tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.401
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzum. Cok inanıyorum olacak bu isAaa kuzucum bu fotoyu daha önce de atmıştın ben de hemen kaydetmiştim canımsın bana özel attı bi de iyi ki hamilesin bence de sıra bende inşallah
İnşallah kuzummInsallah kuzum. Cok inanıyorum olacak bu is
Bir hafta içinde kızaracak sanki elman kuzumSelam kızlar. İlk ovu testimi yapmışem. Suyu falan kesemedim. Yarından itibaren ciddiye alacağım inşallah. Sanki bu ay geçenkine göre daha erken yumurtlayabilirim gibi hissediyore.
Inşallah ya bu ay gecikmeden kızarıverse de öğrenmek de erken olsa.Bir hafta içinde kızaracak sanki elman kuzum
Aaa hemen görünmeye başlamış acaba erken mi yumilemeceksin canım . Ama yarın sıvıya dikkat ederek bi daha yap da bakalımSelam kızlar. İlk ovu testimi yapmışem. Suyu falan kesemedim. Yarından itibaren ciddiye alacağım inşallah. Sanki bu ay geçenkine göre daha erken yumurtlayabilirim gibi hissediyore.
Bana test yaptıramazsınız bu ay edebimizde günümü beklicez şimdiden uyarıyorummmkuzucmmmEngellemezsiniz inşallah
Ben de öyle düşündüm canım. Nasip bakalım hayırlısıyla olur inşallah hepimizin. Evet bugün yine dayanamadım içtim suları. Yarından itibaren dikkat edeceğim inşallah.Aaa hemen görünmeye başlamış acaba erken mi yumilemeceksin canım . Ama yarın sıvıya dikkat ederek bi daha yap da bakalım
İnsallah canimÇok iyi 10.günün olacak yarın o zaman, inşallah bebiş görelim
Ben sana özet geçeyim canım. Kısacası inanıyoruz olacak inşallah hepsimizin.Kız 1 günde 33 sayfa nee ben nasıl takip edicem gündemi her akşam aynı hızınıza yetişemiyorum valla
Ay ama inşallah hepiniz anne olursunuzBen sana özet geçeyim canım. Kısacası inanıyoruz olacak inşallah hepsimizin.
Bir de en son korunmasız ilişikiden 14 gün mü geçmesi gerekiyor lap diye damladım amaHangi testle yaptigin onemli kuzum. Bir de 6 gun kalmasindan ziyade yumurtlamanin kacinci gunundesin o önemli
Ve işin tuhafı asla adetim gelecekmiş gibi de hissetmiyorum tuhaf oldu bu ay birazKızlar bugün 17. Günüm ama olsaydı az çok çıkardı demek ki adetim gecikti ama böyle de hiç olmazdım günü gününe gelirdi adetim sarı akıntım var karnım davul gibi şiş kasıklarım da aşırı doluluk var eğilip kalkerken canım çok yanıyor Merveeee57 bliiss B bernaad benaroz Zumruduanka96 ve etiketleyemedğim diğer kızlarım
GörücezzzzBana test yaptıramazsınız bu ay edebimizde günümü beklicez şimdiden uyarıyorummmkuzucmmm
Kuzucum ne bileyim geç döllenme olabilir mi acaba regl gelene kadar umut vardırKızlar bugün 17. Günüm ama olsaydı az çok çıkardı demek ki adetim gecikti ama böyle de hiç olmazdım günü gününe gelirdi adetim sarı akıntım var karnım davul gibi şiş kasıklarım da aşırı doluluk var eğilip kalkerken canım çok yanıyor Merveeee57 bliiss B bernaad benaroz Zumruduanka96 ve etiketleyemedğim diğer kızlarım
Ovülasyon testiyle takip etmesem geç döllenme belki diyebilirim kuzum ama ben 2. Yumurtlamadan şüpheliyim benim bir kere daha öyle olmuştu beklemedeyim bakalım ama üzülmedim desem yalan olur çünkü illa gösterirdi diye düşünüyorumKuzucum ne bileyim geç döllenme olabilir mi acaba regl gelene kadar umut vardır