- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.017
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.121
10-12 dakika. Kız ikimizinde aynı gibi inşallah ikimizinde pozitifdirBen de gölge görüyorumm kaçıncı dakikası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10-12 dakika. Kız ikimizinde aynı gibi inşallah ikimizinde pozitifdirBen de gölge görüyorumm kaçıncı dakikası
Görecekain inşallah canımAy inşallah inşallah canım içim umut doldu inşallah yarın daha net bir çizgi görebilirim
Testim çok dün 15 tane aldım tamam akşam yapıyım ozamanGörecekain inşallah canım
Akşam da tekrarlayabilirsin canım testin çoksa, çok heyecan yaptım
Miratech bende hemen regle 3 gün kala çok net gösterdiBenim de ilişkiden sonra 10 gün bata da tahmini 5 gün var. Miratech yaptım, terrrrtemiz geldi. O kadar çok benzer belirtileri var ki ya yakında Regl olacağım ya da bu test pozitife dönecek. Ama zannediyorum bu ay o ay değil
Evet ettim bugün yumurtlamayı saymadan 9. Günü çatlama gününü saymazsak 8. Günü. Çatlamadan iki gün sonra kasık ağrılarım başladı dün azaldı ama ayaklarım dondu son üç gündür sıcak su torbası olmadan ısıtamadım ve yüzüm hiç olmadığı kadar kızarmaya başladı yanıyor batıyor bunlar belirti mi bilmiyorum ama garibime gitti. Bu ay çok rüyalar gördüm hissim o yönde ama inşallahAyyy ozaman umut var canım. Yumurtlamayı takip etmişmiydin
Senin kaçıncı gün yumurtlama sonrasııııı ay hadi inşallah10-12 dakika. Kız ikimizinde aynı gibi inşallah ikimizinde pozitifdir
Bugün bat günü normalde takvime göre. Çatlama iğnesinden sonra 16. gün.Ayyyy çok güzel kaçıncı gün kaç gün var bata
Bendede benzer belirtiler var hep sıcak olan ben donuyorum ayaklarım buz gibi. Kasıkta batmalarım azaldı dünden beri ama doluluk var bide yüzüm sivilce doldum minik minikEvet ettim bugün yumurtlamayı saymadan 9. Günü çatlama gününü saymazsak 8. Günü. Çatlamadan iki gün sonra kasık ağrılarım başladı dün azaldı ama ayaklarım dondu son üç gündür sıcak su torbası olmadan ısıtamadım ve yüzüm hiç olmadığı kadar kızarmaya başladı yanıyor batıyor bunlar belirti mi bilmiyorum ama garibime gitti. Bu ay çok rüyalar gördüm hissim o yönde ama inşallah
Kan verecek misinBugün bat günü normalde takvime göre. Çatlama iğnesinden sonra 16. gün.
Sivilce çıkmadı bende kızarma mahvetti vallahi kaç gün var bataBendede benzer belirtiler var hep sıcak olan ben donuyorum ayaklarım buz gibi. Kasıkta batmalarım azaldı dünden beri ama doluluk var bide yüzüm sivilce doldum minik minik
Ben takip yapmadım canım ama 23-24 ü gibi ağrı oldu yani bilemiyorum oyüzden. Tahmini bat 7-8 gibiSenin kaçıncı gün yumurtlama sonrasııııı ay hadi inşallah
Aynı benim de 23 ovülasyonla yakaladım 8 gün var bata ay aynı gün kalmışızdır inşallahBen takip yapmadım canım ama 23-24 ü gibi ağrı oldu yani bilemiyorum oyüzden. Tahmini bat 7-8 gibi
Ay inşallah inşallah canım bunu o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim tekrar nasip etmişdirAynı benim de 23 ovülasyonla yakaladım 8 gün var bata ay aynı gün kalmışızdır inşallah
Takılıyorum kuzum çok haklısın inşallah güzel sonuçlar alacaksın dualarım seninleYaaaa hayır sanada inandım canım. Net çizgiler görmeden inanamıyorum işte ya hatalıysa diye kendimi kaptırmamaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Ayy yap yapp beni etiketle yapınca canımTestim çok dün 15 tane aldım tamam akşam yapıyım ozaman
Amiiin benim hiç olmadı 1 yılı geçti aminAy inşallah inşallah canım bunu o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim tekrar nasip etmişdir
Kızlar bunu görüyor musunuzBugün sabah üç test yaptım. Testim çok diye çeşit çeşit yapıyorum dün hep kuruma çıktı ama bugün erken gebelikte hemen gönül gözü ile gördüğüm belkide hayal ettiğim bi çizgi çıktı görüyor musunuz