- 13 Aralık 2022
- 7.753
- 7.380
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #26.321
Ayyy hayırdır ne yoğunlu kuzumAahh balımm hiç sorma bu aralar o kadar yoğunum ki pek bakamıyorum topice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hayırdır ne yoğunlu kuzumAahh balımm hiç sorma bu aralar o kadar yoğunum ki pek bakamıyorum topice
Sende doğurTabi canım. On tane doğurdu haberleri bence tüp bebekten geliyor. Yoksa nerden bulacaklar. On yumurtayı.
İnşallah balım bel ağrılarım var 2 gündür bata 8Teşekkür ederim canım benim yuvarlanıp gidiyoruz tabloya baktım bata az kalmış hadi inş kuzucum
Merhaba beni de ekleyebilir misinizEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
Doğru bebişim o da10 teste normal kuzu bence tane 3 pound
Kuzum hamilemisinMerhaba beni de ekleyebilir misiniz
Sat 26 Eylül
Bat 26 Ekim
Püüüü cimriliği tuttuTürkiye’de ohhh rahat dımı para değerli ay ben çok mutlu oluyorum azcık paraya çok veriyolar gerçi verseler nolur herşe ateş pahasıdaDoğru bebişim o da
Bebişim okul var bahsetmiştim sınavlar başladı, sonra benim 1 numara ev felan derken buraya sıra gelmiyorrAyyy hayırdır ne yoğunlu kuzum
Oda doğru kuzum hep aktifte olunmuyo haklısınBebişim okul var bahsetmiştim sınavlar başladı, sonra benim 1 numara ev felan derken buraya sıra gelmiyorr
Sen nasılsınn kuzucum ne var ne yokk ?Oda doğru kuzum hep aktifte olunmuyo haklısın
Ben bildiğin gibi kuzum denemelere devam işte uğraşıp duruyoruzSen nasılsınn kuzucum ne var ne yokk ?
Ay Türkiyede buranın tl ye çevrilmişi gibi kız her şey deli pahalı mutlu olamıyor insan üzülüyor anneme diyorum her geldiğimde 3 kat artıyor bu ne.. ay evet cimriliğim tutmuş çok geldi gözüme sen de al varsa orda ama güzel cidden hassasPüüüü cimriliği tuttuTürkiye’de ohhh rahat dımı para değerli ay ben çok mutlu oluyorum azcık paraya çok veriyolar gerçi verseler nolur herşe ateş pahasıda
Bakmak lazım kuzum ama ben ovu takıbı yapmıyorum artık bıraktımAy Türkiyede buranın tl ye çevrilmişi gibi kız her şey deli pahalı mutlu olamıyor insan üzülüyor anneme diyorum her geldiğimde 3 kat artıyor bu ne.. ay evet cimriliğim tutmuş çok geldi gözüme sen de al varsa orda ama güzel cidden hassas
İnşallah hamilelik testi nasip olsun kuzum en pregnant haliyleBakmak lazım kuzum ama ben ovu takıbı yapmıyorum artık bıraktım
Aminnnnnnİnşallah hamilelik testi nasip olsun kuzum en pregnant haliyle
Canım bol bol su iç çok kötü bişey oYaaa bekle bekle bu ayda bu dert çıktı başıma balım idrarda yanma acıma acıdan çişimş yapamıyordum resmen ya o yuzden hiç bilmiyorum oldumu ya öncesi baya değerlendırdım ama
Çok afilli canım güzel haberlere sebep olsunKuzum bu benim pahalı test hatırlarsan 2 hormona bakıyormuş. Güneş çıkıyor hormon yükselmeye başlayınca peak olduğu günde gülen surat sabitleniyor. Ben hamile kaldığımda bununla takip etmiştim öncesinde çok güzel bi testEki Görüntüle 3334992
İçmeye çalışıyorum kuzum ama şu içmeyende pek alışık değilim yaaaaCanım bol bol su iç çok kötü bişey o
İlk gebeligim gün aşırı idi sanki öyle olmazsa olmicak gibi, bence hamilelik hissi birşey insan hissediyor ben bu ay hissetmiyorum. Adet sancılarımda var hayırlısı bakayım. Teşekkürler moral içinSpermlerin canlılık süresi yaklaşık 3-5 gün canım. O yüzden hiç stres yapmana gerek yok. Gün aşırı olması şart değil. Olacağı varsa gereken 1 sperm 1 yumurta zaten merak etme. 2 günde bir ilişki gayet iyi yani eşinin hasta olmasına rağmen.