💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah canım🥰. Sen ne zaman denmeye başlıyorsum
Beklicem ben biraz kuzum 🥹 hayırlısı ne zamansa artık..
Yaa yerim seni 😍 inşallah o günler yine gelecek ve sağlıcakla kavuşacaksın bebişine minnoşum ❤️
Dün görememiştim ben, bunda gördüm inşallah yanılmıyorumdur merakla bekliyorum sonraki testlerini 🤗

Bende , bende inşallah bu gözler yanılmıyordur 🙏💕💕💕

Çok teşekkür ediyorum güzelim valla bayağı kötü atlattım beşinci gündeyim bugün bile pıhtılı geliyor anlayamadım adetim bitsin gidecem doktora bakalım detaylı bir tahlil yaptıracağım umarım bir sıkıntı çıkmaz
Yok kuzum çıkmaz sanmıyorum kalitesiz spermden mi ne kaynaklanıyomuş galiba. İlerde sağlık bi gebelik olışmasını engellemek için vücut yabancı madde gibi algılayıp atıyormuş ama sen yine de git vitaminlerine falan baktır

Yok kuzum çıkmaz sanmıyorum kalitesiz spermden mi ne kaynaklanıyomuş galiba. İlerde sağlık bi gebelik olışmasını engellemek için vücut yabancı madde gibi algılayıp atıyormuş ama sen yine de git vitaminlerine falan baktır
Sağlıksız bi gebelik oluşmasını engellemek için vücuttan atarmış B bsrr97

Kızlar iğneden sonraki 8.gün bugün düne göre daha koyu bir sonuç aldım bir düşüp bir yükselmesi norml mi bu dönemde

Eklentiler

• IMG_20231202_120245.jpg
    IMG_20231202_120245.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar çatlamam oldu normalde 4-5 gün önce. Dün akşam ilişkiden sonra bir damla kan geldi. Zorlamadım kendimi aslında. Sizce neden gelmiş olabilir.

canım tutup tutmama olayını bilmiyorum ama her ay aynı gün yumurtlamıyoruz zaten her bünye farklı farklı benimde değişkenlik gösterir hemen hemen her kadın yaşar yani onu kafana takma :) inşallah güzel istediğin gibi sonuçlanır kuzum
Canm merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğin 😂 testimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın 🙏
IMG_3759.jpeg
IMG_3760.jpeg

Bu ay hayatımda ikinci defa ovitrelle kullandım. 3. Defa Yumurta takibi yaptırdım. Bu doktorumda gördüğüm ilk tedaviydi. Geçen ay rahim filmi çektirmiştim ve bende pko var. Ama şiddetli değil. Düzenli adet gören bir pkoluyum.
Aynıyız o zaman senle bende de sadece ultrasonda pko görünümü var ama hormonlarım normal adetlerim düzenli,eylül ayında hsg çektirdim ve ben de bu ay ikinci kez klomen+ovitrelle kullanıyorum inşallah darısı bana o halde 😍😍

Aynıyız o zaman senle bende de sadece ultrasonda pko görünümü var ama hormonlarım normal adetlerim düzenli,eylül ayında hsg çektirdim ve ben de bu ay ikinci kez klomen+ovitrelle kullanıyorum inşallah darısı bana o halde 😍😍
kızlar merhaba dün sabah öğlen akşam yaptım testi 2 saat bişi yemeden içmeden ve çok fazla kasık ağrım ve karnım ağrıyordu balonlar patlıyordu bildiğin 😂 testimi tekrar paylaşıyorum bakarmısın 🙏
IMG_3759.jpeg
IMG_3760.jpeg

X