- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.401
İnşallah canım benim hemen ekliyorumSAT :31 Ekim BAT 30 Kasım
(İki gün öncesinden oluyorum genelde ama tam tarihli yazdım inşallah uğurlu gelir bana bu ay)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim hemen ekliyorumSAT :31 Ekim BAT 30 Kasım
(İki gün öncesinden oluyorum genelde ama tam tarihli yazdım inşallah uğurlu gelir bana bu ay)
Çok teşekkür ederim inşallah bu ay olumlu cvp veririm size ovalasyon testine adet bitiminden iki gün sonra başladım çizgiler beligindi bugün yaptığım siliklesmis nezaman yumurtlama günü kafam karıştı hayırlısı olur inşallah artıkİnşallah canım benim hemen ekliyorum
Canım lh da dalgalanma olabılıyor test yapmayı bırakmaÇok teşekkür ederim inşallah bu ay olumlu cvp veririm size ovalasyon testine adet bitiminden iki gün sonra başladım çizgiler beligindi bugün yaptığım siliklesmis nezaman yumurtlama günü kafam karıştı hayırlısı olur inşallah artık
Tabii canım ama daha kullanmadım o yüzden iyiymiş ya da kötüymüş diyemiyorum. Ben alırken 20 tl idi 5 tanesi. Bugün 23 küsur olmuş. Doğru gösteriyorsa da bence bu fiyata süper.Link vs bırakma şansın varmi
26.811 cikti kuzum. Son deger 8300lerdeydi. Tam 4 kati olmadi bu defa ama insallah yolundadir
Kız neden bu kadar beta bakıyosun26.811 cikti kuzum. Son deger 8300lerdeydi. Tam 4 kati olmadi bu defa ama insallah yolundadir
Kaç dakkada çıktı kuzumKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
Var işte var varKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
Mis gibi pozitif hayirli olsun canim.saglikla gelsin kuzucukKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
Kız test yapsana aşırı merak ettim 5 gün diyorsun nasıl durdunKizlar beni hatirlayan var mi sat 9 ekim regl olmadim hala testi 5 gun once yapmistim negatifti bidaha yapmadim ama 3 gundur nerdeyse yarim saatte bir yada saat basi tuvaletteyim hava soguk ondan mi diyorum resmen bi oturamadim gidip gelmekten ilk haftalarda olur mu ki boyle
Tabii canım ama daha kullanmadım o yüzden iyiymiş ya da kötüymüş diyemiyorum. Ben alırken 20 tl idi 5 tanesi. Bugün 23 küsur olmuş. Doğru gösteriyorsa da bence bu fiyata süper.
Oncomed Gebelik Testi Hızlı Erken Gebelik Kart Test 5 Adet Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Oncomed Kart Tipi Gebelik Testi 5 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ayyyyy ben bile heycanlandim görünceKizlar ben sok 2 ayda olacagina asla ihtimal vermedim
5 dakika sanirim canimKaç dakkada çıktı kuzum
Amin insallah canimMis gibi pozitif hayirli olsun canim.saglikla gelsin kuzucuk
Bebiş geliyor bebişşşl sağlıkla artsın kuzum5 dakika sanirim canim
İnsallah kuzum darisi basiniza herkese cok dua ediyorumBebiş geliyor bebişşşl sağlıkla artsın kuzum
Kız neden bu kadar beta bakıyosun
Keyfine kuzum ya