- 23 Kasım 2023
- 800
- 473
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.681
Ayyy inşallah benim de öyle olur canım. Çok sağol...Bilmiyorm ama benm 6. Haftaya kadr surmustu. Onemli bir sey oldugunu sanmiyorm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah benim de öyle olur canım. Çok sağol...Bilmiyorm ama benm 6. Haftaya kadr surmustu. Onemli bir sey oldugunu sanmiyorm
Gene aynı gün olduk sanırım kuzum benim de bugün geldi ilk geldiği gündem nefret ediyorum bütün gün yattım moralim bozuk ama Allah büyük inanıyorum en güzel zamanda görücez çift çizgileriYok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.
Sagolasin. Oyle tabiki benim bilmedigim nasil bir hikmet var kimbilir de Rabbim erteledi.Sıkmayın caninizi. Vardır bunda da bir hikmet ...
Benimde yumjrtlamadan 8.gun leke geldi kırmizi 10.gun malesef regli oldum uamarim senin yerlesme kanamasidir enfeksiyon olmasi icin kasinti yada sanci agir koku seklinde akinti falan olmali birde regli gelmeden once senin leke seklinde geliyorsa oda olabilme ihtimali var umarim mucizelerimize kavusuruzKızlar pilden sonra 7 gundeyim adetime de 7 gün var leke tarzında akıntı geldi yerleşme kanaması olma ihtimali nedir ilk defa başıma geldi internet bakınca enfeksiyon da olabilirmiş siz yaşadınız mı?
Yerlesme kanamasi ihtimali yuksej adete bir hafta varsa. Enfeksiyonda kanama olmadan once rahatsiz eden kasinti ve kokulu sari akinti olurKızlar pilden sonra 7 gundeyim adetime de 7 gün var leke tarzında akıntı geldi yerleşme kanaması olma ihtimali nedir ilk defa başıma geldi internet bakınca enfeksiyon da olabilirmiş siz yaşadınız mı?
Geneli gebelik belirtisi diyor ama reglimede var boşa umut bağlıyorum galiba degilmiBenim yumurtlamadan 3 gunsinra krem gibi akıntım.oldu . Sonra adet gunune kadar kupkuruydum. Akıntım hiç olmadı. Adetim geçtikten sonra bazen şeffaf sulu akıntım oluyor bazen krem gibi.
Laboquick cok net gosyermis bende labo kullniyorum hic beni yaniltmadi neyse o cikti ebru hanimin ovü tesylerinden kullnmadim kullanan kizceler yardmci olur idrarini bekletseydin belkide pik olabilirdi reglinin kacinci gunu istersen 4 saat sonra falan tekrarla testiniKızlar selam, ovulasyon testi yaptım idarı bekletmeden aynı anda kaset testler lapoquick marka onlarda pozitif, diğer strip test bergebenin günlüğünden aldım onda sonuç negatif. Hangisi doğru sizce ? Fotoğrafı ekliyorum
Bu ay oyle birsey anladim ki sana da anlatayim canim. Bir yakinim anlatti arkadasi gecen ay ilk defa korunmayi birakarak sadece tek iliski yasamis o da tahmini hesaplamis ve hemen hamile kalmis. Ben sadece 4 gunu degerlendiremedim ihtimalin en dusuk olacagi 3. Gunu yumurta catlamis. Yani nasip diye geciyoruz da hakikaten nasip isiymis. En uzak ihtimal olan gun yumurta catlamasi olduysa ben ilk defa bu kadar erken regl olduysam ve ustune yakinimin anlattigi tek iliskiden hamilelik haberini duyduysam ben simdiden sonra gercekten tevekkul etmek istiyorum cunku nasil bir hikmet var ki erteleniyor ben bilmesemde hayirlisinin bu olduguna kalben inandim. O yuzden de ne yalan soyleyeyim icim buruk olsa da ciddi anlamda kendimi uzmemem gerektigini anladim.Gene aynı gün olduk sanırım kuzum benim de bugün geldi ilk geldiği gündem nefret ediyorum bütün gün yattım moralim bozuk ama Allah büyük inanıyorum en güzel zamanda görücez çift çizgileri
Herkesin belirtisi farklı farklı umutsuzluğa düşme. Bekle bakalım. Rabbim kısmet eder inşallah. Ben de bunay olmadı dedigim aydı inan ki.Geneli gebelik belirtisi diyor ama reglimede var boşa umut bağlıyorum galiba degilmi
İnşallah canım benim Rabbim biliyorya çok istiyorum bide pcos var bende ama başlangıcı şuan çok engel olacak durumda değil çok şükür regl vs düzenli nasip dediğin gibi sana şey sorcam bu akıntının yumurtlama olma ihtimali varmıHerkesin belirtisi farklı farklı umutsuzluğa düşme. Bekle bakalım. Rabbim kısmet eder inşallah. Ben de bunay olmadı dedigim aydı inan ki.
