- 12 Kasım 2022
- 974
- 492
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #28.001
Merhaba beni de ekler misiniz topiğe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba beni de ekler misiniz topiğe
Ağustos ayında kimyasal yaşadım canım . Şimdi bu testlere de pek güvenemedim . Evet bana da İnnovita düne göre daha koyu geldi , aslında satıcı yorumlarında bu şekilde öğrendiklerine dair yorumlar var ama forumda yalancı çıkardığına dair de yorum çok fazla ..bilemedim cevabın için çok teşekkür ederim canım , inşallah ben ve bekleyen herkes için en hayırlısı olsunBence var canım innovita koyulaşmış zaten baksan hayırlı olsun ne zaman kan vericeksin
Folik asit kullanıyordum evet ama dün kanamam başladı düşük yaşıyorum büyük ihtimalle umudunu kırmak istemezdim çok kötü hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım inanki bende bu ikinci kez oluyor. Dua edin nolur düşük olmasın yerlesme kanaması olsun ama çok yoğun geliyor umudum yok denecek kadar azBana umut oldun bende 13 aydır deniyorum olmayınca umutsuzluga kapılıyorum ister istemez. Tam olarak şunu şunu denedim de oldu diyor musun acaba? Bir de folik asit vitamin kullanıyor muydun acaba
Kanamam başladı hemde şiddetli sanırım düşük yapıyorum yineSen hiç korkma önemli olan iki katına çıkması mesela bugün kan tahlili yaptırdıysan yarın değil öbür gün tekrardan bir bak eğer bi gün ara ile iki katına çıktıysa on altılara 20’lere geldiyse hiç korkma geç döllenme de olabilir.
Pazartesiyi bekliycem galibaEvet yaptım bugün sabah negatif çıktı ama hala olmadım 3.günüm bugün hiö bukadar gecikmemişti ama olsa çıkardındiye düşünüyorum siz yapın test varsa çıkar
Benim de bat 8 Aralık geçmiyor günler…ArasaNillGerek canım seninle batlarımız yakınmş bende 5-8 bat bekliyorum nasılsın belirtiler varmı buralar çok ıssıslaştı ya
Canım hiç bilmiyorum kii iğneden sonraki gün yapanların testi koyuydu ama sen 3 saat olmuş iğneyi yapalı belki normaldir şuan böyle silik olması, olumsuz düşünüp canını sıkmaKızlar ignemi olalı 3 saat oluyor HCG etkisini görmek için test yaptım sadece şuan silik çıkması normal mi acaba edahandro Zumruduanka96 B bernaad ve diğer kızlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Yavaş yavaş yükselecektir diye tahmin ediyorum. Bi de böyle takip edersen çok yıpratıcı olur kuzum. Biraz akışına bıraksan keşkeKızlar ignemi olalı 3 saat oluyor HCG etkisini görmek için test yaptım sadece şuan silik çıkması normal mi acaba edahandro Zumruduanka96 B bernaad ve diğer kızlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Yok kız sadece iğne etki etti mi diye merak ettim ondan test yaptım daha önce de bilmediğim için böyle silik mi çıkıyor net mi oluyor fikir almak istedim sadeceYavaş yavaş yükselecektir diye tahmin ediyorum. Bi de böyle takip edersen çok yıpratıcı olur kuzum. Biraz akışına bıraksan keşke
Dimi kız geçmiyor bide benim tahmini nezaman yumurtladığımı bilmiyorum en geç 8 aralık işte bekliycez MecbuuuurrrrBenim de bat 8 Aralık geçmiyor günler…
Canım bence erken 3 saat diyorsun hani yumurtayı 36 saat sonra çatlatıyor ya işte etkisinide 36 saat sonra gösteriyo. Yani benceKızlar ignemi olalı 3 saat oluyor HCG etkisini görmek için test yaptım sadece şuan silik çıkması normal mi acaba edahandro Zumruduanka96 B bernaad ve diğer kızlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Laboquik öneririm canım. Trend yolda çoklu paketleri satılıyor onlardan tercih edebilirsin. 20 ovulasyon 4 gebelik testi gibi kutuları var.Kızlar adetim düzensiz ovulasyon testi almak istiyorum ama en doğru sonucu verecek markalar hangileri acaba benim gibi yumurtlama gününü bilmeyip ovulasyon testi yardımıyla hamile kalan var mı?
Bu aralar çok taktım bunu kafaya
Teşekkür ederim canım hemen bakıyorumLaboquik öneririm canım. Trend yolda çoklu paketleri satılıyor onlardan tercih edebilirsin. 20 ovulasyon 4 gebelik testi gibi kutuları var.
Ayyy hadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsunDimi kız geçmiyor bide benim tahmini nezaman yumurtladığımı bilmiyorum en geç 8 aralık işte bekliycez Mecbuuuurrrr