- 4 Ocak 2024
- 343
- 90
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #33.861
Görmek istediğim içinmi acaba sanki gögle çizik görüyorum ama yanılanilrim10. Dk düzeldi negatif canım. Öbürünü yarın yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmek istediğim içinmi acaba sanki gögle çizik görüyorum ama yanılanilrim10. Dk düzeldi negatif canım. Öbürünü yarın yaparım
Yok yok canımGörmek istediğim içinmi acaba sanki gögle çizik görüyorum ama yanılanilrim
İnşLlah yarın ki testte çıkarYok yok canım
Sonucunuz ne oldu bir gebenin günlüğü g
18 haftalik hamileyim canimSonucunuz ne oldu bir gebenin günlüğü g
Hamilelik testi kullanmissiniz bende ondan kullandım belli belirsiz sizinki gibi bir çizgi çıktı
Ay maşallah sagliklica kucağınıza almak nasip olun cizginin kaç dakika icindd ciktigni hatirliyormusunuz18 haftalik hamileyim canim
Canim sonucu sorunca hemen yaziverdim oyle de simdi baktim teste ve tarihine. 26eylulmus. 1 ekimde regl oldum. O da son adet tarihim olduAy maşallah sagliklica kucağınıza almak nasip olun cizginin kaç dakika icindd ciktigni hatirliyormusunuz
Yeni gördüm mesajı kusura bakmayın... Demir ilacı olarak floradix kullandım ama ciddi eksikliğiniz var ise doktorunuza danışmanını tavsiye ederim. Omega 3 you plus, çinko selenyum(selenyum quatro assos firmasının), ubiquinol (Coenzyme qh new life) kullandım
Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. İdil hanımdan eğiitim alıp almamakta çok kararsızım, çoğu tavsiyesini uyguluyorum( gluteni ve sütü tamamen kesmek hariç) kursu fark yaratır mı?Yeni gördüm mesajı kusura bakmayın... Demir ilacı olarak floradix kullandım ama ciddi eksikliğiniz var ise doktorunuza danışmanını tavsiye ederim. Omega 3 you plus, çinko selenyum(selenyum quatro assos firmasının), ubiquinol (Coenzyme qh new life) kullandım
Bu konuda çok net bir şey söyleyemem, sadece grup ile beraber yapıp birbirinizi desteklemek güzel oluyor, yanınızda birileri var, herkes deneyimini paylaşıyor, onun etkisi iyi oluyor sizi teşvik ediyor ve yalnız olmadığınızı daha net hissediyorsunuzÇok teşekkür ederim dönüşünüz için. İdil hanımdan eğiitim alıp almamakta çok kararsızım, çoğu tavsiyesini uyguluyorum( gluteni ve sütü tamamen kesmek hariç) kursu fark yaratır mı?
Merhaba hangi hastane ve doktorunuz kim acaba?Doktorum devlet hastanesinde özele de gittim medicanaya ekole ama bu doktorumu çok seviyorum özel sigortam olmasına rağmen devlet hastanesindeki doktoruma gittim Allah ondan razı olsun
Hiçbir bilgimiz yok canım cezası da bitmedi sanırım dahaKızlar topic neden kapanmıştı, anka nerde bilginiz var mı
Sürekli de girmeyi deniyor ya umarım biter hemenHiçbir bilgimiz yok canım cezası da bitmedi sanırım daha
Topic kapanmıştı açıldığına göre cezası da inşallah bri an önce biter de döner aramıza
Evet yaa ben de sürekli bakıyorum son görülmesi yakın oluyor inşallah döner hemencik onsuz çekilmiyor buralarSürekli de girmeyi deniyor ya umarım biter hemen
Kuzum yumurtlama günlerini değerlendirdin mş ? Yerleşme vs olabilir miHanımlar benim Mart ayım böyle, 3 Mart'ta adetim başladı 7'si gibi bitti. 18'inden itibaren siyah kahverengi lekelenmelerim oluyordu sonra konu sildikçe gelen lekelenmeden çıktı baya iç çamaşırımı hatta pijamamı lekeleyecek hale geldi. Ped takıyorum kaç gündür bazen de kırmızı geliyor. Adet mi oldum 1 hafta arayla?
Eki Görüntüle 3406432
Yok canım yine abidik gubidik şeyler oldu bu ay 1 kere ilişki olabildi o da yumurtlamadan çok uzak. Yumurtlamadan sonra başladı bu o yüzden acaba çatlayamadı da kiste mi dönüşyü diyorum ama ağrı da yokKuzum yumurtlama günlerini değerlendirdin mş ? Yerleşme vs olabilir mi
Olanilir kuzucum bence bi doktora görün. Kanama olması normal değil çünkü. Belki polip miyom falan vardır zararsızYok canım yine abidik gubidik şeyler oldu bu ay 1 kere ilişki olabildi o da yumurtlamadan çok uzak. Yumurtlamadan sonra başladı bu o yüzden acaba çatlayamadı da kiste mi dönüşyü diyorum ama ağrı da yok