Canım ben hiç inan ki yumurtlama takibi filan yapmadım bu kitlerden filan . Benim ilk adetimden bu yana hep düzenliydi. Akintini takip ederim yumurtlama dönemi. Şeffaf ve iki parmak arasında az ya da çok uzayan tarzdaysa değerlendirdim o günlerin öncesini sonrasını. Genel de de ilişkim düzenlidir zaten . Adetime yakın ilişkide bulunmuyorum bir kaç gün. Çünkü canım hiç istemiyo. O yüzden. Rabbim sana da inşallah nasip eder.İnşallah canım benim Rabbim biliyorya çok istiyorum bide pcos var bende ama başlangıcı şuan çok engel olacak durumda değil çok şükür regl vs düzenli nasip dediğin gibi sana şey sorcam bu akıntının yumurtlama olma ihtimali varmı
Ayyy gerçekten mi inşallah yaCanım bencede hayırlısı öyle belirtin yoksa geç döllenme olabilir bence bir kaç gün daha bekle kuzenimde öyleydi 7 gün reglisi geçti hep negatifti 7 gün sonra hafif silik çizgi çıkmıştı
Haklısın kuzum herşeyşn en güzelini Allah biliyor demek ki en güzel en hayırlı zamanda nasip edecekBu ay oyle birsey anladim ki sana da anlatayim canim. Bir yakinim anlatti arkadasi gecen ay ilk defa korunmayi birakarak sadece tek iliski yasamis o da tahmini hesaplamis ve hemen hamile kalmis. Ben sadece 4 gunu degerlendiremedim ihtimalin en dusuk olacagi 3. Gunu yumurta catlamis. Yani nasip diye geciyoruz da hakikaten nasip isiymis. En uzak ihtimal olan gun yumurta catlamasi olduysa ben ilk defa bu kadar erken regl olduysam ve ustune yakinimin anlattigi tek iliskiden hamilelik haberini duyduysam ben simdiden sonra gercekten tevekkul etmek istiyorum cunku nasil bir hikmet var ki erteleniyor ben bilmesemde hayirlisinin bu olduguna kalben inandim. O yuzden de ne yalan soyleyeyim icim buruk olsa da ciddi anlamda kendimi uzmemem gerektigini anladim.
Bence sen bugünü değerlendir. Test yapmaya devam et onda da koyu olursa onuda değerlendir canımKızlar selam, ovulasyon testi yaptım idarı bekletmeden aynı anda kaset testler lapoquick marka onlarda pozitif, diğer strip test bergebenin günlüğünden aldım onda sonuç negatif. Hangisi doğru sizce ? Fotoğrafı ekliyorum
Valla kuzum o kadar yoğunum ki hiç zamanım yok evde test yaptım çizgi çıkmadı zaten beta düştü büyük ihtimalleHimmmm. Doktora. Gitseneeee biii
Yok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.
Olsun canım hiç üzme kendini. Vakti saati vardır elbet. Hergünü değerlendiriyorız yinede olmuyor bazen. Nasibden öte bsy yok. İlaç kullanıyor musun adet düzensizliği içinYok canim bekledigimden cok erken geldi regl. Hep farkli zamanlarda oluyor döngüm. Bu ay sadece 4 gunu degerlendirememistik tam o 4 gunun 3. Gunu falan yumurtlamisim galiba. Nasip boyle birsey demekki iste.
İyice siliklesti canım iğne etkisi demek kiSagol canım akşama dogru bekliyorum testini heycanla mucizen seninle inşallah