- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.401
Battan once test yapmayacaksin dimi son 5 gununBende de aynı kuzum evet dediğin gibi iştah çok açıldı başka da bir şey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Battan once test yapmayacaksin dimi son 5 gununBende de aynı kuzum evet dediğin gibi iştah çok açıldı başka da bir şey yok
Evet canım çok güzel bir topikmokdu gerçekten burası ama hamilelik planlıyorum ve daha henüz gerçekleşmedi hani fazlada bakamıyorum buraya zaten tropik çok güzel oldu diye aralık sonuna kadar uzatıldıama anneler grubu olarak burdan hamiş çıkanlar bir tropik açıp devam etsin bende çok isterim sizlerden yani hamişlerden birinin bunu yapmadı en uygunuSiz açın ö zaman güzel bir grup Bursalı tüm arkadaşlar toplasalim. Ben de buradaki herkesi çok sevdim. Sıcak samimi bir ortam var gerçekten. ,
Aralık ayı buraya oluyor kuzum aralığın 30 una kadar buradayızAralık ayı gebelik bekleyenler topiği de açılır artık bizler için Zumruduanka96
Süper bakalım bir kaç güne benim reglim gelir diye düşünüyorum. Erken gebelikler negatif Regl ağrılarım da başladı aralığı daha bilinçli bir şekilde sizlerle geçirmek istiyorum. Çok iyi geldi böyle tatlı kadınlarla bu dönemi geçirmekAralık ayı buraya oluyor kuzum aralığın 30 una kadar buradayız
İnşallah gelmez kuzum bir bakmışsın hamiş çıkmışsınSüper bakalım bir kaç güne benim reglim gelir diye düşünüyorum. Erken gebelikler negatif Regl ağrılarım da başladı aralığı daha bilinçli bir şekilde sizlerle geçirmek istiyorum. Çok iyi geldi böyle tatlı kadınlarla bu dönemi geçirmek
İnşallah yüzümü güldürdünüz, sizinki de gülsün. Bakalım nasipİnşallah gelmez kuzum bir bakmışsın hamiş çıkmışsın
Yok canım yapmıcam bakalım artıkBattan once test yapmayacaksin dimi son 5 gunun
Kuruma çizgisi değilsee görüyorum benEki Görüntüle 3345328 kizlar sizce var mı
Allah Allah sanki yine koyulaşmış kuzum, 3 tane havuç yesene bir an önce çatlasın yumurtanCanm merhaba bugün de test yaptım bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3345218
Artık batın geçmesini beklerim napalım bende kendimden çok ümitliydim oyüzden habire test yaptım ama olmayınca olmuyormuşCanim sabret bat gunun gecsin ben senden umitliyim acikcasi
İnşallah hep gülelim canım benimİnşallah yüzümü güldürdünüz, sizinki de gülsün. Bakalım nasip
Kuzum ben türkiyede olmadığım için bilmiyorum oradaki testleri ya diğer kızlar yardımcı olur şimdi sanaKızlar en memnun kaldığınız ovulüasyon testi markası ne yardımcı olur musunuz V Vavelya09 B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Kuzum ben şüphesiz innovita diyorum, labo da iyi amaKızlar en memnun kaldığınız ovulüasyon testi markası ne yardımcı olur musunuz V Vavelya09 B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Canim kizlardan bende oneri almistimda hic kullanmadim acikcasi. Alacak olursam labo alirim heralde en cok onu duydumKızlar en memnun kaldığınız ovulüasyon testi markası ne yardımcı olur musunuz V Vavelya09 B bernaad Merveeee57 Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Daha birsey oldugu yok kuzucum batlarimiz yakin negatif cikar nasilsa diye bende daha test yapmadimArtık batın geçmesini beklerim napalım bende kendimden çok ümitliydim oyüzden habire test yaptım ama olmayınca olmuyormuş
Çok iyi yapıyorsun kuzum “sabreden derviş muradına ermiş” belirtilerin varmı pekiDaha birsey oldugu yok kuzucum batlarimiz yakin negatif cikar nasilsa diye bende daha test yapmadim