordur
Kızz var sankiii sen ne zaman pik görmüştün batlar aynı bizimKizlar bana bı bakın hele. Gözle daha iyi görünüyor silik bi cizgi gördüm ama yaniliyomuyum yaEki Görüntüle 3302812 Eki Görüntüle 3302814 Eki Görüntüle 3302815 Eki Görüntüle 3302815 Eki Görüntüle 3302817
Sanki öğlen pik olmuş canım bana öyle geldiKızlar öğlen yaptığım ovulasyon testi üstteki. Alttakini de biraz evvel yaptım. Sizce bugün pik mi yoksa yarın mı pik olur. Eşim strese giriyor Ovülasyon günleri bazen iki gün üst üste birlikte olamıyoruz o yüzden ilişkiye bugün mü girsek yarını mı beklesek bilemedim ne önerirsiniz
O zaman bugün ilişki olsun değil miSanki öğlen pik olmuş canım bana öyle geldi
Evet canım bence bugün olsunO zaman bugün ilişki olsun değil mi