- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.061
Yarın öyle yapıcam şimdi ovülasyon testi yaptım dakikasının dolmasını Bekliyorumİlk idrar ile erken gebelik testi de deneyin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın öyle yapıcam şimdi ovülasyon testi yaptım dakikasının dolmasını Bekliyorumİlk idrar ile erken gebelik testi de deneyin bence
Tamam canım sağol3000-4000 civarlarında bebek görünüyormuş yani 5-6 haftalıkken ama beta takip edeyim dersen 2 günde bir kan verebilirsin
2 gün sonra tekrar ver ben de suan aynı durumdayım bhcg çok düşük cıkar diye korkuyorum yarın sabah vereceğim bakalım sonra 2 bekleyip tekrar vereceğimKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Bu ay ilk kez mi vercen canım sen inşallah yüksek çıkar2 gün sonra tekrar ver ben de suan aynı durumdayım bhcg çok düşük cıkar diye korkuyorum yarın sabah vereceğim bakalım sonra 2 bekleyip tekrar vereceeğim
Canım freely test yaptım oda bu şekilde çıktıEvet canım burda innovitanın yalancı pozitif çıkardığı çok konuşuldu ama senin koyulaşmış o yüzden seninkinin hatalı olduğunu sanmıyorum. Hem diğer testte de çıkmış. İnşallah bu sefer kimyasal değildir iyi düşünelim iyi olsun cicekkiz9
Var gibiii canim hayirli olsunn Kan vermelisinn benceCanım freely test yaptım oda bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3341654
Evet bata 3 gün var bugün yaptıgım test böyle. İnşallah hepimizin yüksek çıkar senin gebeliğin oluşmuş yükselmesini bekle sadeceBu ay ilk kez mi vercen canım sen inşallah yüksek çıkar
Canim benim bata 1 kala testim pespembeydii ve 150 çıkmıştı degerim gayet normal bir deger hayırlı olsun Gloria jrKızlar merhaba benim bat 2-3 gün sonra. Bugün kan verdim hcg 63 çıktı acile gittim doktor bişey diyemem olabilir de olmayabilir de net bişey diyemem dedi sen kadın doğuma git dedi. Anlamadım internetten bakınca hiç yoksa eğer 0-5 olmalıymıs ama benim 63 çıktı.
Doktor neden öyle demiş olabilir? Hiçbir şey de sormadı satı batı falan sadece kan sonucuna baktı.
Ayy hadi hamişsin sen de canımmm sağlıkla gelsinler kan sonucunu yazarsın bana ben de 2-3 gün sonra bidaha giderimEvet bata 3 gün var bugün yaptıgım test böyle. İnşallah hepimizin yüksek çıkar senin gebeliğin oluşmuş yükselmesini bekle sadece Eki Görüntüle 3341656
Ayy inşallah canım çok sağollCanim benim bata 1 kala testim pespembeydii ve 150 çıkmıştı degerim gayet normal bir deger hayırlı olsun Gloria jr
Ovulasyon testini hiç bilmiyorum canım malesef imkanın varsa kan ver istersenOvülasyon testim de böyle gece00001
İnşallah canım yazarım yarın sabahtan sağlık ocağında vereceğim inşallah perşembe günü de doktor randevum var o gün tekrar vereceğim hayırlısı artıkAyy hadi hamişsin sen de canımmm sağlıkla gelsinler kan sonucunu yazarsın bana ben de 2-3 gün sonra bidaha giderim
Bence değeriniz çok iyi benim arkadaşım battan 4 gün önce 24 ile öğrendi şimdi çok tatlı bir oğlu varYaaa canım Allahta seni sevindirsin inşallah doktor çok bozdu moralimi gebelik var diyemem falan dedi çokta bilmiyorum kaç olması lazım falan. Peki kesin sonuç almak için ne zaman gideyim canım bilgin var mı
Benim de çarşamba regl günüm o gün sağlık Ocağına gidcemİnşallah canım yazarım yarın sabahtan sağlık ocağında vereceğim inşallah perşembe günü de doktor randevum var o gün tekrar vereceğim hayırlısı artık
Ayy çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınızzzBence değeriniz çok iyi benim arkadaşım battan 4 gün önce 24 ile öğrendi şimdi çok tatlı bir oğlu var
Tebrikler canım hayırlı olsun bu test çok güvenilir. Ne zaman kan vermeyı düşünüyorsun yoksa testle takip mi ediceksin inşallah sağ salim kucağına alırsınCanım freely test yaptım oda bu şekilde çıktı Eki Görüntüle 3341654
Yakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcamOvulasyon testini hiç bilmiyorum canım malesef imkanın varsa kan ver istersen
İnşallah kocaman çift çizgi görürüz senin bat ne zamandı canım geçti miYakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcam
Çok iyi bikaç tane alsaydın ben 3 gündür yapıyorumYakınımda nöbetçi eczane varmış hemen erken gebelik testi aldım geldim yarın ilk idrarla yapıcam