- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.201
Yaa nasıl kıyarız minnoşummEngellemezsiniz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa nasıl kıyarız minnoşummEngellemezsiniz inşallah
Uuuu fenaa ki ne fenaaHepimiz aynı anda hamiş kalırsak fenaa
YokokkkEngellemezsiniz inşallah
Canım HCG hormonu var içinde öyle düşün onun için zaten hamile gibi hissettiriyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarakGerçekten mi ya bu kadar etkiliyo mu bu iğne çok tuhaf
Yaa ilahiiiİnşallah bebişimm gidem de testlerimi bitirem o zaman edahandro yerine ben mi test yapsam
Evet evet bayağı hissediyorum zatenCanım HCG hormonu var içinde öyle düşün onun için zaten hamile gibi hissettiriyor. Hem fiziksel hem ruhsal olarak
Napim ikna edemiyorumm yaptım bile benYaa ilahiii
BaaaaakkkkBen hepimizin yerine yaptım bugün sıraya dizdim hepsini
Bence benim kadaar yapmamışsındırBen hepimizin yerine yaptım bugün sıraya dizdim hepsini
Kız hepsini bugün mü yaptınnBaaaaakkkk
Evet aynı anda yaptımKız hepsini bugün mü yaptınn
Benle yarışabilecek tek kişidin bence burdaEvet aynı anda yaptım
Hahahahha çıldırmış olmalıyım. Gıcık oldum hepsi beyaz gelmiş kafama göre yapcam böyleBenle yarışabilecek tek kişidin bence burda
Değerlerime baktırmıştım iyi dedi. Yumurtlamadığım ay tedavi gördüğüm müddetçe hiç olmadı. Bir kaç ay ovulasyon testi de yaptım. Hep pozitifi gördüm. Ama bir buçuk senedir gebelik oluşmadı.Yumoş partisi verecek doktorun inşallah senin yumurtlamadığın ay oluyor mu canım? Amh ve FSH değerin ne?
Hayır. Iğneden sonra 14 gün bekleniyor. Adet gelmezse test yapılıyor. Benim doktorum ilaç vermemiştiKızlar bir sorum olacak, çatlatma iğnesinden sonra size herhangi bir ilaç verildi mi
Ahahaha benimkiler mavi geldi de noldu daha iğnenin ilk günü başladım yapmayaHahahahha çıldırmış olmalıyım. Gıcık oldum hepsi beyaz gelmiş kafama göre yapcam böyle
Anladım kuzum. Hani değerlerinde sıkıntı mı var acaba diye düşündüm ama çok şükür iyiymiş. Doktorunun bir bildiği vardır mutlaka. Kaç yumoşun olacak çok merak ediyorumDeğerlerime baktırmıştım iyi dedi. Yumurtlamadığım ay tedavi gördüğüm müddetçe hiç olmadı. Bir kaç ay ovulasyon testi de yaptım. Hep pozitifi gördüm. Ama bir buçuk senedir gebelik oluşmadı.
Bana vermedi ama progesteron veya duphaston verenler olabiliyor. İhtiyaç yoksa vermiyorlar genelde.Kızlar bir sorum olacak, çatlatma iğnesinden sonra size herhangi bir ilaç verildi mi