- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın iğnenin birinci günü canım
Anladım canım çok teşekkür ederimYarın iğnenin birinci günü canım
Ama döllenme(çatlamadan sonra) sayacaksın 36 saat sonrasından itibaren sayacaksın. Aşılama sayması gibi
Mesela bugün 36. Saatinse yarın 1. Günün olacak. 12. Gün sonucunu görürsün canım
Hayırlı olsun bebegim belki budur hayırlısı yaş kaç? Nerde başladın tüp bebege içimi rahatlattın biraz ama benim amh1 ondan korkuyorum bende çok uzun zaman vermedim kendime yapıcak bişi yok zorlamaya gerek yok belki hayırlısı buSağlıksız olduğunu ancak tüp bebekte anlayabiliyormuş doktorlar
Biz sağlıksız ya da boş diyemeyiz canım. Kendini böyle olumsuz cümlelere alıştırma. Benim doktorum hep der ki kendi eşi 7. Gün çatlamış ve bebekleri öyle olmuş. 10. Gün veya 20. Gün çatlaması kalite konusunda kıstas değil. Benim bilgim ve tecrübeme istinaden... Ben tüp bebeğe geçiyorum Canım. Yaşım ileri bekleyecek zamanım kalmadı
Tamam ben senin testlerini baz alıcam o zaman yarın 1Yarini 1 sayacaksin kuzum. Benimki oyle sayinca 10.gunde koyulasmistu. Catlamanin da 8.gunuydu
35 kuzum. İki ay sonra 36. Amh yumurta rezervini gösteriyor sanırım. Kalitesini de gösteriyor mu tam emin değilim. Benim amh bakıldı ama doktor muayenede söyleyecekmiş. Bu hafta adetim gelirse başlayacağım canım. Benimki bilinen bir klinik değil. Bahçeci falan değil canım. Bence umutsuz olma. Hayat mucizelerle dolu.Hayırlı olsun bebegim belki budur hayırlısı yaş kaç? Nerde başladın tüp bebege içimi rahatlattın biraz ama benim amh1 ondan korkuyorum bende çok uzun zaman vermedim kendime yapıcak bişi yok zorlamaya gerek yok belki hayırlısı bu
Hepsi buradadakş epeedy beyaz mı yollamışHahahahha çıldırmış olmalıyım. Gıcık oldum hepsi beyaz gelmiş kafama göre yapcam böyle
Ignenin 3.gununden itibaren olanlari da sana atayim o zamanTamam ben senin testlerini baz alıcam o zaman yarın 1
İşte muhteşem bi takip Merveeee57 yapacaksan böyle yap kesinlikle her gün beni de etiketle. Ama böyle alt alta koyup foto at kuzum ki farkı görebilelimIgnenin 3.gununden itibaren olanlari da sana atayim o zaman
O kadar haklısın ki kuzum. Bence en güzelini yapmışsın. Ohh canımıza değsin. Saçma sapan test yollamışlar.Hahahahha çıldırmış olmalıyım. Gıcık oldum hepsi beyaz gelmiş kafama göre yapcam böyle
Bunu sabah attığında kaydetmediğimi düşünmen beni üzer bebeğimIgnenin 3.gununden itibaren olanlari da sana atayim o zaman
Tam olarak planım bu kuzum hatta ben bugünden başladım test yapmaya her günü göreyim diyeİşte muhteşem bi takip Merveeee57 yapacaksan böyle yap kesinlikle her gün beni de etiketle. Ama böyle alt alta koyup foto at kuzum ki farkı görebilelim
Üç gün sonra başka bari kız testine yazıkTam olarak planım bu kuzum hatta ben bugünden başladım test yapmaya her günü göreyim diye
Ya bilerek fazla fazla aldım bu ay ben epedy bana çalışıyo bu ara kargo da bedava oluncaÜç gün sonra başka bari kız testine yazık
Bu sabahki pozitif sonraki takipti kuzum. Az once attigim sana ozel igne sonrasi takip. Psikopata baglamadan hamile kaldigim iyi olmus soyle bir donup bakiyorum da galeriyeBunu sabah attığında kaydetmediğimi düşünmen beni üzer bebeğim
Aaa kuzucum bu fotoyu daha önce de atmıştın ben de hemen kaydetmiştim canımsın bana özel attı bi de iyi ki hamilesin bence de sıra bende inşallahBu sabahki pozitif sonraki takipti kuzum. Az once attigim sana ozel igne sonrasi takip. Psikopata baglamadan hamile kaldigim iyi olmus soyle bir donup bakiyorum da galeriye
Mavi koymuşlar fotoğrafları beyaz gönderiyorlar yalancılar yaO kadar haklısın ki kuzum. Bence en güzelini yapmışsın. Ohh canımıza değsin. Saçma sapan test yollamışlar.
Ben yanlış satıcıdan almışım tekrar epeedy den sipariş verdim bugünHepsi buradadakş epeedy beyaz mı yollamış