- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.181
İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız inşallah 14 gün sonraCanm çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim güzel haberlerini alırız inşallah 14 gün sonraCanm çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Spermden kaynaklanıyor olabilir o zaman canım bunu bilmiyordum eşimde varikosel var kistte var spermiyografisi normal spermi iki tane çıkmış diğer sperm şekilleri anormal yani tekrar bi sperm testi yaptıralım bizde bir sene önce baktırmıştı tekrar baktırsın sperm sayısı da az zaten bi tedavisi varsa yapalım çünkü bu normal değil her defasında böyle olamaz yaniYok kuzum çıkmaz sanmıyorum kalitesiz spermden mi ne kaynaklanıyomuş galiba. İlerde sağlık bi gebelik olışmasını engellemek için vücut yabancı madde gibi algılayıp atıyormuş ama sen yine de git vitaminlerine falan baktır
Ayyyy tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar hcg 351. Şimdi test sonucumu aldım. Çok heyecanlıyım. Bir de pazartesi yapıp artışı takip edeceğim.
evet canım klomen kullandım. aslında gecıktırmedı benım klomen ıle 2 aydır yumurtam döngümün 10.günümde çatlayacak duruma gelıyor oyuzden aslında ığneyı erken yapmış oluyorum. 29 yada 30.gün oldum yanı normaldiIğne adetinizi geciktirdi sanırım. Bir de iğne öncesi Yumurta geliştirici ilaç kullandınız mı?
he ya düne kadar geçiyodu valla dünden beri daha bi gün geçmiş bak şu işe hemen 7si olaydı yaSayma kiz sayinca gecmiyor zaman.
Ya aynı BAT galiba bizim. Regl olmadan önce ağrınız geldi mi sizin de ya da hamile kalıp da Regl öncesi karın krampını çeken oldu mu?he ya düne kadar geçiyodu valla dünden beri daha bi gün geçmiş bak şu işe hemen 7si olaydı ya
Amin inşallah. Göğüs hassasiyeti, karın ağrısı bir de akşamları erken uykumun gelmesi dışında hiç belirtim yoktu. Karın ağrısı göğüs hassasiyeti de regl öncesi olduğu gibiydi. O yüzden hamile olduğumu düşünmemiştim.Ayyyy tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Belirtilerin nelerdi
İyiyiz biz de çok şükür başlarda zorladı ama şu an daha iyiyim şükür 18. haftayı bitirdik bugünCanım iyiyim siz nasılsınız nasil gidiyor kaç aylık oldu bebis
Cnm nasılsın, nasıl gdıyor?Canım iyiyim siz nasılsınız nasil gidiyor kaç aylık oldu bebis
Canım benim bence sabaha göre daha koyu bir gölge şuan yaptığın benim gözüm keskin değildir ancak akşamkini ben de bir tık görüyor gibiyim. Üstelik akşam vakti yaptın. Yarın sabah saatlerinde ilk idrarınla bence daha çok netlik alırsın. Allah yüzünü güldürsün
Evet canım çıplak gözle bakıncada sabah yaptığı tam göremiyordum ama şimdiki yaptığımı görebiliyorum ama hala kaptırmıyorum kendimi net çizgiler görmeden. İnşallah hepimiz gülelim canımCanım benim bence sabaha göre daha koyu bir gölge şuan yaptığın benim gözüm keskin değildir ancak akşamkini ben de bir tık görüyor gibiyim. Üstelik akşam vakti yaptın. Yarın sabah saatlerinde ilk idrarınla bence daha çok netlik alırsın. Allah yüzünü güldürsün
Batı tam bilmiyorum ama 7-8 aralık gibiBi koyuluk var gibi kuzum , sabah tekrarla sabah daha net çıkacaktır..
bat a kaç gün kalmıştı ?
Batı tam bilmiyorum ama 7-8 aralık gibi
En doğrusu bu galiba böyle arka arkaya yapınca belli olmuyorDaha var gününe o zaman iki gün sonra tekrarla kuzum bi kaç gün bekle
En doğrusu bu galiba böyle arka arkaya yapınca belli olmuyor
Tamam canım öyle yaparım (durabilirsem tabi)Aynen kuzum bi pazartesi yada Salı günü tekrarla bakalım aradaki farkı görürüz o zaman