- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #31.701
Maalesef ki yok. Ben aşılama yaparız düşüncesinde olduğum için aklımda değildi pekStres yapmayan bunu başaran varmı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ki yok. Ben aşılama yaparız düşüncesinde olduğum için aklımda değildi pekStres yapmayan bunu başaran varmı ya
Ne güzel kuzu valla bilmiyorum napıcazMaalesef ki yok. Ben aşılama yaparız düşüncesinde olduğum için aklımda değildi pek
Hadi inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin rabbimNe güzel kuzu valla bilmiyorum napıcaz
Saol canım dua et çokça lütfenHadi inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin rabbim
2160 falan çıktı kese göründüğü gün akşamBen de bugün gittim vajinal 2mm kese göründü. Pazar günü beta ölçmüştüm 281 di ama doktor vajinal ultrasonda kesryi görünce gerek yok betaya bakmaya ultrasonla takip ederiz artık dedi. Başta da henüz kesen gözükmez demişti acaba betam kaç oldu şimdi de merak ettim sizin kaçtı acaba 2mm kesede?
hamile misiniz?Kızlar belim çok ağrıyor ya ne yapicam ya
Ayyy güzel güzel yükselsin inşallahTakip ettim iğne etkisi geçti. Çok teşekkür ederim
Benimki hamilelik için agirmiyor belinde sıkıntı var doktora gidicektim emar isticek hamilelik var ne yapicamBenim de bazen çok ağrıyor progestan verdi doktor o çok iyi geldi
Kuzum ben ağustos ayında innovita testlerinde bunu yaşamıştım bir türlü silik olmadıKızlar bakabilir misiniz testlerin markası laboquick yine çok koyu ama t çizgisi bir tık silik geldi bana böyle bir durum yaşayan var mı
Anladım canım normal bişey yani dimiKuzum ben ağustos ayında innovita testlerinde bunu yaşamıştım bir türlü silik olmadı
Canim sen bi gebelik testi yapsana.Anladım canım normal bişey yani dimi
Adeti bekleyeyim diye dusundum doktor randevusunu bile aldim artik asilamami olur catlama ignesjni olur hicbir bilgimde yok istiyecm artikYaa canım üzülme lütfen iki gün sonra tekararla bence
Gecmis olsun siz yinede doktora gidin o sizi yonlendirir belki fizik tedaviye gonderir. Ama once kadin dogum uzmanina gidin bebeginizin genel durumunu ogrenin ona gore belinize bir tedavi uygulanirBenimki hamilelik için agirmiyor belinde sıkıntı var doktora gidicektim emar isticek hamilelik var ne yapicam
İlk önce kadın doğuma git bütün tahlilleri yaptır duruma göre o seni yönlendirir. İnşallah her şey gönlünce olurAdeti bekleyeyim diye dusundum doktor randevusunu bile aldim artik asilamami olur catlama ignesjni olur hicbir bilgimde yok istiyecm artik
Yerleşme olabilir mi canımKızlar dün lekelenme başladığını söylemiştim ama bugün yok denecek kadar azaldı neden olabilir
Bilmem ki gecikmenin 6.günü bugünYerleşme olabilir mi canım
İnşallah öyledir. Belki geç döllenme falan olmuştur aminBilmem ki gecikmenin 6.günü bugün
inşallah öyle olmuştur ya inşallahİnşallah öyledir. Belki geç döllenme falan olmuştur amin