- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.961
Ay hadi inşallah kuzummmAy hamişsin hissettin demek yok ben salıya kadar beklerim senden duydum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah kuzummmAy hamişsin hissettin demek yok ben salıya kadar beklerim senden duydum ya
kız deme öyle belki üçüzün olur neyse nazlı olsun geç olsun güç olmasın havuçtan sonra çatlar inşallahBenim yediğimi içtiğimi görsen bu takviyelerle normal insna üçüz falan hamile kalır ama benimkiler pek Nazlı çıktı. Eşim pazara gitti dedim havuç al diye
Aynen kız çakşır , keçiboynuzu özü , çoban çökerten . Galiba fayda etti artık hangisi bilmiyorum Bizede iyi gelmiştir de tutunur inşallah bebeklerimizEvet eşim benim de ilk kez öyle olduğunu söylüyor bu ay çakşır suyu ve keçiboynuzu özü verdim sürekli bakalım inşallah olur onda da bende de sorun yok ama hala bekliyoruz zamanı var demek ki
Senin üstünde polar mı var ben mi yanlış görüyorum nerde yaşıyosun kızHadi hep birlikte havuç yemeye
Afiyet olsun kıyafetin de uyumlu çok iyiHadi hep birlikte havuç yemeye
benimde aynı dün oldu yumurtlamam, bizde değerlendirdik. gün aşırı 1 hafta daha devam et bence canım ben öyle yapmayı planlıyorum.kızlarrr merhabaa topiğimiz hayırlı olsunnn:) Linakiz melisaa93 kızlar sizle aynıyız sat 3 eylül benimde yumurtlama durumunuz nedir ben dün gördüm koyuluk dün akşam degerlendirdik bakalım ama bundan sonra gün aşırımı gitsem üstüstemi gitsem karar veremedim geçen ay yumurtlaöma gününden itibaren 4gün üst üste gittik ama olmadı buayda gün aşırımı yapsamki fikir verin kurban olim:)
Tabii ya bir tane yetiyor zaten bizeKız kesin değil yumurtam çatlamamış da olabilir takipteyim umarım çatlar bir tane olsun bizim olsun
cama çıkmam gerekti hemen üstüme onu buldum tesettürlü olunca çıkardım hemenSenin üstünde polar mı var ben mi yanlış görüyorum nerde yaşıyosun kız
Belli olmaz kuzum işte çatlamamış ihtimaline karşı bir boş bir dolu devam et kuzum inşallah güzel haberi alalım bu ayOlabilir kuzum ama ateş yükseldi o kafamı karıştırıyor benim yumurtlamadan sonra ateşim 36.5 görür. 36.5 hiç yumurtlamadan önce olmaz o yüzden öyle düşündüm
Hıııı tamam o zaman şimdi olducama çıkmam gerekti hemen üstüme onu buldum tesettürlü olunca çıkardım hemen
bizde dün degerlendirdik bu akşamdamı degerlendirsekki ayy kafamda deli sorularrr canımmmmmmm:):)benimde aynı dün oldu yumurtlamam, bizde değerlendirdik. gün aşırı 1 hafta daha devam et bence canım ben öyle yapmayı planlıyorum.
Canım az önce çoban çökerten siperiş etmiş bulunuyorum. Gelsin bebişler enerciiiiiiiiiiAynen kız çakşır , keçiboynuzu özü , çoban çökerten . Galiba fayda etti artık hangisi bilmiyorum Bizede iyi gelmiştir de tutunur inşallah bebeklerimiz
ay koptum, leoparına mı bakayım havucuna mı bakayımmm polarına mı bakayımmmmm bilemedim Allah seni bebişli etsin inşallah güldürdün kız beniiHadi hep birlikte havuç yemeye
ayyy hadi inşallah canım bu ayda bizim ayımız olsun inşalllllaaaahhhhhh:)Bende az önce gördüm koyuluğu ben dün de değerlendirmiştim bugün de devam edicem canım zaten çoban çökerten sayesinde eşim dolu dolu geliyor İnşallah bu ay kavuşalım hepimiz
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım :)bizde dün degerlendirdik bu akşamdamı degerlendirsekki ayy kafamda deli sorularrr canımmmmmmm:):)
Hıııı tamam o zaman şimdi oldu
Canim dun sabah degerlendirdiysen bu aksam degerlendir benceiçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım :)
Çarşamba günü canım ayin 13’unde 3 gün üst üste değerlendirdik. Gerçi dün baya geçti gece yarısı etkisi olmuş mudur bilmem senin ne zamandı ?bliiss Bat günümüz aynıymış canım ne zaman pik gördünn
YOk kuzum vala sen yaptin mi