- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.941
Evet görüyorum. Kan verin ya da aynı markadan test tekrarlayın. Koyulaşmayı takip edin.Kızlar ilk 8dk. Laboquick marka test.
Sizde görüyor musunuz hayal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet görüyorum. Kan verin ya da aynı markadan test tekrarlayın. Koyulaşmayı takip edin.Kızlar ilk 8dk. Laboquick marka test.
Gunaydin kuzum. Arka arkaya 2 ay yerlesme düşüşü yasadim. Ikisinde de test dususun ertesi gununde pozitiflesti yani bugun eger yerlesme dususu yasadiysan yarin ya da en gec bir sonraki gunun testinde pozitifi gormeye hazir ol ama uygulama bana yazmamisti implantasyon dususu diye ikisinde de. Ani dususten kendim oyle oldugunu dusunmustum ama dogru da ciktiCanim kizlar gunaydin.Benim derece bipbipledi kalktim olctum her gun saat 6 ya ayarli ise gitmisim gitmemisim umrunda degil keratanin :))) 4 aydir duzenli olcum yapiyorum ilk defa implantasyon dususu tespit etmis ovulasyondan 10 gun sonra.O gun benden degisik bi akinti geldi demistim ya hatirlarsaniz.Kizlar femometer ile olcum yapan ve nokta atisi bildi diyen var mi? Benim gebelik testlerim hala nego cikio bembeyaz. S simurgggg @fnd_50 ates uzmanlarim sizden donus beklerim musait oldugunuzda
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim kuzum benimmm.İnsallah soyledigin gibidir test yapmaya korkuyorum negatif gordugum icin surekli.Hayirlisi olsun bakalim negatifse de bidahaki aya kaldi umutlar saglik olsun derim :)Gunaydin kuzum. Arka arkaya 2 ay yerlesme düşüşü yasadim. Ikisinde de test dususun ertesi gununde pozitiflesti yani bugun eger yerlesme dususu yasadiysan yarin ya da en gec bir sonraki gunun testinde pozitifi gormeye hazir ol ama uygulama bana yazmamisti implantasyon dususu diye ikisinde de. Ani dususten kendim oyle oldugunu dusunmustum ama dogru da cikti
Canım benim okul uzadı bu 6.senem son 4 dersim kaldı. Siyaset okuduğum için hocalarda sıkıntılı ağır biraz. Sadece sınavlara gidip geliyorum. Bu yüzden bebeği ondan sonra düşünmedim. Ve sosyal medya ile ilgileniyorum. Ama her şey zamanını bekliyor galiba dediğin gibiKaçıncı sınıftasın canım? Belki de üniyi bitirip hamile kalman senin için daha hayırlıdır çünkü hamilelikte ve bebişle çok zor. Ben öğretmenim özel sektörde çalıştım hep burda iş imkanı olmadığı için kpss çalıştım 1 yıl boyunca çocuk aklımda bile yoktu. Sınavı aradan çıkardım güzel de puan aldım yavaştan düşünmeye başladık. Haddime değil tavsiye vermek ama bebek yapmaktan daha önemli olan ona güzel bir gelecek hazırlamak. Okulunu mutlaka bitir iş imkanlarını değerlendir, burda neler neler okuduk elinde bi altın bileziğin olsun
Wallahi bende gordummmmm :)Tebrik ederimKızlar ilk 8dk. Laboquick marka test.
Var canım. Benim hiç silik çıkarmadı buKızlar ilk 8dk. Laboquick marka test.
Gerçekten miVar canım. Benim hiç silik çıkarmadı bu
Insallah kalmaz bir sonraki aya. Bu ay guzel bir cift cizgi gorursun canim benimCevapladigin icin cok tesekkur ederim kuzum benimmm.İnsallah soyledigin gibidir test yapmaya korkuyorum negatif gordugum icin surekli.Hayirlisi olsun bakalim negatifse de bidahaki aya kaldi umutlar saglik olsun derim :)
Kuzucum hayirlisi olsun. Denemeye devam. Bu ay da boyle oldu diye umutsuz olma sakin sen sagliklisin ve saglikli bir bebek sahibi olmaman icin hicbir sebep yok en onemlisi o. Bu ay da olmadi diye bu sonucu degistirmeyecek.Kızlar dünkü test hatalıymış sanırım bal gibi negatifi gördüm
Doğru söylüyorsun kuzum da dün bir gölge görünce umutlanmışım üzüldüm bayaKuzucum hayirlisi olsun. Denemeye devam. Bu ay da boyle oldu diye umutsuz olma sakin sen sagliklisin ve saglikli bir bebek sahibi olmaman icin hicbir sebep yok en onemlisi o. Bu ay da olmadi diye bu sonucu degistirmeyecek.
Ilk umutla illaki uzuluyor insan ama koyu cift cizgileri de gorecegiz insallah bunlar olacak seyler gecmis yillardaki forumlarda da cok yazmislar cizgi cikti cikmadi bu ay da olmadi regl oldum diyenler simdi bakiyorum cocuklarini kucagina almislarDoğru söylüyorsun kuzum da dün bir gölge görünce umutlanmışım üzüldüm baya
Doğrudur hayırlısı olsun ne yapalım bat yarın regli olayımda sonraki aya enerjik girerim inşallahIlk umutla illaki uzuluyor insan ama koyu cift cizgileri de gorecegiz insallah bunlar olacak seyler gecmis yillardaki forumlarda da cok yazmislar cizgi cikti cikmadi bu ay da olmadi regl oldum diyenler simdi bakiyorum cocuklarini kucagina almislar
Canım aynısı bende oluyor fakat testlerim negatifKızlar rahimde ve karın deliğinin etrafında iğne batmalarım oluyor karın ağrısı da eşlik ediyor bazen iki taraflı kasık ağrısı da var bu belirtileri yaşayıp hamile çıkan var mı ?
Üşüttük mü acaba yaCanım aynısı bende oluyor fakat testlerim negatif
Olabilir kuzum havalar baya soğuduÜşüttük mü acaba ya
O yüzden bence bende yaptım negatifOlabilir kuzum havalar baya soğudu