- 10 Temmuz 2021
- 192
- 155
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #30.541
İhcallah Rabb'im gönlümüzdeki hayırlı etsin bu ay görelim çift çizgiyiAşırı takip etmedim ama benim de bugün çatlamanın 9.günü gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İhcallah Rabb'im gönlümüzdeki hayırlı etsin bu ay görelim çift çizgiyiAşırı takip etmedim ama benim de bugün çatlamanın 9.günü gibi
Demekki kalitesi önemli gerçektenAma düşüklüğü ile arkadaşıma direk tüp bebek dediler kuzum 0.60 şimdi bebişi kucağında
Ayy çok heycanlı inş olmazsın bana muhakkak yazzYoğun akıntım var beyaz arad şeffaf oluyor kasıklarda acayip batmalar oluyor sağlı sollu sürekli çişim var ben normalde günde iki yada üç kez çiş yapan biriryim
İnşallah canım onca belirtiden sonra bide negatif olursa fena çökerimAyy çok heycanlı inş olmazsın bana muhakkak yazz
Bu bende de böyle oluyodu önceden valla ama stres yapıyodum testte negatifi bile görsem gelmiyodu sonra düzeldiBen de böyle hamilelik düşünmediğim zamanlarda olan adet döngülerime baktım uygulamada kayıtlı en fazla 31 olmuş benim de ama şunu fark ettim hamilelik düşünmeyip korunduğum zamanlar da adetim düzenliymiş baya. Ne zaman korunmayı bırakmışım adetler sapıtmış
Canım ben regl bekliyorum yumurtlamayı değerlendiremedik bu ay@BurcuYengec B bernaad @ela124 Bahar esinti hanımlar batlarımız yakınmış, var mı giden gelen bi belirti
Biz tam günlerinde denemedik, annem falan da bizdeydi zaten düzenli bi ilişki olmadı çok. Lekelenmem var ama 1 haftadır var o çok gebelik belirtisi değil benim için bekliyoruz bakalımCanım ben regl bekliyorum yumurtlamayı değerlendiremedik bu ay
Sende ne var ne yokk
Ya sakın üzülme ah ah ne belirtiler bulduk kendimde artık hiç birine inanmıyorum ben. Senin sorun neydi kuzuİnşallah canım onca belirtiden sonra bide negatif olursa fena çökerim
Haber verdiğin için teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda güzel haber alıcak sınseviyorum seniZumruduanka96 kuzum sat 8 aralık batı yazmadım topik açmaıyosun diye
Ayyy ama lekelenme iyi birşey canım inşallah bebiştir inşallah yaBiz tam günlerinde denemedik, annem falan da bizdeydi zaten düzenli bi ilişki olmadı çok. Lekelenmem var ama 1 haftadır var o çok gebelik belirtisi değil benim için bekliyoruz bakalım
Sebepsiz infertilite canım eşimde test verdi o da normal ama yinede doktor vitamin takviye falan verdi okadar. 4 senelik evliyiz hiç korunmadık 2.5 sene sonra ikizlere hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim 10 ay oldu doğum yapalı hala gebelik yok Ağustos’ta kimyasal oldu okadarYa sakın üzülme ah ah ne belirtiler bulduk kendimde artık hiç birine inanmıyorum ben. Senin sorun neydi kuzu
Bugün bı doktor soru cevap da cevap vermişti adet öncesi lekelenme progesteron eksikliğinden olur demişAra ara geliyor kuzucum anlamadım ben de. Ama hiç batma da yok hiçbir şey yok kist olsa ağrı yapardı sendeki gibi az da olsa diyorum. Günde 1 kere silince gelen bazen iç çamaşırına bulaşan bi şey. Adet döneminde gideyim hem hormon da baktırırım daha önce gittiğimde yoktu bi şey daha herhalde 2-3 ay oldu
Ya aslında sürpriz oldu bizede ama bugün lekeler geldi adet olucam galiba kimyasal gebelik olduSizin adınıza çok sevindim kafadan atıp salsan hamile kalıyorsuna çok iyi bir örnek inşallah sağlıcakla ilerler. İstiyorsun değil mi ikinciyi
Gideyim doktora ben adet olursamBugün bı doktor soru cevap da cevap vermişti adet öncesi lekelenme progesteron eksikliğinden olur demiş
Ah canım canım Allah yardımcın olsun tüp düşünmüyormusunSebepsiz infertilite canım eşimde test verdi o da normal ama yinede doktor vitamin takviye falan verdi okadar. 4 senelik evliyiz hiç korunmadık 2.5 sene sonra ikizlere hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim 10 ay oldu doğum yapalı hala gebelik yok Ağustos’ta kimyasal oldu okadar
Yaaa canım benim çok üzüldüm belki yerleşme kanamsıdır geçenlerde haticemm42 böyle oldu kırmızı kanaması oldu ama bebişi sağlıkla tutndu yoğunmu pekiYa aslında sürpriz oldu bizede ama bugün lekeler geldi adet olucam galiba kimyasal gebelik oldu
Amh nın düşük olması kalitesiz yumurta demek değil canim. Sürenin azaldığını gösteren birşey.18 i kuzu sonra tüpe gidecektim ama bi ay daha denesemmi erken adet oluyorum amh da düşük aceba kalitesiz yumurtmı oluyor endişesi ne yapsam bilmiyorum senin ne zaman
Hayır canım şimdilik düşünmüyorum daha hsg bile çekilmemişken tüp benim için biraz uzak çok uzun ve zorlu bir yol hem doktorlarda yaşın genç doğal olur diyorlar canım inşallah Rabbim geciktirmeden nasip ederAh canım canım Allah yardımcın olsun tüp düşünmüyormusun
Bana da sebepsiz İnterfilite tanısı kondu benimde bir boş gebeliğim olmuştu 2 buçuk sene üstünden geçti hamile kalamamıştım doktor doktor gezdim hiçbir problem bulunmadı famera ovitrelle cevap vermedi en son gittiğim doktorum sebepsiz İnterfilitesin dedi aşılamayla hamile kalırsın kolaylıkla demişti bende yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyordum ki hamile kaldım bende, ben stres faktöründen olmadığının kanaatine vardım o kadar rahattım ki ilişkim bile çocuk üzerine olmamıştı tabi birde rabbim nasip etti en önemlisiSebepsiz infertilite canım eşimde test verdi o da normal ama yinede doktor vitamin takviye falan verdi okadar. 4 senelik evliyiz hiç korunmadık 2.5 sene sonra ikizlere hamile kaldım onlarıda erken doğumla kaybettim 10 ay oldu doğum yapalı hala gebelik yok Ağustos’ta kimyasal oldu okadar