- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.281
Hahahhaha ben normalde test yapmam çok ama beyazlar bitsin dedim. Napim ziyan mı olsaydıCanımsınn dün benim iğne günümdü hızımı alamadım 6 test yapmışım ya karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaha ben normalde test yapmam çok ama beyazlar bitsin dedim. Napim ziyan mı olsaydıCanımsınn dün benim iğne günümdü hızımı alamadım 6 test yapmışım ya karışık
Olmasın tabii kuzum yap sen biz bakarızHahahhaha ben normalde test yapmam çok ama beyazlar bitsin dedim. Napim ziyan mı olsaydı
Canim cok iyi yapmissin bana yazmakla merak ediyordum ben de dogrusu. Demek 20 haftalik oldunuz bile her şeyin yolunda olmasina ayrica cok sevindim cinsiyet netlesti mi bu arada?S simurgggg cnm nasılsın
Bnım bugun detaylım vardı, çok sukur hrsey yolunda
Kimyasalların sebebi asla pıhtılaşma değil dedi, ve raporumu gosterdım senın pıhtılaşman yok dedi, ilk 2 değer heterezoigot yada homozigot olsaydı olurdu dedi, kafam karıstı tabıkı grecekten doktorlar bu konuda hep 2ye ayrılıyorlar,
Ozaman 3 doktor bna neden hemen iğne başla dedi
Kimyasalların sebebi evet pıhtılaşma değil, saglıksız yumurta buna ınanıyorum, ama raporumu gordü, iğne sana yararlı, bebege değil dedi, farklı gttıgım prof bi doktor vardı oda iğnenin gücüne inanmıyordu.
Senıde bılgılndrmk istedım cnm
Evt cnm tutunamamasının sebebi rahımde bişy oldugu için olabilir, bnde oyle düşündumama rahmımde bisey yokmuş, demekki grcekten pcos oldugu için ve duzensz yumurtladgım için saglıksz yumurta imişCanim cok iyi yapmissin bana yazmakla merak ediyordum ben de dogrusu. Demek 20 haftalik oldunuz bile her şeyin yolunda olmasina ayrica cok sevindim cinsiyet netlesti mi bu arada?
Kimyasallarin sebebinin pihtilasma oldugunu ben de düşünmüyorum. Ve evet bu konuda doktorlarin yaklasimi farkli. Hemen igne diyenler de tedbir olarak diyor bence. Ilk gebeligimde igne konusunda kararsız kalan doktorum bunda daha yumurtlama olmadan igneye baslatti. Nasilsa bir zarari yok faydasi olur belki diyor olabilirler.
Senden farkli olarak sebebin sagliksiz yumurta oldugunu düşünmüyorum ben kuzum. 5 kimyasal gecirdim 2.ve 3.ye kadar evet belki olabilir diyordum ama 5tanenin hepsinin de ilerlememesi bana rahim icinde baska bir sorun oldugunu düşündürdü. Bence bende progesteron yetersizligi vardı. Ondan tutunamiyordu. Ilk gebelik de cok kanamali gecmisti zaten. Bunda da 15 gun oncesinde baslamama rağmen progesteronu adet gunu lekelenme yasadim. Doz artirinca gecti o da.
Çünkü bu ay yumurta kalitesi için hic bisey yapmadim. Kullandigim bütün vitaminleri zaten yumurtlamadan sonra basladim bu ay ben. Ama belki de kimyasala sebep aramak anlamsizdir. Her ilişki saglikli gebelikle sonuclansaydi dunyada adim atacak yer kalmazdi belki hayatin dengesi icin bunlar gerekiyordur
Ayy çok teşekkürler aşırı mutluyum valla. İyice bi kesinleşsin kanla eşime o zaman söyliyecemAyyy bariz koyulaşma var mükemmelll artık kesin var diyebiliriz canımm
Yok kuzum hic gitmedim daha doktora. randevu aldim pazartesi gunu gidecegim. Daha keseyi goremedim neyin ne oldugunu da bilemiyorum su an aslinda. Bakalim insallah saglikla ilerler hepimizinkiEvt cnm tutunamamasının sebebi rahımde bişy oldugu için olabilir, bnde oyle düşündumama rahmımde bisey yokmuş, demekki grcekten pcos oldugu için ve duzensz yumurtladgım için saglıksz yumurta imiş
Evet önlem amaclı verıyor doktorlar, yaş faktoru oluncada verıyorlar ama genetık sonucuma bakıp sende pıhtılaşma yok demesı ılgınç, nrdeyse iğne kullanma dıyecekti.
Sen kese görmeye gttın mi cnm
Cok guzel koyulasmis canim. Saglikla gelsin kuzucukYaptım yaptım ama her gün atarsam sıkarım diye düşündüm hemen atıyorum Eki Görüntüle 3332117
Beyaz testleri elden cikarayim maviler gelene kadar diyen birisi sanirimGünaydın arkadaşlarım bakın kim yine test yapmış
Igne gunu 6 test mi madalyayı acik ara farkla sana takiyorum Mervis baska kimse test bagimlisiyim demesin buradaCanımsınn dün benim iğne günümdü hızımı alamadım 6 test yapmışım ya karışık
14 gun sonra kesin cikar varsa kuzum ama burada 9. 10. 11. Gunlerinde yakalayanlar oldu ben dahilBir de en son korunmasız ilişikiden 14 gün mü geçmesi gerekiyor lap diye damladım ama
Ay ne sıkması at hergun çok seviyorum pozitif test görmeyi maşallah çok güzel koyulaşmış sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaptım yaptım ama her gün atarsam sıkarım diye düşündüm hemen atıyorum Eki Görüntüle 3332117
Canım senin pazartesi kaç artı kaç oluyor,gidince keseyi görünür heralde. Hatırladığım kadarıyla hcg baya fazlaydıYok kuzum hic gitmedim daha doktora. randevu aldim pazartesi gunu gidecegim. Daha keseyi goremedim neyin ne oldugunu da bilemiyorum su an aslinda. Bakalim insallah saglikla ilerler hepimizinki
o zaman memnuniyetle atarım her günAy ne sıkması at hergun çok seviyorum pozitif test görmeyi maşallah çok güzel koyulaşmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ne kadar da doğru tahminBeyaz testleri elden cikarayim maviler gelene kadar diyen birisi sanirim
Yaa hala söylemediysen sürpriz yap o zamannAyy çok teşekkürler aşırı mutluyum valla. İyice bi kesinleşsin kanla eşime o zaman söyliyecem
Evet kuzum ben de onu diyorum benim gibi bsğımlı bi tane daha yokIgne gunu 6 test mi madalyayı acik ara farkla sana takiyorum Mervis baska kimse test bagimlisiyim demesin burada
evet süpriz yapıcam nasıl bişeyler yapsam diye düşünme aşamasındayımYaa hala söylemediysen sürpriz yap o zamann
Ayyyyy en heyecanlı kısım. Benim eşim çok duygusal kesin ağlar yaaaaevet süpriz yapıcam nasıl bişeyler yapsam diye düşünme aşamasındayım
Kızz sus yapmayacaaaammmmmGörücezzzz