- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.301
Beni miÖzledimmm
Evet kuzucum zalım kızı oTerk etti bizi kedi gibi dimi zalımın kızı
Koyamadık geneeee can oEvet kuzucum zalım kızı o@bernaad
Hee anladım kuzucum aslında mantıklı sen yine de dinle doktorunu bir bildiği vardır heraldeAy bir bilsemm kuzucum yaa. Hiç açıklama da yapmıyorlar. YouTube'dan izliyorum merak ettiklerimi. Sanırım gelişen yumurtalar bir ihtimal çatlarsa döllenmesin diye kuzum . Örneğin 10 yumurta olursa çoğul gebelik riski olur diye sanırım.
Aynen büyük risk. Aşılama da bile üç yumurta olursa doktor aşılamayı iptal edebiliyor. Bazı kadınlar da 20 yumurta bile oluyormuş.Ayyyy 10 tanesinin döllendini düşünsene
Hiç kıyamammmKoyamadık geneeee can o@bernaad
bebişim buraya göre de pahalı ya 30 kusur pound yani ne bileyim 5-10 bişiy bekliyor insanSizin orda para birimi ne kuzum öyle hesaplama bizim paralar tr de değerli
Hayır bıde tutturanda olur ben 10 tane doğurcam diyeAynen büyük risk. Aşılama da bile üç yumurta olursa doktor aşılamayı iptal edebiliyor. Bazı kadınlar da 20 yumurta bile oluyormuş.
CağnımmBende seniiiiiiiii
Bir de hamileliği de 6-7 gün önce söylemişti sağolsunbebişim buraya göre de pahalı ya 30 kusur pound yani ne bileyim 5-10 bişiy bekliyor insangerçi 10 tane çıkıyor şimdi içinden hakkını yemeyim ama burda en pahalısıydı gene de ondan pahalı testim diyorum
Kuzum selam uzun zamandır girmiyorum nasılsınnnnBende seniiiiiiiii
10 teste normal kuzu bencebebişim buraya göre de pahalı ya 30 kusur pound yani ne bileyim 5-10 bişiy bekliyor insangerçi 10 tane çıkıyor şimdi içinden hakkını yemeyim ama burda en pahalısıydı gene de ondan pahalı testim diyorum
Döndüm kuzum döndüm iyim sen nasılsınnnnKuzum selam uzun zamandır girmiyorum nasılsınnnnEn son türkiyedeydin döndün mü?
Aahh balımm hiç sorma bu aralar o kadar yoğunum ki pek bakamıyorum topice
Tabi canım. On tane doğurdu haberleri bence tüp bebekten geliyor. Yoksa nerden bulacaklar. On yumurtayı.Hayır bıde tutturanda olur ben 10 tane doğurcam diye
Teşekkür ederim canım benim yuvarlanıp gidiyoruzDöndüm kuzum döndüm iyim sen nasılsınnnn