- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.341
Ay hayır öyle şeyler söylemee evrene pozitif gönderiyoruz olumsuz şeyler geçirme aklındanBak çok okuyorum 12-13-14 negatif çıkıp 15 pozitife dönen
Benimki de kesin değil ki belki kimyasal olur daha 10. Gün bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hayır öyle şeyler söylemee evrene pozitif gönderiyoruz olumsuz şeyler geçirme aklındanBak çok okuyorum 12-13-14 negatif çıkıp 15 pozitife dönen
Benimki de kesin değil ki belki kimyasal olur daha 10. Gün bugün
Ah inşallah kuzummmTamam minnoşum ısrar etmiyorum
İnşallah beklediğine değecek kıpkırmızı iki çizgi görcez testinde
Canim sabret bat gunun gecsin ben senden umitliyim acikcasiKizlar galiba bosuna umutlandim artik gecikmeyi beklerim. Dun gece icime bir okuz oturdu zaten yapmak icimden gelmemisti
B bernaad @goldBride ecevekedileri V Vavelya09
Kiz karnin buyuyunce de sen dersin yok yanlistir gaz vardir diye hadi insallah kanda kesinlesir
Canm merhaba bugün de test yaptım bu şekilde çıktıMerhaba canım pik görmüşsün ve yumurtan çatlamış inşallah bebiş olarak döner
Canım sanırım kimyasal geçiriyorsun beni yanlış anlama bak kız bebek için niyetlensem derken hata yapıyorsun cinsiyetin ne önemi varki önemli olan sağlıklı bir evlat sahibi olmak değilmi ?Daha çok yeniydi ki betam 40 çıkmıştı zaten. Öyle değerim de yüksek değildi. Bence onemsemezler kimyasal oldu benim ki bence. Öyle üzgünüm ki. Ne zaman kız bebek için heveslensem.boyle oluyor . Benim için hayırlı değil belki de .. canim
Evet çok haklısın. İlk tememennimiz o yönde zaten. Kanamam da o ilk tuvalete gittigimde geldi. Sonra gelmedi hiç. Çok az peçete silince akıntıyla karışık kahverengi geliyo. Sabah test yaptım tekrar baya kırmızı gözüküyor. Akşam gidecegim doktora. Artık kimyasal mi degio mi öğreneceğiz. Canımız sağ olsun . Gelen Allah'tan giden Allah'tan...Canım sanırım kimyasal geçiriyorsun beni yanlış anlama bak kız bebek için niyetlensem derken hata yapıyorsun cinsiyetin ne önemi varki önemli olan sağlıklı bir evlat sahibi olmak değilmi ?
Umarım sağlıklı bir şekilde devam ediyordur gebeliğin canım ama senden ricam bunu kız bebek için diye düşünme olurmu dediğim gibi sağlıklı. Ve hayırlı evlat nasip etsin allah herşeyden önceEvet çok haklısın. İlk tememennimiz o yönde zaten. Kanamam da o ilk tuvalete gittigimde geldi. Sonra gelmedi hiç. Çok az peçete silince akıntıyla karışık kahverengi geliyo. Sabah test yaptım tekrar baya kırmızı gözüküyor. Akşam gidecegim doktora. Artık kimyasal mi degio mi öğreneceğiz. Canımız sağ olsun . Gelen Allah'tan giden Allah'tan...
Tamam inşallah. Ben biraz şöyle bakinayim dedim bu duruma. Mesela rahimde kist ya da yara varsa da böyle anı kanamaya sebeb olabiliyormus. Acaba öyle birşey mi var ki ?Umarım sağlıklı bir şekilde devam ediyordur gebeliğin canım ama senden ricam bunu kız bebek için diye düşünme olurmu dediğim gibi sağlıklı. Ve hayırlı evlat nasip etsin allah herşeyden önce
Sen daha doktora gitmedin mi kanama yaşadığın haldeTamam inşallah. Ben biraz şöyle bakinayim dedim bu duruma. Mesela rahimde kist ya da yara varsa da böyle anı kanamaya sebeb olabiliyormus. Acaba öyle birşey mi var ki ?
Akşam gidecegim eşim dönünce maalesef. Gitmedim.Sen daha doktora gitmedin mi kanama yaşadığın halde
Maşallah. Hayırlı olsun.
Coookk sevindim canım senin adına. Ben de aksama verecegim inşallah tahlil.Kızlarrrr beta hcg cuma 38,5 çıkmıştı bugün aynı saatte aynı hastahanede tekrar kan verdim 119 çıktı
Banada haber ver mutlaka kuzum içini de ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmayacak güzel sonuç alacaksın inşallahCoookk sevindim canım senin adına. Ben de aksama verecegim inşallah tahlil.
İnsllah canim şuan kanamam filan yok. Duani eksik etmeyesin... Sol kasık kismim agriyo batma tarzında sende ağrı vs var mı .Banada haber ver mutlaka kuzum içini de ferah tut Allahın izniyle hiç bişey olmayacak güzel sonuç alacaksın inşallah
Dualarım seninle kuzum hiç şüphen olmasın Bende şuan ağrı yok kuzum benim perşembe ve cuma çok olmuştu sonra geçtiİnsllah canim şuan kanamam filan yok. Duani eksik etmeyesin... Sol kasık kismim agriyo batma tarzında sende ağrı vs var mı .
Müthiş. Hayırlı olsun.Kızlarrrr beta hcg cuma 38,5 çıkmıştı bugün aynı saatte aynı hastahanede tekrar kan verdim 119 çıktı
Kan verdim kızlar bekliyorumKiz karnin buyuyunce de sen dersin yok yanlistir gaz vardir diye hadi insallah kanda kesinlesir
Şuan kanama olmaması çok iyi hayırlı haberler inşallahİnsllah canim şuan kanamam filan yok. Duani eksik etmeyesin... Sol kasık kismim agriyo batma tarzında sende ağrı vs var mı .