- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.361
Ayy cok heyecanli bekliyoruzzzKan verdim kızlar bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok heyecanli bekliyoruzzzKan verdim kızlar bekliyorum
Hamilelik öncesi kist ve ya yara varsa da böyle anı kanamaya yol aciyormus sanırım. Gidince adam gibi bakarlar insallahŞuan kanama olmaması çok iyi hayırlı haberler inşallah
Tebrik ederim canım sağlıcakla geçir inşallah gebeligini. Fikrin çok guzel. Olur valla.Kızlar sizlerle bir 2024 anneler grubu mu kursak? Sizler çok uğur getirdiniz bana.
Buranın enerjisi çok farklı. Geçen yıldan beri kaç tane gruba katıldım. Burası gibisi yok.Tebrik ederim canım sağlıcakla geçir inşallah gebeligini. Fikrin çok guzel. Olur valla.
Oyyy canım benim rabbim kucağına Almatı’da nasip etsinnnArkadaşlar ayın dünkü ve bugünkü testlerim. Belirgin şekilde koyulaşma var. Zumruduanka96 bir nazar boncuğunu alırım artık tabloya.
Çıktı mi sonuçKan verdim kızlar bekliyorum
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canım umudunu kaybetme olucak inşallahİnşallah canım ama yok galiba bunu kabullenip regli beklesem iyi olacak
Haber et canım durduysa korkulacak bir sey yok benceHamilelik öncesi kist ve ya yara varsa da böyle anı kanamaya yol aciyormus sanırım. Gidince adam gibi bakarlar insallah
Kuzum çıkınca hemen yazKan verdim kızlar bekliyorum
Ay inşallah eksik etme duaniHaber et canım durduysa korkulacak bir sey yok bence
Hadi bakalım söyle grup işlerinden anlayan varsa toparlasın bizi bi gruba. Ben bu işleri çok beceremem.Tebrik ederim canım sağlıcakla geçir inşallah gebeligini. Fikrin çok guzel. Olur valla.
İstiyorsanız yapın ama bence gebelik için yeterli.Kizlar dün benim catlama oldu degerlndrdik ondan önceki 2 gunude degerlendirdik bugun sizce degerlendirelim mi
Ben göremiyorum bata kaç gün varEki Görüntüle 3345328 kizlar sizce var mı
Esimede banada bıkkınlik geldi ust üste olunca hayrlisi bakalımİstiyorsanız yapın ama bence gebelik için yeterli.
2 gün kaldıBen göremiyorum bata kaç gün var