- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.781
İnşallah canım Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCok sagol canimcim evet cok cok sukur insallah saglikli hayirlidir bebis isteyen herkese nasip olsun, pazartesi kan verecegim canim doktorla da gorustum aksam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCok sagol canimcim evet cok cok sukur insallah saglikli hayirlidir bebis isteyen herkese nasip olsun, pazartesi kan verecegim canim doktorla da gorustum aksam
Canım ben kızama hamileyken öyle olmuştu, hamilelik düşündüğümüz ve korunmadıpımız 2. Ayda bir ilişki sabahı çamaşırımda bir avuç içi kadar kan vardı ve baya kırmızıydı ve ben adet oldum sanmıştım. Ama sonrasında bir şey gelmeyince arkadaşlarımın demesiyle test yapıp öğrenmiştim. 12 sene öncesi ve bende çok cahildim bu konularda o zamanlar inşallah bebişin seninledirPaylasayim canim dedim benzer bir kanamayla hamile oldugunu ogrenen var mi azicik moral bulmak adina cunku regl olcak gibiyim
Maşallah annesi sağlıkla gelsin kuzuTeyzeleri kesemizi gördük biz bugün
@IADK melisaa93 @Afratafrac @fnd_50 edahandro @Niqu Zumruduanka96 @hamileyimmmm @tweeetyyy ve aklıma gelmeyen bebeklerim
Olabilir canım tabi, adet bitiminden sonraki gün bile yumurtlama göreni gördü bu gözlerKızlar 10 eylülde adetim bitti 14 eylülde ovülasyon testine başladım 15 eylülde koyu çizgi çıktı bu kadar çabuk yumurtlama olabilir mi testi atıyorum bakarmısınız
Amin inşallah canımmm çok sağolMaşallah annesi sağlıkla gelsin kuzu
Yaa maşallah, Rabbim hayırlı uğurlu mübarek etsinYeni geldim aşkım ilacın son ayi bu ay 15 gün kaldı tedavinin bitmesine. Bıraktım korunmayı ben de koşarak geldim aranıza. Çok şükür çok iyiyim. Bi haberim daha var tesettüre girdim ben sen nasılsın beybim
Amin inşallah aşkımYaa maşallah, Rabbim hayırlı uğurlu mübarek etsin
Ay var sanki orda birşey hadi hayırlısı canım tekrar edersin testiniGünaydın kızlar galiba artımedin sahte testlerine denk geldim
aynen bu sahte olandan canımGünaydın kızlar galiba artımedin sahte testlerine denk geldim
mesajlardan gördüm geldim hayırlı olsun bebeğim çok mutlu oldum senin adına inşAllah bebeğinde sağlıkla gelir sana bu ayYeni geldim aşkım ilacın son ayi bu ay 15 gün kaldı tedavinin bitmesine. Bıraktım korunmayı ben de koşarak geldim aranıza. Çok şükür çok iyiyim. Bi haberim daha var tesettüre girdim ben sen nasılsın beybim
Amin aşkım amin inşallahmesajlardan gördüm geldim hayırlı olsun bebeğim çok mutlu oldum senin adına inşAllah bebeğinde sağlıkla gelir sana bu ay
Test yaptin mi kuzum?Kızlar bugün bat günüm. Dün adet olmuşum gibi ağrıyla uyudum. Pedde koydum gelen yok. Sabaha karşıda rüyamda kuşun 5 tane yumurta verdiğini gördüm. Elimle topladım. Bu bizim 5. Denememiz. Ay çok duygulandım. Adette olsam üzülmeyeceğim güzel günler yakın
Yok balım testim benim geçmeden yapmak istemedim. Bir de hüsran olunca üzülmiyim diye. Hafif kasıklarımda batıyor. Adet olurum falan sandım test düşünmedim. Yarın olmazsam pazartesi yapacağım zaten olmazsam hamileyimdirT
Test yaptin mi kuzum?
Hamileymisim keske iliski olmasaydi belki kanamicaktim da
Benim 9 pik olmuştuEki Görüntüle 3302076
Benim sat 29 Ağustos canım bı 9 u bir de 12 si koyu gibi ikisinden birinde yumurtladim su an çok silik çıkıyor cunku
Hosgeldin canim. Bu ay bizim ayimiz olsunZumruduanka96 merhaba canım bu topic hepimize ugur getirsin. Sat 16 Eylül bat 16 ekim
Salı günü randevum var inşallah bakalım görülcek miBen cuma gördüm bu hesapla senin de pazar görmen gerekiyor ama pazar günü doktora gidemeyeceğin için pazartesi gününden itibaren görebilirsin dedim canım haftanın herhangi bi gününde
Ayy hadi insallah ya guzel haberi ver bize. Sabrina daYok balım testim benim geçmeden yapmak istemedim. Bir de hüsran olunca üzülmiyim diye. Hafif kasıklarımda batıyor. Adet olurum falan sandım test düşünmedim. Yarın olmazsam pazartesi yapacağım zaten olmazsam hamileyimdir
Ayy yumurta çok güzel anlamlı berekettir inşallah. Bence de sizin yumiş hazırlanıyorKızlar bugün bat günüm. Dün adet olmuşum gibi ağrıyla uyudum. Pedde koydum gelen yok. Sabaha karşıda rüyamda kuşun 5 tane yumurta verdiğini gördüm. Elimle topladım. Bu bizim 5. Denememiz. Ay çok duygulandım. Adette olsam üzülmeyeceğim güzel günler yakın