- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.201
Zor kuzum bize söylemesi kolay da bende duramazdım (durmadım da ) , inşallah güzel haberlerini alacaksın , kuzum Rabbim yüzünü güldürsünTamam canım öyle yaparım (durabilirsem tabi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor kuzum bize söylemesi kolay da bende duramazdım (durmadım da ) , inşallah güzel haberlerini alacaksın , kuzum Rabbim yüzünü güldürsünTamam canım öyle yaparım (durabilirsem tabi)
Evet canım pikKizlar testler pik degil mi
Beni anlayan birinin olması çok güzel kendimi yalnız hissetmiyorum. İnşallah hepimizin güldürsün canımZor kuzum bize söylemesi kolay da bende duramazdım (durmadım da ) , inşallah güzel haberlerini alacaksın , kuzum Rabbim yüzünü güldürsün
Anlamaz olur muyum acını derinden hissedip heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki… içinden nasıl geliyorsa öyle yap canımBeni anlayan birinin olması çok güzel kendimi yalnız hissetmiyorum. İnşallah hepimizin güldürsün canım
Kuzucum bence koyulaşma var yani görüyorum bennTesti tekrarladım kızlar hala gölge gibi var ama koyulaşıyormu emin değilim. Testin üzerinde bir çizgi olan sabahki iki çizgi olan şimdi on dakika sonra çektim fotoyu B bernaad @lilyrosey @ecevekedileri @Clarkkent goldBride
Evet canım aşırı bir koyulaşma beklemiyordum zaten. Sabahki teste gözlerim şaşı oluyordu bakarken ama az önce yaptığımdakinde direk görebiliyorum gölgeyi. Umutluyum inşallah boşa değildir Allahım inşallahKuzucum bence koyulaşma var yani görüyorum benn
Sabah ilk idrarla daha net çizgi göreceğiz inşallahh
Aynen pikmis simdi silikmesmeye basladiEvet canım pik
İnşallah canımm Rabbim boşa çıkarmasın umutlarını, sağlıcakla bebişine kavuştursunEvet canım aşırı bir koyulaşma beklemiyordum zaten. Sabahki teste gözlerim şaşı oluyordu bakarken ama az önce yaptığımdakinde direk görebiliyorum gölgeyi. Umutluyum inşallah boşa değildir Allahım inşallah
İnşallah canım hepimiz kavuşalımİnşallah canımm Rabbim boşa çıkarmasın umutlarını, sağlıcakla bebişine kavuştursun
Canim benim bugün kanamam geldi biraz ya. Herhalde olmayvaak benim. Sen ne durumdasın çok canım sıkıldı inan ki...Vallahi mi haberleşelim tabikiiii bide aynı gün doğuralım ohhh
Yaaa canım benim uğraşmışsın. Daha önce bu testten çok yaptım yani hiç bu şekilde olmadı yoksa filtreyle bile çıkmıyor. Evet canım bende net çif çizgi görmeden kendimi kaptırmamaya çalışıyorum olurda yanılırsam çok üzülmeyim diyeCandy7777 Kuzum attigin fotograf. Yaptigim filtre kendiliginden olmasi gereken yere cizik atmadiysa ikisinde de var kendin de bak ama net gormeden tabiki emin olamiyoruz
Birşey daha sorucam koyulaşmayı fark ettinmi peki üsttekiyle alttaki arasında. Alttaki sabah üstteki akşamCandy7777 Kuzum attigin fotograf. Yaptigim filtre kendiliginden olmasi gereken yere cizik atmadiysa ikisinde de var kendin de bak ama net gormeden tabiki emin olamiyoruz
Devam ediyormu hala betan falan iyiydi lekelenmen fazla oldu belkide canım.. benimde kızımda kirmiziya yakindi hatta biraz ağır kaldirmistim cokkorkmustum ama birşey olmadı doktor yerlesme kanamasidir dedi.Canim benim bugün kanamam geldi biraz ya. Herhalde olmayvaak benim. Sen ne durumdasın çok canım sıkıldı inan ki...
Valla silince kırmızı geliyor. Çok canim sıkıldı. Pazartesi tekrar beta baktiracaktim...Devam ediyormu hala betan falan iyiydi lekelenmen fazla oldu belkide canım.. benimde kızımda kirmiziya yakindi hatta biraz ağır kaldirmistim cokkorkmustum ama birşey olmadı doktor yerlesme kanamasidir dedi.
Devam ediyorsa bi acile git canım bekleme p.tesiyi en azından bi problem varsa onlemi varsa alırlar onlemini hemenValla silince kırmızı geliyor. Çok canim sıkıldı. Pazartesi tekrar beta baktiracaktim..
Pazartesiyi bekleyecem. Neyi çok istesem bir sıkıntı oluyor. Canım benim. Ugrasmayacam valla. Silince geliyor baya. Leke gibi değil sizin ki leke şeklinde kırmızı miydiDevam ediyorsa bi acile git canım bekleme p.tesiyi en azından bi problem varsa onlemi varsa alırlar onlemini hemen
Benim ki pembe kirmiziya yakindi ama camasirima az geldi sonra kesilmisti tabi yinede gitmistim doktora korkmustum çünkü yerlesme kanamasi oldugunu dusunmemistim ama seninki sildikçe geliyor diyorsun çok üzüldüm canım düşünme öyle bence imkanin varsa hemen bi git derim çünkü betan çok düşük degildiPazartesiyi bekleyecem. Neyi çok istesem bir sıkıntı oluyor. Canım benim. Ugrasmayacam valla. Silince geliyor baya. Leke gibi değil sizin ki leke şeklinde kırmızı miydi