- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.041
Hafif gölge var gibi duruyorTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artık Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafif gölge var gibi duruyorTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artık Zumruduanka96 ve diğer kızlar
Normalde çok daha belirgin telefonda net çıkmıyor yanıltmasın artık bu çizgiler yaHafif gölge var gibi duruyor
Çok hafif var gibi gözüküyor canım yarın daha da netleşir inşallahTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artık Zumruduanka96 ve diğer kızlar
İnşallah yanıltmaz Allahım nasip etsin ilk idrarla mı yaptın testiNormalde çok daha belirgin telefonda net çıkmıyor yanıltmasın artık bu çizgiler ya
Efek yapınca böyle görünüyor umarım artarak devamı eder artık rüya gördüm onun üstüne yapmak istedimÇok hafif var gibi gözüküyor canım yarın daha da netleşir inşallah
Hayır 3. İdrarım aminnnnİnşallah yanıltmaz Allahım nasip etsin ilk idrarla mı yaptın testi
Efek yapınca böyle görünüyor umarım artarak devamı eder artık rüya gördüm onun üstüne yapmak istedim
Bu aralar bende çok rüya görüyorum iyi veya kötü fark etmez çok çok rüya görüyorum. Yarın ilk idrarla yap bi de bakalım inşallah daha koyu çıkacak ovulasyon testiyle takip etmiş miydinHayır 3. İdrarım aminnnn
Bu aralar bende öyleyim bu çok garipti hayır olur inşallah elimde test yok yarın almaya giderim ama ilk idrara yetişimem ev taşıyordum evde doğalgazımız da yoktu kaçamak 2 üç ilişki oldu akıntımı takip ettim pek dikkat etmedim umarım tutmuşturBu aralar bende çok rüya görüyorum iyi veya kötü fark etmez çok çok rüya görüyorum. Yarın ilk idrarla yap bi de bakalım inşallah daha koyu çıkacak ovulasyon testiyle takip etmiş miydin
Ayyy hadi inşallah ya testin başka çektiğin fotoğrafı varsa onları da at bakalımBu aralar bende öyleyim bu çok garipti hayır olur inşallah elimde test yok yarın almaya giderim ama ilk idrara yetişimem ev taşıyordum evde doğalgazımız da yoktu kaçamak 2 üç ilişki oldu akıntımı takip ettim pek dikkat etmedim umarım tutmuştur
Bunlar var birdeAyyy hadi inşallah ya testin başka çektiğin fotoğrafı varsa onları da at bakalım
Gölge gözüküyor ya elinde tuttuğun testte var gibi ben görüyorumBunlar var birde
Bakalım nasip belirtim de yok tek 2 gündür göğüslerim ağırmaya başladı baş ağrısı başladı başka yokGölge gözüküyor ya elinde tuttuğun testte var gibi ben görüyorum
Belki de senin minnoş belirtisiz yerleştiBakalım nasip belirtim de yok tek 2 gündür göğüslerim ağırmaya başladı baş ağrısı başladı başka yok
Bende bu silikler hep çıkar umutlanmıyorum o yüzden yarın tekrar yaparım inşallah yanıltırda daha da koyulaşırBelki de senin minnoş belirtisiz yerleşti
Daha yeni olduğu için doktorlar bu seviyelere gebelik var diyemiyor keseyi görseler bile bebeği görmeden var demiyorlar sen çok takılma onlara hamilelik var tebrik ederimKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Yaaa canım Allahta seni sevindirsin inşallah doktor çok bozdu moralimi gebelik var diyemem falan dedi çokta bilmiyorum kaç olması lazım falan. Peki kesin sonuç almak için ne zaman gideyim canım bilgin var mıDaha yeni olduğu için doktorlar bu seviyelere gebelik var diyemiyor keseyi görseler bile bebeği görmeden var demiyorlar sen çok takılma onlara hamilelik var tebrik ederim
İlk idrar ile erken gebelik testi de deneyin benceTahminime göre bugüne adet günüm hafif görüyor gibiyim ilk 5 dakikada belirdi ama ben siliklere güvenemiyorum artık Zumruduanka96 ve diğer kızlar
3000-4000 civarlarında bebek görünüyormuş yani 5-6 haftalıkken ama beta takip edeyim dersen 2 günde bir kan verebilirsinYaaa canım Allahta seni sevindirsin inşallah doktor çok bozdu moralimi gebelik var diyemem falan dedi çokta bilmiyorum kaç olması lazım falan. Peki kesin sonuç almak için ne zaman gideyim canım bilgin var mı