- 14 Haziran 2023
- 6.287
- 5.017
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #29.081
Efekt yaptım sanki bir şeyler var gibi lilyrosey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaaa bende öyle düşünüyorum çok kastım bende gecikmeyi beklerim artık napalımCanımız sağolsun amaan önümüzdeki ay kasmadan yapacağım bu işi çok kastım bu ay adet gelesiye de test falan da yapmam belirti de dinlemem
Efekt yaptım sanki bir şeyler var gibi lilyrosey
Bacım olan efektsiz ayan beyan çıkıyor. Gözümün görmediği ile umutlanmak istemiyorum boşverelim usulca gecikme bekleyelim. Sen de kasma azıcık oluruna bırakmamız gerekiyor galibaEvet yaaa bende öyle düşünüyorum çok kastım bende gecikmeyi beklerim artık napalım
Ay ay ayyyy maşallah hadi kan vermeye hayırlı olsun canım BAT gecikti mi?Kızlaaaaar. Freely gebelik testi.
Ay ay ayyyy maşallah hadi kan vermeye hayırlı olsun canım BAT gecikti mi?
Haklısın canım bir umut arıyorum işte… Tamam gicikmeyi bekliycemBacım olan efektsiz ayan beyan çıkıyor. Gözümün görmediği ile umutlanmak istemiyorum boşverelim usulca gecikme bekleyelim. Sen de kasma azıcık oluruna bırakmamız gerekiyor galiba
Hayırlı olsun canım kan vermelisi inşallah sağlıcakla devam ederKızlaaaaar. Freely gebelik testi.
Bugün gideceğim kan vermeye. Onun da sonucunu atarım buraya inşallah. Bu böyle yalancı pozitif olamaz değil miHayırlı olsun canım kan vermelisi inşallah sağlıcakla devam eder
Yokya sanmıyorum var Allah ın izniyle kan sonucunu alır almaz yaz buraya. İnşallah güzel bir değer çıkar canımBugün gideceğim kan vermeye. Onun da sonucunu atarım buraya inşallah. Bu böyle yalancı pozitif olamaz değil mi
Özelemi gudiceksi. Devlet bakarmı bugün acilde verebilirmiyim acaba kasıklarımda hafif hafif ağrı batma var bir tek belirtim bu akıntı yok sizin nasılBugün gideceğim kan vermeye. Onun da sonucunu atarım buraya inşallah. Bu böyle yalancı pozitif olamaz değil mi
Inşallah.Yokya sanmıyorum var Allah ın izniyle kan sonucunu alır almaz yaz buraya. İnşallah güzel bir değer çıkar canım
Özelemi gudiceksi. Devlet bakarmı bugün acilde verebilirmiyim acaba kasıklarımda hafif hafif ağrı batma var bir tek belirtim bu akıntı yok sizin nadılBugün gideceğim kan vermeye. Onun da sonucunu atarım buraya inşallah. Bu böyle yalancı pozitif olamaz değil mi
Kıızzz dün attığın testte görememiştim ama bunda gölge görüyorummTertemiz offf yaaa
Özelemi gudiceksi. Devlet bakarmı bugün acilde verebilirmiyim acaba kasıklarımda hafif hafif ağrı batma var bir tek belirtim bu akıntı yok sizin nasıl
Vallaha mı kız çoktan modum düşmüştü. Sen diyince çoğunlukla doğru çıkıyordu. Bende görüyor gibiyim ama emin olamamıştımKıızzz dün attığın testte görememiştim ama bunda gölge görüyorumm
Akıntı varmı bende yok olması gerekir mi acabaKan vereceğim devlette. Acil serviste alıyorlar. Kasıklarımda hafif batma ağrı var ama normal adet öncesi yaşadığım ağrılar gibi. Bir de sürekli sıcak basıyor. Ter döküyorum özellikle geceleri. Bir de akşamları erkenden uykum geliyor. Onun dışında pek belirtim yok.
Hayır hayırr düşmesinn çok net gördüm vallahii dünki testini o kadar inceledim yoktuuVallaha mı kız çoktan modum düşmüştü. Sen diyince çoğunlukla doğru çıkıyordu. Bende görüyor gibiyim ama emin olamamıştım
Oyyy tebrik ederimm, sağlıcakla devam etsinKızlaaaaar. Freely gebelik testi.
Yaaaa canımsııııınnn uğraşmışsın evet bunda daha iyi gözüküyor. Test güvenilir canım daha önce kuruma çizgisi bile görmedim markası rus bir markaydı Türkiye de değilim benHayır hayırr düşmesinn çok net gördüm vallahii dünki testini o kadar inceledim yoktuu
EFekt yaptım daha net görünüyor bak ama ben efektsiz direkt gördüm inaşallah yarın netleşir koyulaşmış görürüz kuzum
Markası ne bu testin birde, inşallah güvenilirdir